2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben simdi ciktim ucretsizdi canimm nst iyi cikti sukur

Canım çok geçmiş olsun 1 haftadır aynı dertle uğraşıyorum pazar günü antibiyotik başladım bende apse yapmış dedi..diş doktoru kadın doğumdan onay alıp çektirmemi tavsiye etti ama ben çok kararsızım doktorumla tekrar görüşücem..ağrı şiddetlenince hiç bişey etki etmiyor maalesef

Ayy tuylerim kalkti canimm yaa insallah gusel haberlerini verirsin neler yasadin

Canim su bendede fazla sekeri kes dedi ozellikle meyve dedi yine ,ben tatli yiyorum onuda birakacagim kalabildigi kadar kalsin su fazlaligifa rahmi kisaltiyormus doguma sebeb oluyormus

Bana da onaysız olmaz dedi. Doktorumda izinde aybaşı gideceğim ztn pek önermedi dişçide. Sana da çok geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun

Kızlar doğurdum 34+2 2570 gram doğdu küveze şimdilik gerek kalmadı, emziriyorum bebeğimi Dualarını eksik etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum
Yaaaa ne güzel bir haber gözün aydın canım.. Darısı hepimizin başına inşallah.. Ne güzel kocaman bir süreci geride bıraktın, bebeğinle tanıştın

Kızlar doğurdum 34+2 2570 gram doğdu küveze şimdilik gerek kalmadı, emziriyorum bebeğimi Dualarını eksik etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum
Ayyy çok sevindimm maşallah sağlıkla yaşasın uzun ömrü olsun grubun abisi oğluşun

Allah bebeğini korusun. Dualarım ikinizle Kaç haftalıksın? Hiç stres yapma lütfen bu haftalarda doğsalar da sağlıkla geliyorlar ama inşallah vaktinde gelir

Her şeyin hayırlısı canım, dualarımız seninle oldukça sakin ol olmaya çalış doktorlar emin ol elinden geleni yapacaklar

Canım inşallah vaktinde sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Hiç korkma bebişler çok güçlüymüş cidden

Rabbim yardımcınız olsun, sağlıkla tamamlayın süreci inşallah.

Sancıyı sen hissediyor muydun tesadüfmü öğrendin.Korkma canım bebeğin büyümüş inşallah geciktirirler gecikmezsede sağlıkla gelsin inşallah Allah yardımcınız olsun

Kızlar bsey soracağım suyun gelmesi direk doğumun basladigi anlamına mı geliyor.Oncesinde sancı kasılma bsey oluyordur değil mi? Bide su geldikten sonra hastaneye yetişme olayı var , trafik durumu malum ne kadar süre geç gidilebilir öyle bir durumda? Yada en yakın hastaneye mi gitmek lazm öyle olunca ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…