- 7 Şubat 2024
- 148
- 248
- 18
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #23.581
Hayırlı uğurlu olsun canımKızlar doğurdum 34+2 2570 gram doğdu küveze şimdilik gerek kalmadı, emziriyorum bebeğimiDualarını eksik etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum
Masallah kuzuya annesi çok şükür çok sevindimKızlar doğurdum 34+2 2570 gram doğdu küveze şimdilik gerek kalmadı, emziriyorum bebeğimiDualarını eksik etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum
Selamlar,Kızlarrr doğum sonrası hastane cekimi düşünüyorsanız kendiniz ve bebek için nasıl takımlar aldınız? Kendim için icime sinen güzel bir gecelik-sabahlik takımı bulup aldım ama bebis için hiç güzel bir tulum ya da takım bulamadım. Bebegin takiminda dantel ve inci detayi olsun istiyorum ama hiç göremedim ne interntte ne mağazalarda
Ay hayırlı olsunnn gözünüz aydınKızlar doğurdum 34+2 2570 gram doğdu küveze şimdilik gerek kalmadı, emziriyorum bebeğimiDualarını eksik etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum
Ayy hayırlı uğurlu olsun, mutlu sağlıklı bir ömrünüz olsunKızlar doğurdum 34+2 2570 gram doğdu küveze şimdilik gerek kalmadı, emziriyorum bebeğimiDualarını eksik etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum
Bunlarin çoğunu yaptım, hatta çıkıp karanfil yağı aldım vs. En son dün akşam kulaklarima iğneler batıyor gibi uyustum. Acile gittik maalesef kaplama altında olduğu için şuan bir işlem yapamayız dedi doktor. Röntgensiz sağlıksız bir işlem olur. Antibiyotik verdi 5 gün kullan eğer geçmez ise üniversite hastanesine gitmelisin dedi. Bugün düne göre hamd olsun daha iyiyim ama üzerimde bir sersemlik var, aşırı mide bulantım var birşey yemek istemiyorum. Bugün kusarsam şaşırmam. Sorduğun için sağol canım benimMaviokur canım bir türlü mesajını alıntılayamadım diş ağrın nasıl oldu? Karanfili ez oluşan tozu zeytinyağında beklet kuzum sonra da onunla ağrıyan diş tarafına damaklarına fln masaj yaparak sür canım belki faydası olur
Canım sorunca beni de haberdar eder misinAynısını ben yaşadım. Benim de hamilelikten önce 12/6 falandı. Hamilelikte hep 10/7, 9/6 falan çıkıyordu. Dün hastaneye gittm öyle bir şeyim yoktu 12/7 çıktı, hemşire normal dedi. Öğleden sonrada başım ağrıdı ezcanede ölçtürdüm o zaman da aynı çıktı. Acaba dedim bu bana yüksek mi geldi. Doktoruma kontrolde soracağım.
Çok geçmiş olsun, gebelikte bu diş hep sıkıntı oluyormuş. Planlı gebeliklerde gebe kalmadan önce diş muayenesi öneriyor doktorlar :/ parol gibi basit ağrı kesicilerle idare edemiyor musunBunlarin çoğunu yaptım, hatta çıkık karanfil yağı aldım vs. En son dün akşam kulaklarima iğneler batıyor gibi uyustum. Acile gittik maalesef kaplama altında olduğu için şuan bir işlem yapamayız dedi doktor. Röntgensiz sağlıksız bir işlem olur. Antibiyotik verdi 5 gün kullan eğer geçmez ise üniversite hastanesine gitmelisin dedi. Bugün düne hamd olsun daha iyiyim ama üzerimde bir sersemlik var, aşırı mide bulantım var birşey yemek istemiyorum. Bugün kusarsam şaşırmam. Sorduğun için sağol canım benim
Geçmiş olsunBunlarin çoğunu yaptım, hatta çıkıp karanfil yağı aldım vs. En son dün akşam kulaklarima iğneler batıyor gibi uyustum. Acile gittik maalesef kaplama altında olduğu için şuan bir işlem yapamayız dedi doktor. Röntgensiz sağlıksız bir işlem olur. Antibiyotik verdi 5 gün kullan eğer geçmez ise üniversite hastanesine gitmelisin dedi. Bugün düne göre hamd olsun daha iyiyim ama üzerimde bir sersemlik var, aşırı mide bulantım var birşey yemek istemiyorum. Bugün kusarsam şaşırmam. Sorduğun için sağol canım benim
