• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Ben 3-4 gündür böyleyim sersem gibiyim ama sanki genel halim gibi bu. Yemek yedikten sonra mı daha çok oluyor acaba 🧐 ben de şeker ölçüm cihazı var ölçüyorum da hep normal çıkıyor. Tansiyonum da normal ama dediğin gibi kafam hep bir hoş. Yarın kontrolüm var doktora soracağım..
Ben de öyleyim bu aralar yemekten sonra böyle başım ağrıyor gibi halsiz oluyorum midem bulanıyor sanki. Dün gece de başım dönüyordu hafif ama tansiyonum normal çıkıyor. Sonra uyumuşum. Haftalar arttıkça normaldir belki bilemedim 🤷‍♀️

Ben 3-4 gündür böyleyim sersem gibiyim ama sanki genel halim gibi bu. Yemek yedikten sonra mı daha çok oluyor acaba 🧐 ben de şeker ölçüm cihazı var ölçüyorum da hep normal çıkıyor. Tansiyonum da normal ama dediğin gibi kafam hep bir hoş. Yarın kontrolüm var doktora soracağım..
Ya o bendede var yemekt3n sonra bayiliyorum bende sekerden suphelendim yarin eczaneden seker testi alacagim onun disinda iyiyim asiri uykuya dustum su sira sekerden korkuyorum bende

Ya o bendede var yemekt3n sonra bayiliyorum bende sekerden suphelendim yarin eczaneden seker testi alacagim onun disinda iyiyim asiri uykuya dustum su sira sekerden korkuyorum bende
Evet geceleri uyuyamıyorum gün içinde iki kere uyuyorum. Şeker çıkmıyor bende normal çıkıyor şekerden değildir belki bu hallerimiz

2-3 tane yeni doğan kıyafeti(hastane çıkışlarını kastetmiyorum) yeterli olmaz arkadaşlar. Bebek bu, kusar, kakası çıkar, gün içerisinde 3-4 kere üst baş değiştirmeniz gerekebilir. Doğduğunda bebeğinizin boyutuna uygun, en az 6 takım olmalı bence(3 takım hastane için konulmalı). Bu üçüncü bebeğim olacak nasipse, ben o şekilde ayarladım. Bir de ekim ayında serin olabilir(Belçika kesin serin olacak). İçten uzun kollu zıbın ve patikli alt, üstüne de tulum şeklinde takımlar yaptım. Hava serin olacağı için tek kat yeterli olmayacaktır, yeni doğanlar için ısı önemli.
Canım ben de zaten yeni doğan 2 3 yeter diyorum. 0-3 ay, 1-3 ay ya da direkt 3 ay kıyafetlerin daha fazla olması daha mantıklı.

Kızlar selam yarın randevum var çatı muayenesi olacağım.34 haftalık. Siz yaptırdınız mı doğum şeklini belirler mi ? Bebek iri ve doktor ilk tercihimiz normal doğum dedi. Genelde 37 de yapılıyormuş sanırım 🤔
Çatı için erken değil mi ya 😬 doğumu tetikliyor diye söylüyorlar hep bilemedim

Kızlar selam yarın randevum var çatı muayenesi olacağım.34 haftalık. Siz yaptırdınız mı doğum şeklini belirler mi ? Bebek iri ve doktor ilk tercihimiz normal doğum dedi. Genelde 37 de yapılıyormuş sanırım 🤔

Ben sezeryan olacağım canım dr normal doğum imkansız dedi. Sezeryanda cati yapmazlar heralde o yüzden bilgim yok maalesef

Ben de 34 de gideceğim haftaya ama bana çatı muayenesi demedi henüz sadece Nst ye gireceksin dedi. Benim bebeğimde iri 1-2 hafta önde şuanda 🥲

Bana 34 nst 37 38 çatı dedi doktor

Hmm ??? Bazen doktorum bı şey biliyor da beni korkutmak mı istemiyor diyorum 🙄
Yok ya öyle olacağını sanmıyorum. Tecrübelerini bizimle paylaşırsın. 🙈 Bi de hazırlıklı olmak lazım o zaman temizlik konusunda. Olur da benimki de 34te yapayım derse 😔 yarım yamalak oluyor çünkü ister istemez

Evet geceleri uyuyamıyorum gün içinde iki kere uyuyorum. Şeker çıkmıyor bende normal çıkıyor şekerden değildir belki bu hallerimiz
Kızlar bende de var aynı sorunlar ama bence en azından kendimde hissettiğim sebep artık rahmimiz ve bebekler epey büyüdü, midemiz cok baskı altında ee yemek de yiyoruz bu sicaklarla da birleşince böyle bi iç daralması bi tansiyon düşmüş gibi his, yatma istegi gibi seyler geliyor

Yok ya öyle olacağını sanmıyorum. Tecrübelerini bizimle paylaşırsın. 🙈 Bi de hazırlıklı olmak lazım o zaman temizlik konusunda. Olur da benimki de 34te yapayım derse 😔 yarım yamalak oluyor çünkü ister istemez
Ay zaten göremiyorum zor oluyor ben de onu düşünüyorum sabah temizlenmem lazım 🥲 sen de hazırlıklı git canım nolur nolmaz

Back