2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim bebeğim de yüzünü göstermedi özeniyorum bebeğin yüzünü görenlere vala. Bizim ultrason fotolarında omurga görünüyor

Onu okumustum onun icinde mutlaka calisabilir raporu alman lazim canim

Ah kuzum Daha once o kadar cok acik acik dile getirdim söyledim rica ettim. Her defasinda daha dikkatli olucam dedi. Ama yok hala ayni davranislari devam ediyor. Ben esimi hic sıkmam o da ayni sekilde birbirimizi rahat birakiriz saygi duyariz ama insan arada bir sarilsin öpsün sevgisini dile getirsin istiyor ev arkadasi degiliz sonucta kari kocayiz ve aman tatsizlik olmasin diye susa susa bir yerden sonra da patliyorum mecbur. Heleki hamilelik döneminde daha hassas oldum. Ben trip atinca 2dk ilgi gosterse zaten uzatmayacagim ama yook kendi de trip atiyor.

Benim de nabzim hep 110 130 arasi ve beni de yoruyor bu durum

Neredeyse 2 senedir panik atak hastasıyım şimdi hamileliği bağlı nabız yükselince kötü oluyorum

Merh
Merhaba canım evet yapıyor maalesef. Benimde şekerim var, diyetistenle ilerliyorum. Patates, havuç, bezelye yasak mesela. Ben bunları yemeğidiğim halde başka sebzelerle beraber pişirdim. Diğerlerinden yedim ona rağmen şekerim yüksek çıktı. Beraber pişmesi bile yetiyor maalesef.

Aylin, Ayla ikisi de hoş

Hergun aynı şeyleri döngü olarak yiyorum doğumdan sonra uzun bir süre bulgur pilavı taze fasulye kabak görmek istemiyorum kaçamak olayida bitti o gunden sonra korktum canm, benim diyetisyenim çok katı hazırlamış listeyi gibi geldi bana. Bakalım bu haftaki bebek kontrolüne göre listeye goz atmasıni söyleyeceğim

Ben de şeker ölçüm cihazı aldım bir kaç gündür bakıyorum.Sabahlari tam buğdaylı ekmek yiyordum değerlerim yüksek çıkıyordu o ekmeği azalttım düştü tamamen bıraktım baya düştü çok ilginç.Mesela geçen gün dayanamadım dondurma yedim tam buğdaylı ekmekten daha az etkiledi.Karbonhidrat sanki daha etkili bı şey şekerden bana öyle geldi.Patates de aynı şekilde çok etkiliyor.Ekmek olarak çavdar ile devam ediyorum çok daha normal gorunuyo şekerim

Bende 2 dilim tam buğday yiyorum sabah ama işin ilginç yanı migrosunkini yedim şeker yukseldi farklı bi marka daha yedim yukseldi şimdi burda bi fırın var onun ekmeğini yiyorum o hiç yükseltmiyor sanırım malzemesi ve katkıyla alakalı. Patates benimde çok etkiliyor ağzıma sürmedim bidaha. Bugün benimde aklımdan dondurma geçti ama cesaret edemedim

Kesinlikle paketli olan ekmekler daha çok yükseltiyor. Ben de fark ettim bunu. Özellikle diyet yaparken fark etmiştim. Diyetisyenim fark etmeyeceğini düşünüyordu ama o da şaşırdı farka

insan doluyor bazen ve haklısın dolunca da bir yerden sonra patlıyor hamilelikte de ekstra bir hassaslığımızın olduğu aşikar tabi.. ama iki güzel söze alınacak gönül alınmayınca konu uzuyor da uzuyor, hatta ben de gönlüm alınmayınca kafamda iyice büyütür daha sinir, stres olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…