Çok sevindim canım benim güle güle büyüt bebeğiniKızlar doğurdum 34+2 2570 gram doğdu küveze şimdilik gerek kalmadı, emziriyorum bebeğimiDualarını eksik etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum
Kızlar doğurdum 34+2 2570 gram doğdu küveze şimdilik gerek kalmadı, emziriyorum bebeğimiDualarını eksik etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum
Cok guzeller, en güzel günlerde kullanın.Selamlar,
Ben isim yerine harfini işlettim yalnızca, bir de şu küçük fisto işlemeli takımı yaptırdım. Yine fotoğraflarda gözüken sayfa üzerinden. Çok da memnun kaldım, el işlemesi idiEki Görüntüle 3468879
33+2'yiz bugün. 30dan itibaren hissetmeye başladım önce bi korktum ama sonra anladım hıçkırık olduğunu. Düzenli olarak günde 2-3 kez hıçkırık tutuyor minnoşumu ve evet baya uzun sürüyorBebeğinizin hıçkırdığını hissediyor musunuz anneler? Karnımda tık tık kalp atışı gibi ritmik bir hareket oluyor ve baya uzun sürüyor sanırım bu hıçkırık. Bu kadar uzun sürmesine şaşırdım sadece 5-6 dkdır belki devam ediyor
Ayyy benim de bugun 34+2.Kızlar doğurdum 34+2 2570 gram doğdu küveze şimdilik gerek kalmadı, emziriyorum bebeğimiDualarını eksik etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum
Ayy canım benim çok sevindim maşallah grubumuzun ilk oğlu da geldi. Her şey çok güzel ilerler inşallah minnoş ya. Canım benim kilosu da çok iyi benim arkadasım 38de 2600 doğurdu çünkü. Ciğer geliştirici de önden yapılmıştı zaten di mi. Her şey yolunda oh çok şükür sevindim. Senin ağrın sızın nasıl. İyisindir inşallah. Ayy hemen emzirmeye de başlamışKızlar doğurdum 34+2 2570 gram doğdu küveze şimdilik gerek kalmadı, emziriyorum bebeğimiDualarını eksik etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum
Çok geçmiş olsun canım inşallah antibiyotik faydası seni doğum sonrasına kadar idare eder.Bunlarin çoğunu yaptım, hatta çıkıp karanfil yağı aldım vs. En son dün akşam kulaklarima iğneler batıyor gibi uyustum. Acile gittik maalesef kaplama altında olduğu için şuan bir işlem yapamayız dedi doktor. Röntgensiz sağlıksız bir işlem olur. Antibiyotik verdi 5 gün kullan eğer geçmez ise üniversite hastanesine gitmelisin dedi. Bugün düne göre hamd olsun daha iyiyim ama üzerimde bir sersemlik var, aşırı mide bulantım var birşey yemek istemiyorum. Bugün kusarsam şaşırmam. Sorduğun için sağol canım benim
Maşallah, allah sizi ondan onu da sizden ayrı düşürmesin inşallah. Hayırlı olsunKızlar doğurdum 34+2 2570 gram doğdu küveze şimdilik gerek kalmadı, emziriyorum bebeğimiDualarını eksik etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum
Kızlar üstündeki işleme sizce rahatsız eder miKızlar cotton box markasının nevresimleri nasıl? Çok yorum yok 8 yorum var sadece hepsi memnun kalmış gerçi ama hiç kullanmadığım için bilemiyorum. Kumaş ranforce 57 tel %100 pamuk yazıyor
Canım benim annem nevresimi şimdiden alayım derdinde. Ama bakıyım sayfaya nevresim takımı da var mıymışCanım ben nevresim degil de park yatak için çarşafı trendyondan aldim, alan arkadaşım memnundu o tavsiye etti
Aynıyız sizle sizin de sat 1ocaktı sanırımBen de 34+2'yim ama henüz çantam yok. Yalnız değilsinizEvde boya yapılıyor. Hafta sonu hazırlayabileceğim çantayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?