2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
eyvaaahhhh geldiğim bu günlere o zaman büyük bir aydınlanma yaşamadım teşekkür ederim :)

Dolaba koysak dayanır herhalde ya çok sona bırakmak istemiyorum çünkü
bende o sebeple alıcaktım derken arkadasım hediye olarak aldıı dediğim gibi eylül ortası ekim bası vs vs gelicek bide ilgileri cok cok iyidiii fotografcıyıı bile hallettim eşimin oğlumuzla ilk karsılasmalarını cok merak ediyorumm :)

Pazar kahverengi lekenmem oldu acile gittim geç döllenme dediler 4 5 haftalık dedi Dr o zamana kadar ben bilmiyorum bunu 8 haftalık olmam lazım son adete göre dedim kalp atışı için çağırdı Dr dedi 8 mm kesen var kalp atışı duyulmaz bunda dedi dün kendi Dr gittim anlattım bana söylediğini söyledi geç döllenme diye hayır solemediniz bana 20 gün sonra gel kalp atışına bakalım dediniz dedim sonra umut veririm ilk vs dedi sonra sert konuşmamı mi istiyorsunuz dedi evet dedim bu bebek kesin düşecek dedi kürtaj dedi kese içi kanama var dedi bende Mersin'e geldim farklı bir dr bugün gozuk tüm oda alttan muane etti ilk defa dedi evet kese var bebekte var ama sağlıksoz dedi kalp atışı olması lazım dedi kese 5 haftalık dedi kürtaj gerek yok vücudun atacak zaten dedi şimdi geç döllenme ise kalp atışını bekleyeyim mi progestan vermişti diğeri onuda içme dedi az az kahverengi lekenmem devam ediyor ama kaşık ve bel ağrım yok durumum bu geç dollenme ise kalp atışı olmaması normal değil mi bilmiyorum kanamam kırmızı yada taze kana dönüşmedi daha az az kahverengi lekenmem devam ediyor

Kızlarr alışveriş konusunda 3. Hamileliğini geçiren anne olarak bikaç öneri de bulunabilirim yenidoğan 0-1 ay dediğimiz kıyafetleri ortalama 1 hafta filan giydirebildim 2-3 tane alırsanız bile yeter ki benim çocuklarım kilolu bebek değildi (2800-3200) olarak doğdular)
Ben bu hazırlığım için 2 tane hastane çıkışı aldım, bi tane isimli tulum yaptırdım
Daha çok 0-3 ay olanlardan aldım(0-3 yazanları 40-45 günlük olana kadar giydirdim)
0-3 ay 10 tane zıbın var
3-6 ay 7-8 zıbın aldım(uzun kol-kısa kol)
3-6 ayımız tam kışa geliyor, ona göre almak lazım bence

Benim 13. Haftadan beri artarak kaniyor. Son zamanlarda iki gunde bir sakir sakir akmaya da basladi. 3 farkli doktora sordum, hepsi de gebelikte olur dedi.
Benim soyle oluyor, bazi gunler inanilmaz hareketli. Hareketler gobek deligime yakin ve sert oluyor. 2 gun boyleyken 3. Gun mesela cok az hissediyorum. Bence pozisyon degisikliginde oluyor bu. Cunku az hissettigim zaman genelde sanki icime vuruyor gibi derinden geliyor ve asagidan kasigima yakin geliyor. Sanki benimkinin sistematigi bu gibi dusundum ben.

0-3 ay olarak bikaç alt üst takım aldım
3 tane tulum aldım
İhtiyaç oldukça alırız yada online sipariş veririz
Bide ihtiyaçlar süreç içerisinde de oluşuyor
geri bildirimleriniz için çok teşekkür ederim tam olarak takıldığım konulardı,

İşte aradığım yorum

Benim de 3. Gebelik aynı yapmışız hemen hemen Allah huzur ile sağlık ile kucağımıza aldirsin inşallah. Şuan uygun diye kışlık tulum vb de aldım. Baya uyguna geldi. Mevsiminde malum fiyatlar uçuyor

Benim de 3. Gebelik aynı yapmışız hemen hemen Allah huzur ile sağlık ile kucağımıza aldirsin inşallah. Şuan uygun diye kışlık tulum vb de aldım. Baya uyguna geldi. Mevsiminde malum fiyatlar uçuyor
Bana hep diyorlar ki patikli tulum alma. Siz ne düşünüyorsunuz tecrübeli anneler

peki neden xl aldınız, neye göre karar verdiniz :) bende alacağım beden konusunda kalıyorum,
Aynı dediğiniz gibi 80 B den 90 B ye geçtim. Ebebekteki kız göğsün orta kısmını tamamen kapaması lazım dedi ondan bildiğimden değil

Ben ebebekten aldım

Bana hep diyorlar ki patikli tulum alma. Siz ne düşünüyorsunuz tecrübeli anneler
Anaaa bende patikli tulum daha iyi olur yeni doğduğunda diye onlardan almıştım Gerçi bende öyle takım veya tulum çok yok. Bende biraz fazla zıbın var galiba. İndirim görünce dayanamıyordum bide çok tatlı geliyorlardı alıyordum

benim bildiğim çikolatalar buzdolabında saklanmaz, üzeri beyazlıyor, bozulmuş sanılabilir. Güneş görmeyen serin bir yerde saklamanız daha iyi olur.
Keşke evde öyle bir yer olsa güneş ön odalardan doğuyor batana kadar evin içinde benim pirinç bulgur bile buzdolabında annemlere bırakırım olmazsa

Hastane çıkışı ve isimli takiminin içinde var 3 tane patikli oldu. Ama kendim ayrı alınca evet patiksiz tulum aldim çünkü bebekleri kasıyor bir süre sonra tam bile olsa esnediginde vb kıyafet kısa kalıyor.

Şöyle bir çözüm de var. Eğer beğeni oluyor ve iyiyse patikleri kesip diyebilirsiniz. Biraz daha kullanım zamanı sağlar. Bazı tulumlar gerçekten harika çünkü insan üzülüyor az giydirince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…