- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #21.661
Ölçüsü kaça kaç acaba? Bende 70*110 arıyorum ama gönlüme göre bir şey bulamadım hiç
Aynen ben hepsini kullanıyorum progestan magnezyum vs sertleşmeye hiç biri yaramıyor. Ben tuvalete zor gidiyorum Allahım çok özeniyorum gezip tozanlaraValla ben kullanıyorum sabah akşam ama sertleşme sürekli oluyor yani onlara iyi geldiğini sanmıyorum zaten kanama nedeniyle başlamıştık, hatta öncesinde tüp bebek tedavisinden beri devam ediyorum, rahim ağzı kısalığında da kullanılıyor. Benim rahim ağzı uzunluğu iyi ama doktorum riske atmak istemiyor, herhalde doğuma kadar kullanıcam.
Kasılma ve sancı konusunda en son gittiğim acildeki doç. doktor(kendi doktorum herhangi birşey önermemişti) magnezyum önerdi, 3-4 gündür içiyorum ama sertleşmeler devam.
Ben bi de balayı dönemindeyim güyaAynen ben hepsini kullanıyorum progestan magnezyum vs sertleşmeye hiç biri yaramıyor. Ben tuvalete zor gidiyorum Allahım çok özeniyorum gezip tozanlara
AA evet böyle daha iyi olur bu şekilde yapacağım teşekkürlerO zaman daha kolay aslında kullanımı. Gece yatarken 1 tane, progestanı da akşam 5 gibi mesela.saygidegermisafirler
Bende de sürekli sertlesme oluyor doktorum rahim uzunlugu ve su normalse sorun degil bebek buyudukce sertlesme olur dediBu herkeste böyle mi ve hep böyle mi olacak ben de çok merak ediyorum :) Çünkü hareketlerimi çok kısıtlıyor ve kafam sürekli orada sürekli dürtüp sertliği kontrol ediyorum. Siz yine tatile gidip 6-7 saat dolaşabilmişsiniz, demekki çok rahatsızlık vermiyor. Doktorumu da arayıp soruyorum ama rahim uzunluğu iyi az su içiyorsundur, öğünlerini baya azalt, çok az ye ve gaz yapıcı yiyeceklerden kaçın diyor.
sanırım yani tamamen kendi sallamam, plesantam arkada olduğu için ve bebişin yeri dar olduğu için sertlik dediğim şey rahmin kendisi :))
Ben ilk aylarda kestirmiştim. Batıl inanç meselesi bence. Hatta neden böyle demiş olabilirler diye düşündüm düşündüm sonra şu kanıya vardım: Hani saçı kestirince daha çok uzuyor ya, acaba bebeğe harcamamız gereken enerji, besin değeri, mineral, vitamin vs saç uzamasına gidiyor diye mi düşünülmüş? Yine de ben kestirdim. Pişman değilimKızlar bu sıcaklar beni çok bunalttı bu saç kestirme konusunda ne diyorsunuz çevremdeki insanlar aman ha sakın kestirme iyi değil diyorlara ama bana çok mantıksız geliyor saçlarım uzun ve çok
Batıl inanç ya ben de kestirdim geçenlerde uçlarından birazKızlar bu sıcaklar beni çok bunalttı bu saç kestirme konusunda ne diyorsunuz çevremdeki insanlar aman ha sakın kestirme iyi değil diyorlara ama bana çok mantıksız geliyor saçlarım uzun ve çok
Zaten Google da öyle söylüyorda hurafede işte bebeğim ömrü kısalır vs diyorlar biliyorum saçma olduğunu ama bilemedimBen ilk aylarda kestirmiştim. Batıl inanç meselesi bence. Hatta neden böyle demiş olabilirler diye düşündüm düşündüm sonra şu kanıya vardım: Hani saçı kestirince daha çok uzuyor ya, acaba bebeğe harcamamız gereken enerji, besin değeri, mineral, vitamin vs saç uzamasına gidiyor diye mi düşünülmüş? Yine de ben kestirdim. Pişman değilim
