- 18 Ağustos 2022
- 1.628
- 2.438
- 29
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #20.021
4 tane aldım 2tane yeni doğan 2 tane 0-3 yeter o zamanBende patikli tulumlara hep mesafeliyim bikaç tane ancak almışımdır kullanım süreleri daha kısa oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 tane aldım 2tane yeni doğan 2 tane 0-3 yeter o zamanBende patikli tulumlara hep mesafeliyim bikaç tane ancak almışımdır kullanım süreleri daha kısa oluyor
Aynı dediğiniz gibi 80 B den 90 B ye geçtim. Ebebekteki kız göğsün orta kısmını tamamen kapaması lazım dedi ondan bildiğimden değilpeki neden xl aldınız, neye göre karar verdiniz :) bende alacağım beden konusunda kalıyorum,
Ben ebebekten aldımÇok güzelmiş Güzel günlerde giyin inşallah
Depend ve gümüş kapak aldım. Pijama kısmı henüz yok
Ayy bunun büyük küçük diye çeşidi mi varmış. Ben dün internetten sipariş ettim. Hiç öyle bir şey dikkatimi çekmedi ya
Siz nereden aldınız? İnternet veya tüm şehirlerde olan bir mağazaysa Bende görebilir miyim Fikir olur banada.
Ben iki tane aldım. Gerisi patiksiz.Bana hep diyorlar ki patikli tulum alma. Siz ne düşünüyorsunuz tecrübeli anneler
Anaaa bende patikli tulum daha iyi olur yeni doğduğunda diye onlardan almıştım Gerçi bende öyle takım veya tulum çok yok. Bende biraz fazla zıbın var galiba. İndirim görünce dayanamıyordum bide çok tatlı geliyorlardı alıyordumBana hep diyorlar ki patikli tulum alma. Siz ne düşünüyorsunuz tecrübeli anneler
Keşke evde öyle bir yer olsa güneş ön odalardan doğuyor batana kadar evin içinde benim pirinç bulgur bile buzdolabında annemlere bırakırım olmazsabenim bildiğim çikolatalar buzdolabında saklanmaz, üzeri beyazlıyor, bozulmuş sanılabilir. Güneş görmeyen serin bir yerde saklamanız daha iyi olur.
Hastane çıkışı ve isimli takiminin içinde var 3 tane patikli oldu. Ama kendim ayrı alınca evet patiksiz tulum aldim çünkü bebekleri kasıyor bir süre sonra tam bile olsa esnediginde vb kıyafet kısa kalıyor.Bana hep diyorlar ki patikli tulum alma. Siz ne düşünüyorsunuz tecrübeli anneler
Şöyle bir çözüm de var. Eğer beğeni oluyor ve iyiyse patikleri kesip diyebilirsiniz. Biraz daha kullanım zamanı sağlar. Bazı tulumlar gerçekten harika çünkü insan üzülüyor az giydirinceAnaaa bende patikli tulum daha iyi olur yeni doğduğunda diye onlardan almıştım Gerçi bende öyle takım veya tulum çok yok. Bende biraz fazla zıbın var galiba. İndirim görünce dayanamıyordum bide çok tatlı geliyorlardı alıyordum
Bende de zıbın yok avm olan bir yere gidersek e bebekten alırım 6 Al 5 öde olanlardanAnaaa bende patikli tulum daha iyi olur yeni doğduğunda diye onlardan almıştım Gerçi bende öyle takım veya tulum çok yok. Bende biraz fazla zıbın var galiba. İndirim görünce dayanamıyordum bide çok tatlı geliyorlardı alıyordum
Canımm 0-3 e biraz daha ekleyebilirsin zaman olarak daha uzun kullanılıyor, amaa ayaksız tulum al, alt üst takım al4 tane aldım 2tane yeni doğan 2 tane 0-3 yeter o zaman
Aldım dediklerim patikli olarak. Patiksiz de alırım tabi, alt üst takım daCanımm 0-3 e biraz daha ekleyebilirsin zaman olarak daha uzun kullanılıyor, amaa ayaksız tulum al, alt üst takım al
Ben de öyleydim, 90D oldum. Asla öngöremiyorumşimdi kime göre büyük :) açıkcası gebe kalmadan önce 80B kullanıyordum, gebelik ile birlikte 90B oldum ve süt zamanı göğüsler nasıl olacak bilmiyorum daha fazla büyür mü yoksa şimdiki gibi 90B olarak kalırmıyım, ön göremediğim için bekliyordum.
Ben de aynı marka kullanıyorum bir tane alıyorum ama kramplar başlayınca günde 1 tane de soda içiyorum nispeten daha iyiKızlar magnezyum takviyesi olarak Ocean Extramag kullanıyorum. Günde iki defa, birini öğlen birini akşam alıyorum ama yine de bacaklarıma kramp giriyor sabahları. Sizin de öyle mi?
Çok güzelmiş Güzel günlerde giyin inşallah
Depend ve gümüş kapak aldım. Pijama kısmı henüz yok
Ayy bunun büyük küçük diye çeşidi mi varmış. Ben dün internetten sipariş ettim. Hiç öyle bir şey dikkatimi çekmedi ya
Siz nereden aldınız? İnternet veya tüm şehirlerde olan bir mağazaysa Bende görebilir miyim Fikir olur banada.
Benimde öyleydi doktor b6 takviye verdi geçtiKızlar magnezyum takviyesi olarak Ocean Extramag kullanıyorum. Günde iki defa, birini öğlen birini akşam alıyorum ama yine de bacaklarıma kramp giriyor sabahları. Sizin de öyle mi?
Bende günde 2 defa içiyorum ayrıca maden suyu içiyorum eskisine göre şiddetli değil ama yinede kramp giriyor benimdeKızlar magnezyum takviyesi olarak Ocean Extramag kullanıyorum. Günde iki defa, birini öğlen birini akşam alıyorum ama yine de bacaklarıma kramp giriyor sabahları. Sizin de öyle mi?