- 2 Şubat 2020
- 1.641
- 6.276
- 108
- 36
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #23.621
Peşpeşe gelecek bebislerimiz İnşallahBir sürü kişiymişiz haftasi aynı olan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peşpeşe gelecek bebislerimiz İnşallahBir sürü kişiymişiz haftasi aynı olan
Ben simdi ciktim ucretsizdi canimm nst iyi cikti sukurBir diğer sorum da özel hastanede nst'nizi ücretli mi çektiriyosunuz yoksa girerken ödediğiniz muayene ücreti haricinde bisey ödemiyomusunuz? Doğum paketinin içinde nst oluyor onun ucretsiz olduğunu biliyorum onu sormuyorum doğum paketi olmayan hastaneye gittikce ucret odeyenlere soruyorum
Canım çok geçmiş olsun 1 haftadır aynı dertle uğraşıyorum pazar günü antibiyotik başladım bende apse yapmış dedi..diş doktoru kadın doğumdan onay alıp çektirmemi tavsiye etti ama ben çok kararsızım doktorumla tekrar görüşücem..ağrı şiddetlenince hiç bişey etki etmiyor maalesefBunlarin çoğunu yaptım, hatta çıkıp karanfil yağı aldım vs. En son dün akşam kulaklarima iğneler batıyor gibi uyustum. Acile gittik maalesef kaplama altında olduğu için şuan bir işlem yapamayız dedi doktor. Röntgensiz sağlıksız bir işlem olur. Antibiyotik verdi 5 gün kullan eğer geçmez ise üniversite hastanesine gitmelisin dedi. Bugün düne göre hamd olsun daha iyiyim ama üzerimde bir sersemlik var, aşırı mide bulantım var birşey yemek istemiyorum. Bugün kusarsam şaşırmam. Sorduğun için sağol canım benim
Yaaaa geldimiij canim benim off nasilsin yeni okuyorum ayy yuregim.kalktiiKızlar suyum geldi ben hastaneye gidiyorum. Dua edin
Ayy tuylerim kalkti canimm yaa insallah gusel haberlerini verirsin neler yasadinAçılmam yok ama su hala geliyor serum taktılar, bebekle ilgili bir sıkıntı yok. Bugün alacaklar bebişi ne kadar kalırsa o kadar iyi diyorlar şimdilik dualarınızı eksik etmeyin kızlar 2. Doğum benden geliyor. Bekleyemedi beyefendi daha fazla
Canim su bendede fazla sekeri kes dedi ozellikle meyve dedi yine ,ben tatli yiyorum onuda birakacagim kalabildigi kadar kalsin su fazlaligifa rahmi kisaltiyormus doguma sebeb oluyormusAy kızlar direk haberi okuyunca ona cevapla başladım mesaja. Aylar oldu foruma bakamadım bizim bugün 31. Hafta doldu yarın 31+1 olacağız. Son kontrol 28. Haftadaydı suyum azcık fazla oğlumda öndeydi bir tık şeker olabilir dedi önceli gebeliklerde yok ve genetik yok diye şekere bakmamıştı bunda şeker yüklemesi istemedi ama keşke isteseydik dedi doktor meyvayı baya azalt şekerli yiyecekleri de dedi bakalım 30 Ağustos tekrar kontrol var. Şekere dikkat etmek çok zor ama ben şekerim var gibi değilim vücut olarak. Onun Dışında herşey yolunda bizde de çok şükür. Mesajlarınızı okumaya çalıştım son sayfaları kötü bir haber görmedim çok şükür. Sizlerde iyisinizdir inşaallah Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah az kaldı artık heyecan kaygı yine yükleniyor ilk aylardaki gibi hepimize kavuşunca hepsi geçecek hamileliğin en zor dönemleri uyumak ayrı dert uyanmak oturmak kalkmak yürümek yemek aç kalmak hepsi zorluyor dengeler şaştı yavrucuklar neredeyse 2 kg artık taşımak zorlaşıyor hepimize sabır güç kuvvet versin rabbim canlarım