Valla ben kestirirsem baya omuzlarda kestirecem geceleri su içinde kalıyorumBatıl inanç ya ben de kestirdim geçenlerde uçlarından biraz
Öyle olsa bebek istemeyenler saçını kazıtır hamileyken.. Ben biraz mantıksal yaklaştığım için inanmıyorum pek. Dinen de mantıklı gelmiyor böyle bir durum. Allah'ın verdiği ömre biz müdahale edecek değiliz haşa. O yüzden benim fikrim sıkıntı olmayacağı yönündeZaten Google da öyle söylüyorda hurafede işte bebeğim ömrü kısalır vs diyorlar biliyorum saçma olduğunu ama bilemedim
Ayyy maşallah vallahi, ellerine sağlıkAy aynısı aynısı dün 2 yi gecti mesela hâlâ uyku yok, içim dışım yanıyor. Rahat nefes almayı özledim sürekli dilimde az kaldı bitiyor az kaldı geçecek diye diye askerlik yapar gibi oldum. Ben o işleri de bitirdim yapacağım bir seyde yok. Annemin yazlığa gitmeyi planlıyordum şuan müsait değil sıcak dışarı çıkamıyorum bizim bu halimiz ne olucak amin amin Allah hepimize yardım etsin selamatle
Aynen öyle BencedeÖyle olsa bebek istemeyenler saçını kazıtır hamileyken.. Ben biraz mantıksal yaklaştığım için inanmıyorum pek. Dinen de mantıklı gelmiyor böyle bir durum. Allah'ın verdiği ömre biz müdahale edecek değiliz haşa. O yüzden benim fikrim sıkıntı olmayacağı yönünde
Ben esim gs li diye gs li takim aldim ozelErkek bebek için hastane çıkışı alan varsa fikir açısından atabilir mi ya, bir türlü karar veremedim
Yok maalesef attım etiketleriniCanım çarşafın kodu var mı? Ben yakınlardaki bir e bebeği aradım o reyona baktılar ama bulamadılar. Kodunu söylerseniz başka mağazalara bakarım dedi
Ben yorgancıda diktiriyorum. O da muhtemelen standart nevresim boyutunda yapacaktır. 100x150 falan. Beşiğe büyük gelir tabi ama herhalde kenarları ya da uç kısmı katlanıyor diye mi büyük yapıyorlar anlamadımKızlar şimdi park beşik ölçüm 70×110. Yorganı kaç ölçüde almalıyım. Ya da diktirmeliyim? Nevresim bakıyorum bebek nevresimleri 100×150 falan. Yorganı o boyutlarda mı alıyoruz. Beşiğe büyük gelmez mi?
Ben prima tercih etmedim hiç. Goon, sleepy natural ve sleepy bionatural aldım 1 numara. Bi de 2 numara baby turco aldım bunlardan biriyle devam ederiz prima’ya bulaşmam hiçKızlar ben bu bebek bezi seçimi işini yapamıyorum. Prima premium care alayım diyorum en pahalısı o. Pahalısını da geçtim ama en doğal olanı da seçmeye çalışıyorum bir taraftan. Sleepy pişik yapıyor diyorlar, baby turco adana pamuğu diye reklam yapıyor. Kafam karıştı iyice. Bir de bebek arabası olarak kraft marka alan var mı? Küçük kompakt bir şey almak istiyorum kabin boy olacak . Kraftın bir kaç modeli var aklıma yatan. Pregonun da quark modeli 4,9 kg gibi bir şey. Ebebekte baktım, çok hafif ve katlanınca bayağa küçülüyor. İlk ay dışarı çok çıkmasam da bebek bir kaç aylıkken kullanımı da rahat olur mu kafamda deli sorular.
Ben kaç kere kendim kestim ya çok saçma geliyor bana bu hurafelerKızlar bu sıcaklar beni çok bunalttı bu saç kestirme konusunda ne diyorsunuz çevremdeki insanlar aman ha sakın kestirme iyi değil diyorlara ama bana çok mantıksız geliyor saçlarım uzun ve çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?