- 14 Kasım 2017
- 967
- 1.813
- 31
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #23.561
Kızlar şimdi bir şey soracağım. 32 de çalışamaz raporunu aldık. Raporu direk şirkete veriyoruz bitiyor mu başka bir işlem yapmamız gerekir mi herhangi bir prosedür vs. ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendine gelse de gözü bizi mi görür hemen kız? Bebeğiyle, kendiyle ilgilenir. Akşamüstüne doğru yazar muhtemelen. İnşallah çok iyi geçmiştir doğum.Bebekce92 Canımm sağlıkla doğmuştur inşallah bebişin görünce cok heycanlandım dualarımız sizinle şuan verdiğin saate göre doğmuş olması lazım ama sen sanırım kendine gelemedin anesteziden merakla heyecanla senden haber bekliyoruzzz
Ben toz deterjan sevmiyorum kendimde de kullanmam hiç, siveno kullandım bebeğimde, yumuşatıcıya da gerek kalmıyorKızlar bebişin kıyafetlerini sadece toz deterjan ile mi yikayacagiz , bebek için olan yumuşatıcılardan da kullanmak gerekiyor mu
Aslında belli ne konacağı hemen hallediver hızlıca. Ben de rahim kısaldı dendiği gün hazırladım bir tek halihazırda kullandığım kişisel bakım ürünlerini falan eklemedim. Bir de eşimin çantası hazır değil. Onu da o düşünsünBenim hastane çantam hazır değil. Bugün doğum yapan arkadaşımızla aramda 1 hafta var ve gece çok karın kasık ağrısı yaşadım uyuyamadım biraz telaşlandım çanta yapmadım henüz
Siveno sıvı deterjan aldım. Yumuşatıcı kullanmayacağım.Kızlar bebişin kıyafetlerini sadece toz deterjan ile mi yikayacagiz , bebek için olan yumuşatıcılardan da kullanmak gerekiyor mu
Dualarim sizinle en guzel sekilde vaktinde kavusun insallahKızlar suyum geldi ben hastaneye gidiyorum. Dua edin
Yiaaaa Çok sevindim. Gözünüz aydın. ❤Kızlar doğurdum 34+2 2570 gram doğdu küveze şimdilik gerek kalmadı, emziriyorum bebeğimi Dualarını eksik etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum
Ayy masallah cok sevindim hayirli olsun bebisin saglikli uzun yillariniz olsun cok sukur kuvezede girmemisKızlar doğurdum 34+2 2570 gram doğdu küveze şimdilik gerek kalmadı, emziriyorum bebeğimi Dualarını eksik etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum
Ohhhh çok şüküüür maşallah canımm Allah bir ömür sağlık, sıhhat, mutluluk versin. Gözün aydın. Darısı bizeKızlar doğurdum 34+2 2570 gram doğdu küveze şimdilik gerek kalmadı, emziriyorum bebeğimi Dualarını eksik etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum
Oy maşallah canım Allah analı babalı büyütsünKızlar doğurdum 34+2 2570 gram doğdu küveze şimdilik gerek kalmadı, emziriyorum bebeğimi Dualarını eksik etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum
Ohh çok şükür çok mutlu oldum. Hem kilosu iyi, hem küveze gerek kalmamış, hem emziriyosunKızlar doğurdum 34+2 2570 gram doğdu küveze şimdilik gerek kalmadı, emziriyorum bebeğimi Dualarını eksik etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum
Canım gözün aydınnn çok sevindiim Grubumuzun abisi de geldiKızlar doğurdum 34+2 2570 gram doğdu küveze şimdilik gerek kalmadı, emziriyorum bebeğimi Dualarını eksik etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum
Maşallah gelişimini hızlıca tamamlamış zaten Ali Barlas Aslan burcu olmak istemiş kendisi Sağlık sıhhat diliyorumKızlar doğurdum 34+2 2570 gram doğdu küveze şimdilik gerek kalmadı, emziriyorum bebeğimi Dualarını eksik etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum
oh yaa maşallah size analı oğullu güle güle büyütün Ali Barlas abimizi =) artık endişelerden sıyrılıp bebeğine odaklanma zamanı canım bize önerilerin olursa yaz ne olur, tabii artık minnoştan fırsat bulabilirsen eve de en yakın zamanda geçersiniz inşallahKızlar doğurdum 34+2 2570 gram doğdu küveze şimdilik gerek kalmadı, emziriyorum bebeğimi Dualarını eksik etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum
Maşallah canım, hoşgelmiş minik paşa Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar doğurdum 34+2 2570 gram doğdu küveze şimdilik gerek kalmadı, emziriyorum bebeğimi Dualarını eksik etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum
Hayirli ugurlu olsun kuzum, cok sevindim kucağına almana. Sağlıklı nice güzel zamanlarınız olsun artık.Kızlar doğurdum 34+2 2570 gram doğdu küveze şimdilik gerek kalmadı, emziriyorum bebeğimi Dualarını eksik etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum
Yaa Allah analı babalı büyütsün. Sağlıkla büyüsün Ali BarlasKızlar doğurdum 34+2 2570 gram doğdu küveze şimdilik gerek kalmadı, emziriyorum bebeğimi Dualarını eksik etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum
Canım benim gözün aydın sağlıkla büyüsün anneli babalıKızlar doğurdum 34+2 2570 gram doğdu küveze şimdilik gerek kalmadı, emziriyorum bebeğimi Dualarını eksik etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum