-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #21.621
Ay zor ağırlaştık iyice yaBen ütüleri bitirdim, yorgun düştüm
İnan benim de bir sürü işim var ama halledicek halim yok yemek yapmam lazım ona da halim yokBen ütüleri bitirdim, yorgun düştüm
Valla ben bir sürü bebek bezi aldım manyak gibi ama artık molfix biriktiriyorum anti alerjik miş primadan snra en iyi o diyorlar ortalamaya göre daha az pişik oranı veriyorKızlar ben bu bebek bezi seçimi işini yapamıyorum. Prima premium care alayım diyorum en pahalısı o. Pahalısını da geçtim ama en doğal olanı da seçmeye çalışıyorum bir taraftan. Sleepy pişik yapıyor diyorlar, baby turco adana pamuğu diye reklam yapıyor. Kafam karıştı iyice. Bir de bebek arabası olarak kraft marka alan var mı? Küçük kompakt bir şey almak istiyorum kabin boy olacak . Kraftın bir kaç modeli var aklıma yatan. Pregonun da quark modeli 4,9 kg gibi bir şey. Ebebekte baktım, çok hafif ve katlanınca bayağa küçülüyor. İlk ay dışarı çok çıkmasam da bebek bir kaç aylıkken kullanımı da rahat olur mu kafamda deli sorular.
Ben nefes alamıyorum akşamları çok sertleşmem oluyor ozaman daha çok zorlanıyorum ayakta kalınca sertleşme kasılma oluyorAy zor ağırlaştık iyice ya
Prima sızdırmazlığıyla biliniyor bence ilk başta ona alıştırmak bütçeyi biraz zorlarKızlar ben bu bebek bezi seçimi işini yapamıyorum. Prima premium care alayım diyorum en pahalısı o. Pahalısını da geçtim ama en doğal olanı da seçmeye çalışıyorum bir taraftan. Sleepy pişik yapıyor diyorlar, baby turco adana pamuğu diye reklam yapıyor. Kafam karıştı iyice. Bir de bebek arabası olarak kraft marka alan var mı? Küçük kompakt bir şey almak istiyorum kabin boy olacak . Kraftın bir kaç modeli var aklıma yatan. Pregonun da quark modeli 4,9 kg gibi bir şey. Ebebekte baktım, çok hafif ve katlanınca bayağa küçülüyor. İlk ay dışarı çok çıkmasam da bebek bir kaç aylıkken kullanımı da rahat olur mu kafamda deli sorular.
Ben premium çare ve pampers harmony aldım toplam 150 adet falan ama daha fazla almayacağım stok yapmak istemiyorum çünküKızlar ben bu bebek bezi seçimi işini yapamıyorum. Prima premium care alayım diyorum en pahalısı o. Pahalısını da geçtim ama en doğal olanı da seçmeye çalışıyorum bir taraftan. Sleepy pişik yapıyor diyorlar, baby turco adana pamuğu diye reklam yapıyor. Kafam karıştı iyice. Bir de bebek arabası olarak kraft marka alan var mı? Küçük kompakt bir şey almak istiyorum kabin boy olacak . Kraftın bir kaç modeli var aklıma yatan. Pregonun da quark modeli 4,9 kg gibi bir şey. Ebebekte baktım, çok hafif ve katlanınca bayağa küçülüyor. İlk ay dışarı çok çıkmasam da bebek bir kaç aylıkken kullanımı da rahat olur mu kafamda deli sorular.
Merhaba canım,Kızlar ben bu bebek bezi seçimi işini yapamıyorum. Prima premium care alayım diyorum en pahalısı o. Pahalısını da geçtim ama en doğal olanı da seçmeye çalışıyorum bir taraftan. Sleepy pişik yapıyor diyorlar, baby turco adana pamuğu diye reklam yapıyor. Kafam karıştı iyice. Bir de bebek arabası olarak kraft marka alan var mı? Küçük kompakt bir şey almak istiyorum kabin boy olacak . Kraftın bir kaç modeli var aklıma yatan. Pregonun da quark modeli 4,9 kg gibi bir şey. Ebebekte baktım, çok hafif ve katlanınca bayağa küçülüyor. İlk ay dışarı çok çıkmasam da bebek bir kaç aylıkken kullanımı da rahat olur mu kafamda deli sorular.
