- 7 Mart 2019
- 3.010
- 1.475
- 133
- 32
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #5.301
Kızlar idrar testinde bakteri ve kan çıktı daha sonuç gösteremedim bebek için sorun oluşturur mu kontrolume bikaç gün var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahlil verip 24 kasımdan beri doktora gitmeniz mi .
Çok az kan hücresi görülmüş kontamine olmuş olabilir yani kirlenmiş istenmeyen canlılar gibi birşey demek istiyorum . Pozitif yazan kısım da bunu anlatıyor ama kan görülmesinin sebebinin birçok nedeni olabilir basit bir idrar yolu enfeksiyonu dan dolayı çıkabilir başka şeyler olabilir önemsiz de olabilir bu bahsettiğim kan gözle görülemez mikroskopta görülüyor doktorunuza gösterirseniz daha doğru ve net şeyler söyler size.
Bakteri çıktığına nerden karar verdiniz onu anlamadımKızlar idrar testinde bakteri ve kan çıktı daha sonuç gösteremedim bebek için sorun oluşturur mu kontrolume bikaç gün var
O pozitif yazan kısım kontamine yani kirli istenmeyen bir bulaş bir durum var demek blood demek kan demek zaten. İdrarınızda bakteri olduğundan emin olup günlerdir beklemeniz bana çok tuhaf geldi
Aile hekimime gösterdim tamam o zaman gösterirsin dedi tehlikeli falan demedi ben de muayenede gösteririm diye düşündüm tehlikeli demediği içinO pozitif yazan kısım kontamine yani kirli istenmeyen bir bulaş bir durum var demek blood demek kan demek zaten. İdrarınızda bakteri olduğundan emin olup günlerdir beklemeniz bana çok tuhaf geldiçünkü enfeksiyon bebekler için tehlikeli bunu herkes bilir.
![]()
Yok herhangi bi şey yapamadım. Sadece vücudumu nemlendirdim. Dün doktora sorduğumda da proluton yapabiliyo öyle karaciğer enzimlerini etkileyip kaşıntıya neden olabiliyo istersen krem yazarız dedi gerek yok dedim.sinapsis canım ben baya kötü oldum sen gidip alerji iğnesi falan yaptırdın mı
Enfeksiyon Allah korusun ilerlediği noktada gebelipin sonlanmasına sebebiyet veren bir durum. O yüzden böyle durumları gebelikte aksatmayın naçizane fikrimAile hekimime gösterdim tamam o zaman gösterirsin dedi tehlikeli falan demedi ben de muayenede gösteririm diye düşündüm tehlikeli demediği için
Sizde saglikcimisiminizO pozitif yazan kısım kontamine yani kirli istenmeyen bir bulaş bir durum var demek blood demek kan demek zaten. İdrarınızda bakteri olduğundan emin olup günlerdir beklemeniz bana çok tuhaf geldiçünkü enfeksiyon bebekler için tehlikeli bunu herkes bilir.
![]()
Bilmiyordum bana gidince gösterirsin dediler doktorumu değiştiricem çünkü tehlikeli falan demeyince bişey olmaz diye düşündüm o sana ilaç verir dediEnfeksiyon Allah korusun ilerlediği noktada gebelipin sonlanmasına sebebiyet veren bir durum. O yüzden böyle durumları gebelikte aksatmayın naçizane fikrim![]()
Anladıım takip amaaçlı :) Rabbim sağ salim nasip etsin yavrularınızıİkiz gebelik ve yaş 36 olunca sizinki riskli gebelik artık dedi.
Olmamıştır canım endişelenme sadece dikkat et en kısa zamanda git kontroleBilmiyordum bana gidince gösterirsin dediler doktorumu değiştiricem çünkü tehlikeli falan demeyince bişey olmaz diye düşündüm o sana ilaç verir dedibişey olmamıştır inşallah
![]()
Normalde sola yatmak mideyi rahatlatır ama bence şuan normal değilim sola yapamıyorum midem iyice yanıyor saga yatinca rahatlıyorBulantisi olan arkadaslar bisey soylemeyi unutmusum cift yastik ve sol tarafiniza yatarsaniz bulantilari hafifletir. Mide saga yatik oldugundan saga yattiginizda kusma ihtimali cok daha fazla sol tarafa yatinca hem mide daha rahat eder hem okudugum kadariyla bebege kan akisi daha rahat oluyomus![]()
Normalde tansiyonun yüksek mi?Kizlar bugun bas agrim cok vardi saglik ocagina gittim tansiyonum olculdu 140 /90 cikti yarim saat sonra 127/70 cikti ama hala basim catliyo
normalde tansiyonum yok ama hamileyken var galiba ilk gebelikte vardi bunda da 140/90 yuksek diye biliyorum ama insallah tansiyonum olmazNormalde tansiyonun yüksek mi?
Yok canım tubi söyledi ya idrarında çıkan şeyin iltihap olmadığını yada enfeksiyon amacım snei korkutmak değildi yanlış anlama lütfen enfeksiyon aşırı ilerlediği zaman o durum söz konusu. Sadece bir daha böyle bi durumla karşılaşırsan uzun süreli bekletme Allah korusun çocuğu riske atma o yğzden söyledim. Bişey olmamıştır Allahın izniyle.Bilmiyordum bana gidince gösterirsin dediler doktorumu değiştiricem çünkü tehlikeli falan demeyince bişey olmaz diye düşündüm o sana ilaç verir dedibişey olmamıştır inşallah
![]()
Al işte tüm kusmalar bulantılar uykular su tontis içinGunaydin hanimlar
Dun doktora gitmistim 9 haftalik 3 gunluk muş bi sıkınti yok bi ilac verdi 12 haftamda kullanmaya başla dedi gebelik zehirlenmesini onluyormuş
Buda bebişş teyzeler
Eki Görüntüle 3174267
Hic sorma dun okadar diş agrisi cektim gece gec saate kadar uyku tutmadi tam delirdim vallaAl işte tüm kusmalar bulantılar uykular su tontis için![]()