- 17 Haziran 2023
- 1.032
- 2.525
- 34
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #24.241
Hmm ??? Bazen doktorum bı şey biliyor da beni korkutmak mı istemiyor diyorumBana 34 nst 37 38 çatı dedi doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm ??? Bazen doktorum bı şey biliyor da beni korkutmak mı istemiyor diyorumBana 34 nst 37 38 çatı dedi doktor
Yok ya öyle olacağını sanmıyorum. Tecrübelerini bizimle paylaşırsın. Bi de hazırlıklı olmak lazım o zaman temizlik konusunda. Olur da benimki de 34te yapayım derse yarım yamalak oluyor çünkü ister istemezHmm ??? Bazen doktorum bı şey biliyor da beni korkutmak mı istemiyor diyorum
Tok gelmenizi söylüyorlar nst için canım aklında olsunBizimde Salı bende soracağım bunları sende bilgilendirirsin bizi canım yok illa ki bi bildiği vardır bende nstye girmedim hiç daha bakalım
Kızlar bende de var aynı sorunlar ama bence en azından kendimde hissettiğim sebep artık rahmimiz ve bebekler epey büyüdü, midemiz cok baskı altında ee yemek de yiyoruz bu sicaklarla da birleşince böyle bi iç daralması bi tansiyon düşmüş gibi his, yatma istegi gibi seyler geliyorEvet geceleri uyuyamıyorum gün içinde iki kere uyuyorum. Şeker çıkmıyor bende normal çıkıyor şekerden değildir belki bu hallerimiz
Aynen vardır bir bildiği :))Bana da erken gibi geldi vardır bildiği diyorum
Ay zaten göremiyorum zor oluyor ben de onu düşünüyorum sabah temizlenmem lazım sen de hazırlıklı git canım nolur nolmazYok ya öyle olacağını sanmıyorum. Tecrübelerini bizimle paylaşırsın. Bi de hazırlıklı olmak lazım o zaman temizlik konusunda. Olur da benimki de 34te yapayım derse yarım yamalak oluyor çünkü ister istemez
Ben 3kere girdim nst ye yarın 4 olacak. Tabiki canım bilgi veririmBizimde Salı bende soracağım bunları sende bilgilendirirsin bizi canım yok illa ki bi bildiği vardır bende nstye girmedim hiç daha bakalım
Daha gitmedim ben canim şehir dışındayim 36. Hafta da gitmiş olacağım muayeneye, aslında doktorum 34 gel dedi (34+5 im) fakat hiç gitmek istemedim nefes almaya ihtiyacım vardı, ailemin yazlığa geldim 2 gündür buradayım iyi geldi. Diş ağrım ztn beni yoruyor. Hastane çantamı bile alıp geldim buraya. Çatı muayenesinin vaktide doktora göre değişiyor.Kızlar selam yarın randevum var çatı muayenesi olacağım.34 haftalık. Siz yaptırdınız mı doğum şeklini belirler mi ? Bebek iri ve doktor ilk tercihimiz normal doğum dedi. Genelde 37 de yapılıyormuş sanırım
İyi yapmışsın. Benim önceden bebeğimin kalbi durmuştu. Ondan mı pimpirikleniyor acaba çok ilgili bı doktor çok memnunum . Geçmiş olsun canım. Ben de sonunda çantamı hazırladımDaha gitmedim ben canim şehir dışındayim 36. Hafta da gitmiş olacağım muayeneye, aslında doktorum 34 gel dedi (34+5 im) fakat hiç gitmek istemedim nefes almaya ihtiyacım vardı, ailemin yazlığa geldim 2 gündür buradayım iyi geldi. Diş ağrım ztn beni yoruyor. Hastane çantamı bile alıp geldim buraya. Çatı muayenesinin vaktide doktora göre değişiyor.