Bana da onaysız olmaz dedi. Doktorumda izinde aybaşı gideceğim ztn pek önermedi dişçide. Sana da çok geçmiş olsun Allah yardımcımız olsunCanım çok geçmiş olsun 1 haftadır aynı dertle uğraşıyorum pazar günü antibiyotik başladım bende apse yapmış dedi..diş doktoru kadın doğumdan onay alıp çektirmemi tavsiye etti ama ben çok kararsızım doktorumla tekrar görüşücem..ağrı şiddetlenince hiç bişey etki etmiyor maalesef
Yaaaa ne güzel bir haber gözün aydın canım.. Darısı hepimizin başına inşallah.. Ne güzel kocaman bir süreci geride bıraktın, bebeğinle tanıştınKızlar doğurdum 34+2 2570 gram doğdu küveze şimdilik gerek kalmadı, emziriyorum bebeğimi Dualarını eksik etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum
Canim simdi gördüm nasılsın iyi misinKızlar suyum geldi ben hastaneye gidiyorum. Dua edin
Ayyy çok sevindimm maşallah sağlıkla yaşasın uzun ömrü olsun grubun abisi oğluşunKızlar doğurdum 34+2 2570 gram doğdu küveze şimdilik gerek kalmadı, emziriyorum bebeğimi Dualarını eksik etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum
Maşallah canım gözün aydınKızlar doğurdum 34+2 2570 gram doğdu küveze şimdilik gerek kalmadı, emziriyorum bebeğimi Dualarını eksik etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum
Insallah vaktinde sağlıcakla gelirlerPeşpeşe gelecek bebislerimiz İnşallah
Allah bebeğini korusun. Dualarım ikinizle Kaç haftalıksın? Hiç stres yapma lütfen bu haftalarda doğsalar da sağlıkla geliyorlar ama inşallah vaktinde gelirMerhaba kızlar dün ilk defa nstye girdim. Ve sancım çıktı maalesef. Acil yatışa aldılar. Açılmam da var. Hemen ciğer geliştirici ve ilaç tedavisine başladılar erken doğumu engellemeye çalışıyorlar Dualarınıza ihtiyacım var
Her şeyin hayırlısı canım, dualarımız seninle oldukça sakin ol olmaya çalış doktorlar emin ol elinden geleni yapacaklarMerhaba kızlar dün ilk defa nstye girdim. Ve sancım çıktı maalesef. Acil yatışa aldılar. Açılmam da var. Hemen ciğer geliştirici ve ilaç tedavisine başladılar erken doğumu engellemeye çalışıyorlar Dualarınıza ihtiyacım var
Canım inşallah vaktinde sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Hiç korkma bebişler çok güçlüymüş ciddenMerhaba kızlar dün ilk defa nstye girdim. Ve sancım çıktı maalesef. Acil yatışa aldılar. Açılmam da var. Hemen ciğer geliştirici ve ilaç tedavisine başladılar erken doğumu engellemeye çalışıyorlar Dualarınıza ihtiyacım var
Rabbim yardımcınız olsun, sağlıkla tamamlayın süreci inşallah.Merhaba kızlar dün ilk defa nstye girdim. Ve sancım çıktı maalesef. Acil yatışa aldılar. Açılmam da var. Hemen ciğer geliştirici ve ilaç tedavisine başladılar erken doğumu engellemeye çalışıyorlar Dualarınıza ihtiyacım var
Sancıyı sen hissediyor muydun tesadüfmü öğrendin.Korkma canım bebeğin büyümüş inşallah geciktirirler gecikmezsede sağlıkla gelsin inşallah Allah yardımcınız olsunMerhaba kızlar dün ilk defa nstye girdim. Ve sancım çıktı maalesef. Acil yatışa aldılar. Açılmam da var. Hemen ciğer geliştirici ve ilaç tedavisine başladılar erken doğumu engellemeye çalışıyorlar Dualarınıza ihtiyacım var
Canım Allah yardımcın olsun kaç haftalıksınMerhaba kızlar dün ilk defa nstye girdim. Ve sancım çıktı maalesef. Acil yatışa aldılar. Açılmam da var. Hemen ciğer geliştirici ve ilaç tedavisine başladılar erken doğumu engellemeye çalışıyorlar Dualarınıza ihtiyacım var