How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar doğurdum 34+2 2570 gram doğdu küveze şimdilik gerek kalmadı, emziriyorum bebeğimi ☺️☺️ Dualarını eksik etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum 🌸💕
Ayy masallah cok sevindim hayirli olsun bebisin saglikli uzun yillariniz olsun cok sukur kuvezede girmemis❤️

Kızlar doğurdum 34+2 2570 gram doğdu küveze şimdilik gerek kalmadı, emziriyorum bebeğimi ☺️☺️ Dualarını eksik etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum 🌸💕
Ohhhh çok şüküüür maşallah canımm Allah bir ömür sağlık, sıhhat, mutluluk versin. Gözün aydın. Darısı bize 🧿🙈😍😍

Maşallah gelişimini hızlıca tamamlamış zaten Ali Barlas 🧿 Aslan burcu olmak istemiş kendisi ☺️ Sağlık sıhhat diliyorum 🌸

oh yaa maşallah size analı oğullu :KK200::nazar: güle güle büyütün Ali Barlas abimizi =) artık endişelerden sıyrılıp bebeğine odaklanma zamanı canım :KK200: bize önerilerin olursa yaz ne olur, tabii artık minnoştan fırsat bulabilirsen :D eve de en yakın zamanda geçersiniz inşallah

Canlar nasılsınız? 30+6 da komtrolden geldim şimdi gelişimiz 2 hafta civarında önden gidiyor kilosu da 1970 ölçtü. Baş aşağı duruyormuş. Şuanfa bir sıkııntı gözükmüyor dedi, 3 hafta daha iğneye devam dedi proluton için. Ama bir problemimiz var bende varis sıkıntısı vardı vajinada da varmış inşallah doğumun kesisiz olur yoksa kanama çok oluyor dedi inşalla bir sıkıntı olmaz ya çok tedirgin oldum

Kızlar benim de üç dört gündür baş ağrım vardı tansiyondan şüphelendim ama genelde 11/5 gibi çıkıyordu ki normalde 9/6 dır tansiyonum bugün de baş ağrısıyla uyandım tansiyonum 12/5 olmuş daha önce hiç bu kadar yüksek çıkmamıştı çevremdekiler normal diyor ama benim içime kurt düştü sizin tansiyonlarınız ne
Senin normal zamanda sürekli 9/6 ise 12li tansiyonlar senin için yüksek kabul edilir. Gebe kalmadan önceki standartmış göre değerlendirilir önlem almalısın hemen

Canım benim ya çok mutlu oldum gözlerim yaşlı yaşlı okuyorum demekki her doğum haberinde ağlayacağız. Çok mutlu olun sağlıkla inşallah 🫶🏻❤️

Yaaa çok güzel bir haber bu çok sevindim. Bol bol sütün olsun. Maşallah küçük beye ömrü bahtı güzel olsun grubun abisinin 😍☺️💙

Maviokur Maviokur canım bir türlü mesajını alıntılayamadım diş ağrın nasıl oldu? Karanfili ez oluşan tozu zeytinyağında beklet kuzum sonra da onunla ağrıyan diş tarafına damaklarına fln masaj yaparak sür canım belki faydası olur

Back