En iyisi muayenende detaylı sor, yaşadıkların normal mi diye. Sancılar/kasılmalar ile ilgili ritmik, düzenli olmadıkça korkmayın diyorlar. Benim 16. Haftadan beri yalancı kasılmalarım var şimdi de gün içinde sıkça oluyor. Bazen bir yerde şişme toplanma gibi bazen tüm karında sertleşme gibi. Biraz bünyesel tarafı da var işin
ama sanırım herkesin son trimester zor dediklerini yaşıyoruz. İnşallah her şey zamanında olur
Ben arada parol de alıyorum vücudu rahatlatsın diye. Kimler kimler ne ilaçlar kullanıyor yani.
Tamamen aynı durumdayım. 32. Haftamda baş geliş hale geçti benimki de. Hatta muayenede sordum neresi nerede diye. Tam tarif ettiğin gibi canım. Bacaklarından ötürü göğüs kafesime doğru hareketler, mide yanmam da oluyor özellikle geceleri. Başı da sol kasığın orada olduğu için özellikle son birkaç gündür sabahları kasıkta ve spesifik olarak solda hafif adet ağrısı gibi hissediyorum. Umuyorum normalizdir
Ben hala yoğun olarak magnezyum kullanıyorum. Bacak ağrıların için istersen dra danışıp kullan sen de ya da arttır.