Olabilir doktorundan memnunsan ztn çok sorgulama kendini yıpratma az kaldı. Oh o çanta hazırda tmm çoğu bitti demek teşekkür ederim canım.İyi yapmışsın. Benim önceden bebeğimin kalbi durmuştu. Ondan mı pimpirikleniyor acaba çok ilgili bı doktor çok memnunum . Geçmiş olsun canım. Ben de sonunda çantamı hazırladım
Dün yazdıklarını okudum, ayyy dedim bir tane daha benden Nasıl sezaryen olacak diye düşünüp duruyorum, belki inanmazsınız ben ki iğneden bile korkarım. Tetanoza gitmek için iki dozda da eşimi bekledim, onunla gidip yaptırdım Gece uyku tutmadı tabi düşünüyorum yine, acaba eşimi de içeri alırlar mı sezaryende, alırlarsa o da gelsin her şey hallolur o zaman diyorum. Sonra diyorum ki eyvahhh ya içeri eşleri almıyorlarsa napıcam, en iyisi normal doğum olsun Bu sefer de nasıl normal olacak diye düşünüyorumDaha önce normal doğum yapmış anneler nasıldı paylaşır mısınız ? Bugün de bunu düşünmekten uyuyamıyorum
Aynen tamda öyle benimde cuma kontrolüm bende sorayım buraya yazalım haberleşim mutlakaBen 3-4 gündür böyleyim sersem gibiyim ama sanki genel halim gibi bu. Yemek yedikten sonra mı daha çok oluyor acaba ben de şeker ölçüm cihazı var ölçüyorum da hep normal çıkıyor. Tansiyonum da normal ama dediğin gibi kafam hep bir hoş. Yarın kontrolüm var doktora soracağım..
Ah ah bu aralar hep bunu düşünüyorum ben kan alınırken bile tansiyonum düşüyor damar yolu açılırken bir tık zorlanırsam da hemen tansiyonum düşüyor o yüzden ne yaparım bilmiyorum eşimde girmek istemiyor benimle doğuma o benden daha fena bu konudaDün yazdıklarını okudum, ayyy dedim bir tane daha benden Nasıl sezaryen olacak diye düşünüp duruyorum, belki inanmazsınız ben ki iğneden bile korkarım. Tetanoza gitmek için iki dozda da eşimi bekledim, onunla gidip yaptırdım Gece uyku tutmadı tabi düşünüyorum yine, acaba eşimi de içeri alırlar mı sezaryende, alırlarsa o da gelsin her şey hallolur o zaman diyorum. Sonra diyorum ki eyvahhh ya içeri eşleri almıyorlarsa napıcam, en iyisi normal doğum olsun Bu sefer de nasıl normal olacak diye düşünüyorum
Bence bilmemek mutluluktur bilince de uyuyamayacağız çünkü..Daha önce normal doğum yapmış anneler nasıldı paylaşır mısınız ? Bugün de bunu düşünmekten uyuyamıyorum
Her türlü uyuyamıyoruz Allahıımm sen bize yardım etBence bilmemek mutluluktur bilince de uyuyamayacağız çünkü..
Eyvahhh eyvahhhhh allah yardımcımız olsunAh ah bu aralar hep bunu düşünüyorum ben kan alınırken bile tansiyonum düşüyor damar yolu açılırken bir tık zorlanırsam da hemen tansiyonum düşüyor o yüzden ne yaparım bilmiyorum eşimde girmek istemiyor benimle doğuma o benden daha fena bu konuda
Nedenki neye göre imkansız ?
Anladım canım. Hayırlısı olsun doktorun en iyisini bilir. Annem de diyor sezeryan ol boş yere acı çekme falan ama bilemiyorum hangisi daha iyi . Allah yardımcımız olsunPlasentanin yerleştiği yerden dolayı normal doğumda aşırı kanamam olurmuş. Bir de gebelik zehirlenmesi yaşıyorum 36 37 arası mecbur alacak zaten bekleyemez normali