2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Selamlar,

Ben isim yerine harfini işlettim yalnızca, bir de şu küçük fisto işlemeli takımı yaptırdım. Yine fotoğraflarda gözüken sayfa üzerinden. Çok da memnun kaldım, el işlemesi idi

Eklentiler

• WhatsApp Image 2024-08-21 at 13.10.38.jpeg
    68,6 KB · Görüntüleme: 39
  • WhatsApp Image 2024-08-21 at 13.10.39.jpeg
    77,1 KB · Görüntüleme: 37
Bunlarin çoğunu yaptım, hatta çıkıp karanfil yağı aldım vs. En son dün akşam kulaklarima iğneler batıyor gibi uyustum. Acile gittik maalesef kaplama altında olduğu için şuan bir işlem yapamayız dedi doktor. Röntgensiz sağlıksız bir işlem olur. Antibiyotik verdi 5 gün kullan eğer geçmez ise üniversite hastanesine gitmelisin dedi. Bugün düne göre hamd olsun daha iyiyim ama üzerimde bir sersemlik var, aşırı mide bulantım var birşey yemek istemiyorum. Bugün kusarsam şaşırmam. Sorduğun için sağol canım benim

Can
Canım sorunca beni de haberdar eder misin

Çok geçmiş olsun, gebelikte bu diş hep sıkıntı oluyormuş. Planlı gebeliklerde gebe kalmadan önce diş muayenesi öneriyor doktorlar :/ parol gibi basit ağrı kesicilerle idare edemiyor musun

Geçmiş olsun inşallah antibiyotik şifa olur da en azından doğuma dek başka bir işleme gerek kalmaz. Yine de zor durumda kalırsan ilk 3 aydaki gibi riskli olmuyor bildiğim kadarıyla

33+2'yiz bugün. 30dan itibaren hissetmeye başladım önce bi korktum ama sonra anladım hıçkırık olduğunu. Düzenli olarak günde 2-3 kez hıçkırık tutuyor minnoşumu ve evet baya uzun sürüyor

Kızlar doğurdum 34+2 2570 gram doğdu küveze şimdilik gerek kalmadı, emziriyorum bebeğimi Dualarını eksik etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum
Ayy canım benim çok sevindim maşallah grubumuzun ilk oğlu da geldi. Her şey çok güzel ilerler inşallah minnoş ya. Canım benim kilosu da çok iyi benim arkadasım 38de 2600 doğurdu çünkü. Ciğer geliştirici de önden yapılmıştı zaten di mi. Her şey yolunda oh çok şükür sevindim. Senin ağrın sızın nasıl. İyisindir inşallah. Ayy hemen emzirmeye de başlamış Rabbim nazarlardan korusun

Çok geçmiş olsun canım inşallah antibiyotik faydası seni doğum sonrasına kadar idare eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…