Bir de bebek hangi beze alışırsa onunla devam etmek gerekiyormuş. Markası değişince de pişik oluyormuş. Hatta arkadaşım dedi ki 2 den 3 e geçince bile pişik yapabiliyor... Yani aklının karışması çok normalKızlar ben bu bebek bezi seçimi işini yapamıyorum. Prima premium care alayım diyorum en pahalısı o. Pahalısını da geçtim ama en doğal olanı da seçmeye çalışıyorum bir taraftan. Sleepy pişik yapıyor diyorlar, baby turco adana pamuğu diye reklam yapıyor. Kafam karıştı iyice. Bir de bebek arabası olarak kraft marka alan var mı? Küçük kompakt bir şey almak istiyorum kabin boy olacak . Kraftın bir kaç modeli var aklıma yatan. Pregonun da quark modeli 4,9 kg gibi bir şey. Ebebekte baktım, çok hafif ve katlanınca bayağa küçülüyor. İlk ay dışarı çok çıkmasam da bebek bir kaç aylıkken kullanımı da rahat olur mu kafamda deli sorular.
Sabah 07:00 ve akşam 23:00 progestan fitil, diğeri de 10:00 - 15:00 - 20:00. progestan ağızdan alınca baya etkiliyormuş bence fitil olarak devam et.Kızlar dün doktorum akıntı oldugu için trivag isimli 3 tane fitil verdi. Ama ben günde 2 defa progestan fitil koyuyorum nasıl olacak ben anlamadım doktora heyecandan sormayı unutmuşum
25. Haftam, ben şimdiden ağırlaştım. 10dk ayakta durunca karnım sertleşiyor. Ütü, yemek, temizlik hatta tatil falan yapanların önünde saygıyla eğiliyorum.Ay zor ağırlaştık iyice ya
Herkes farklı yaşıyor. Bosver sen oldukca dinlenmeye bak25. Haftam, ben şimdiden ağırlaştım. 10dk ayakta durunca karnım sertleşiyor. Ütü, yemek, temizlik hatta tatil falan yapanların önünde saygıyla eğiliyorum.
Evet haklısın. herkesin süreci farklı, ama işte insan kendini kıyaslamadan yapamıyor. Instagram da kapandı da rahatladım, hamile influencer ve ünlülerin 0 sorunlu hamilelik postlarını görmüyorum artık :)Herkes farklı yaşıyor. Bosver sen oldukca dinlenmeye bak
Bende molfix kullanmıştım oğluma. En iyisi o bence.Valla ben bir sürü bebek bezi aldım manyak gibi ama artık molfix biriktiriyorum anti alerjik miş primadan snra en iyi o diyorlar ortalamaya göre daha az pişik oranı veriyor
Ben uyuyamıyorum, halsizim o yüzden biraz. Bide arada nefesim kesilmeye başladı nabzım yükseliyor, hareketlerim de ağırlaştı birazAy zor ağırlaştık iyice ya
Ay aynısı aynısı dün 2 yi gecti mesela hâlâ uyku yok, içim dışım yanıyor. Rahat nefes almayı özledim sürekli dilimde az kaldı bitiyor az kaldı geçecek diye diye askerlik yapar gibi oldum. Ben o işleri de bitirdim yapacağım bir seyde yok. Annemin yazlığa gitmeyi planlıyordum şuan müsait değil sıcak dışarı çıkamıyorum bizim bu halimiz ne olucak amin amin Allah hepimize yardım etsin selamatleBen uyuyamıyorum, halsizim o yüzden biraz. Bide arada nefesim kesilmeye başladı nabzım yükseliyor, hareketlerim de ağırlaştı birazAllahtan kız kardeşim geldi memleketten, ufak ufak yapıyoruz onunla, bir haftaya ev işi bebeğin işleri komple biter diye ümit ediyorum allah yardımcımız olsun
İyi oldu aynen gereksiz bir manipülasyon var sosyal medyadaEvet haklısın. herkesin süreci farklı, ama işte insan kendini kıyaslamadan yapamıyor. Instagram da kapandı da rahatladım, hamile influencer ve ünlülerin 0 sorunlu hamilelik postlarını görmüyorum artık :