2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Ben de öyleyim bu aralar yemekten sonra böyle başım ağrıyor gibi halsiz oluyorum midem bulanıyor sanki. Dün gece de başım dönüyordu hafif ama tansiyonum normal çıkıyor. Sonra uyumuşum. Haftalar arttıkça normaldir belki bilemedim

Ya o bendede var yemekt3n sonra bayiliyorum bende sekerden suphelendim yarin eczaneden seker testi alacagim onun disinda iyiyim asiri uykuya dustum su sira sekerden korkuyorum bende

Ya o bendede var yemekt3n sonra bayiliyorum bende sekerden suphelendim yarin eczaneden seker testi alacagim onun disinda iyiyim asiri uykuya dustum su sira sekerden korkuyorum bende
Evet geceleri uyuyamıyorum gün içinde iki kere uyuyorum. Şeker çıkmıyor bende normal çıkıyor şekerden değildir belki bu hallerimiz

Canım ben de zaten yeni doğan 2 3 yeter diyorum. 0-3 ay, 1-3 ay ya da direkt 3 ay kıyafetlerin daha fazla olması daha mantıklı.

Çatı için erken değil mi ya doğumu tetikliyor diye söylüyorlar hep bilemedim

Ben sezeryan olacağım canım dr normal doğum imkansız dedi. Sezeryanda cati yapmazlar heralde o yüzden bilgim yok maalesef

Ben de 34 de gideceğim haftaya ama bana çatı muayenesi demedi henüz sadece Nst ye gireceksin dedi. Benim bebeğimde iri 1-2 hafta önde şuanda

Bana 34 nst 37 38 çatı dedi doktor

Hmm ??? Bazen doktorum bı şey biliyor da beni korkutmak mı istemiyor diyorum
Yok ya öyle olacağını sanmıyorum. Tecrübelerini bizimle paylaşırsın. Bi de hazırlıklı olmak lazım o zaman temizlik konusunda. Olur da benimki de 34te yapayım derse yarım yamalak oluyor çünkü ister istemez

Bizimde Salı bende soracağım bunları sende bilgilendirirsin bizi canım yok illa ki bi bildiği vardır bende nstye girmedim hiç daha bakalım

Evet geceleri uyuyamıyorum gün içinde iki kere uyuyorum. Şeker çıkmıyor bende normal çıkıyor şekerden değildir belki bu hallerimiz
Kızlar bende de var aynı sorunlar ama bence en azından kendimde hissettiğim sebep artık rahmimiz ve bebekler epey büyüdü, midemiz cok baskı altında ee yemek de yiyoruz bu sicaklarla da birleşince böyle bi iç daralması bi tansiyon düşmüş gibi his, yatma istegi gibi seyler geliyor

Ay zaten göremiyorum zor oluyor ben de onu düşünüyorum sabah temizlenmem lazım sen de hazırlıklı git canım nolur nolmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…