- 31 Aralık 2023
- 495
- 955
- 26
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #21.681
Ayyy maşallah vallahi, ellerine sağlıkAy aynısı aynısı dün 2 yi gecti mesela hâlâ uyku yok, içim dışım yanıyor. Rahat nefes almayı özledim sürekli dilimde az kaldı bitiyor az kaldı geçecek diye diye askerlik yapar gibi oldum. Ben o işleri de bitirdim yapacağım bir seyde yok. Annemin yazlığa gitmeyi planlıyordum şuan müsait değil sıcak dışarı çıkamıyorum bizim bu halimiz ne olucak amin amin Allah hepimize yardım etsin selamatle
Aynen öyle BencedeÖyle olsa bebek istemeyenler saçını kazıtır hamileyken.. Ben biraz mantıksal yaklaştığım için inanmıyorum pek. Dinen de mantıklı gelmiyor böyle bir durum. Allah'ın verdiği ömre biz müdahale edecek değiliz haşa. O yüzden benim fikrim sıkıntı olmayacağı yönünde
Ben esim gs li diye gs li takim aldim ozelErkek bebek için hastane çıkışı alan varsa fikir açısından atabilir mi ya, bir türlü karar veremedim
Yok maalesef attım etiketleriniCanım çarşafın kodu var mı? Ben yakınlardaki bir e bebeği aradım o reyona baktılar ama bulamadılar. Kodunu söylerseniz başka mağazalara bakarım dedi
Ben yorgancıda diktiriyorum. O da muhtemelen standart nevresim boyutunda yapacaktır. 100x150 falan. Beşiğe büyük gelir tabi ama herhalde kenarları ya da uç kısmı katlanıyor diye mi büyük yapıyorlar anlamadımKızlar şimdi park beşik ölçüm 70×110. Yorganı kaç ölçüde almalıyım. Ya da diktirmeliyim? Nevresim bakıyorum bebek nevresimleri 100×150 falan. Yorganı o boyutlarda mı alıyoruz. Beşiğe büyük gelmez mi?
Ben prima tercih etmedim hiç. Goon, sleepy natural ve sleepy bionatural aldım 1 numara. Bi de 2 numara baby turco aldım bunlardan biriyle devam ederiz prima’ya bulaşmam hiçKızlar ben bu bebek bezi seçimi işini yapamıyorum. Prima premium care alayım diyorum en pahalısı o. Pahalısını da geçtim ama en doğal olanı da seçmeye çalışıyorum bir taraftan. Sleepy pişik yapıyor diyorlar, baby turco adana pamuğu diye reklam yapıyor. Kafam karıştı iyice. Bir de bebek arabası olarak kraft marka alan var mı? Küçük kompakt bir şey almak istiyorum kabin boy olacak . Kraftın bir kaç modeli var aklıma yatan. Pregonun da quark modeli 4,9 kg gibi bir şey. Ebebekte baktım, çok hafif ve katlanınca bayağa küçülüyor. İlk ay dışarı çok çıkmasam da bebek bir kaç aylıkken kullanımı da rahat olur mu kafamda deli sorular.
Ben kaç kere kendim kestim ya çok saçma geliyor bana bu hurafelerKızlar bu sıcaklar beni çok bunalttı bu saç kestirme konusunda ne diyorsunuz çevremdeki insanlar aman ha sakın kestirme iyi değil diyorlara ama bana çok mantıksız geliyor saçlarım uzun ve çok
Uzun bi süre yorgan kullanmayacağız zaten ben şimdiden almadım o yüzden sadece çarşaf aldım. Alacağım zaman yataş English home filan oralardan bakacağımKızlar şimdi park beşik ölçüm 70×110. Yorganı kaç ölçüde almalıyım. Ya da diktirmeliyim? Nevresim bakıyorum bebek nevresimleri 100×150 falan. Yorganı o boyutlarda mı alıyoruz. Beşiğe büyük gelmez mi?
