2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Aynen ben hepsini kullanıyorum progestan magnezyum vs sertleşmeye hiç biri yaramıyor. Ben tuvalete zor gidiyorum Allahım çok özeniyorum gezip tozanlara

Aynen ben hepsini kullanıyorum progestan magnezyum vs sertleşmeye hiç biri yaramıyor. Ben tuvalete zor gidiyorum Allahım çok özeniyorum gezip tozanlara
Ben bi de balayı dönemindeyim güya 3. Trimester bari balayım olsun dicem ama herhalde ilk olurum

Bende de sürekli sertlesme oluyor doktorum rahim uzunlugu ve su normalse sorun degil bebek buyudukce sertlesme olur dedi

Kızlar bu sıcaklar beni çok bunalttı bu saç kestirme konusunda ne diyorsunuz çevremdeki insanlar aman ha sakın kestirme iyi değil diyorlara ama bana çok mantıksız geliyor saçlarım uzun ve çok
Ben ilk aylarda kestirmiştim. Batıl inanç meselesi bence. Hatta neden böyle demiş olabilirler diye düşündüm düşündüm sonra şu kanıya vardım: Hani saçı kestirince daha çok uzuyor ya, acaba bebeğe harcamamız gereken enerji, besin değeri, mineral, vitamin vs saç uzamasına gidiyor diye mi düşünülmüş? Yine de ben kestirdim. Pişman değilim

Zaten Google da öyle söylüyorda hurafede işte bebeğim ömrü kısalır vs diyorlar biliyorum saçma olduğunu ama bilemedim

Zaten Google da öyle söylüyorda hurafede işte bebeğim ömrü kısalır vs diyorlar biliyorum saçma olduğunu ama bilemedim
Öyle olsa bebek istemeyenler saçını kazıtır hamileyken.. Ben biraz mantıksal yaklaştığım için inanmıyorum pek. Dinen de mantıklı gelmiyor böyle bir durum. Allah'ın verdiği ömre biz müdahale edecek değiliz haşa. O yüzden benim fikrim sıkıntı olmayacağı yönünde

Ayyy maşallah vallahi, ellerine sağlık Ben de öğlenleri sıcaktan kafamı camdan dışarı çıkarmıyorum, ancak akşamları

Kızlar şimdi park beşik ölçüm 70×110. Yorganı kaç ölçüde almalıyım. Ya da diktirmeliyim? Nevresim bakıyorum bebek nevresimleri 100×150 falan. Yorganı o boyutlarda mı alıyoruz. Beşiğe büyük gelmez mi?

Aynen öyle Bencede

Ben yorgancıda diktiriyorum. O da muhtemelen standart nevresim boyutunda yapacaktır. 100x150 falan. Beşiğe büyük gelir tabi ama herhalde kenarları ya da uç kısmı katlanıyor diye mi büyük yapıyorlar anlamadım

Ben prima tercih etmedim hiç. Goon, sleepy natural ve sleepy bionatural aldım 1 numara. Bi de 2 numara baby turco aldım bunlardan biriyle devam ederiz prima’ya bulaşmam hiç

Kızlar bu sıcaklar beni çok bunalttı bu saç kestirme konusunda ne diyorsunuz çevremdeki insanlar aman ha sakın kestirme iyi değil diyorlara ama bana çok mantıksız geliyor saçlarım uzun ve çok
Ben kaç kere kendim kestim ya çok saçma geliyor bana bu hurafeler haftaya gene keseceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…