Küt kestirdim uzundu saclarım iyiki kestirmişim cok rahat ediyorumKızlar bu sıcaklar beni çok bunalttı bu saç kestirme konusunda ne diyorsunuz çevremdeki insanlar aman ha sakın kestirme iyi değil diyorlara ama bana çok mantıksız geliyor saçlarım uzun ve çok
Bazen meyve bazen kuruyemiş yiyorum ben öyle durumlarda. Çok zorlandığın zamanlar (nadiren) meyveli yoğurt yiyebilirsin demişti diyetisyen. Bir de canderel tatlandırıcı şekerler var ya, onlar da serbest(sınırlı), o şekeri kullanarak kahve yaptım bir kereKızlar canım aşırı tatlı bseyler istiyor ya off çok zorlanıyorum bu şeker olayı beni çok yordu her haftada kaçamak yapıyorum resmen ne yapcam bilmiyorum
Canım annem şimdiden yorgan yaptırıp nevresimi almak istiyor. Sonuçta illa lazım olacak diye. O yüzden giriştim bu konuya.Uzun bi süre yorgan kullanmayacağız zaten ben şimdiden almadım o yüzden sadece çarşaf aldım. Alacağım zaman yataş English home filan oralardan bakacağım
Sanırım nasıl ki bizim yatakların yorganları kenardan taşıyor daha büyük. Bu da aynı şekilde büyük oluyor. Yorganı 100×150 yaptıralım en iyisiBen yorgancıda diktiriyorum. O da muhtemelen standart nevresim boyutunda yapacaktır. 100x150 falan. Beşiğe büyük gelir tabi ama herhalde kenarları ya da uç kısmı katlanıyor diye mi büyük yapıyorlar anlamadım
Aynen öyle düşünüyorlar sanırım. Beşik değil de montessori yatak gibi düşünüyorlar galiba. Özel yaptırsak hep nevresim diktirmek zorunda kalırız. Standart alınca zaten bebek 1 2 yıl beşikte yatacak. Sonra yatağa geçecek. O zaman da rahat kullanırız. Her aldığımız nevresim takımı da olur diye düşünüyorum.Canım annem şimdiden yorgan yaptırıp nevresimi almak istiyor. Sonuçta illa lazım olacak diye. O yüzden giriştim bu konuya.
Sanırım nasıl ki bizim yatakların yorganları kenardan taşıyor daha büyük. Bu da aynı şekilde büyük oluyor. Yorganı 100×150 yaptıralım en iyisi
Canim 32+0 da yaz doktoruna onlar hazirliyor bama oyle dedi cunku gununde yaz bize dediİyi geceler kızlar
Çalışabilir raporu hakkında danışmak istiyorum.
MEB te öğretmenim ve bu pazartesi 32+0 oluyorum ancak takip doktoruma randevum perşembe günü yani 32+3 oluyor.
Perşembe günü verilen rapor problem yaratmaz değil mi ?
Bu konuda bilgilerinizle aydınlatırsanız çok sevinirim
Ben de öğretmenim, doktorum 32-33 arası gelebilirsin demişti. Benim yarın 32+0 ben yarın gideceğim almaya ama zaten sorun olmuyor doktorumun dediğine göreİyi geceler kızlar
Çalışabilir raporu hakkında danışmak istiyorum.
MEB te öğretmenim ve bu pazartesi 32+0 oluyorum ancak takip doktoruma randevum perşembe günü yani 32+3 oluyor.
Perşembe günü verilen rapor problem yaratmaz değil mi ?
Bu konuda bilgilerinizle aydınlatırsanız çok sevinirim
Canım linki bu ölçüleri olur galibaYataş Mini Unicorn Bebek Uyku Seti - Pembe Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Yataş Mini Unicorn Bebek Uyku Seti - Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ya çok güzelmiş bayıldım ama 70*110 için büyük gelecek gibiNevresim ölçüsü falan büyük galiba tam da olmayabilir bilemedim park besige büyük gelir galibaB burdabikiz