- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.991
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #5.281
İdrar tahlilini atarmisin8+4 canım. Senin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar tahlilini atarmisin8+4 canım. Senin?
İlaç fobim var cok büyük ilaç alerjisi yaşadım. Hamileyken bilmediğim birşey kullanmak istemiyorum o yüzden
[/Benimde Benimde ilaç fobim oldu alerji yasadm siz ne yaşadınız nasıl alerji oldu
Yani ultrasona göre 10+5 im . Bir hafta önden doktor onu baz alıyor şuan anlamadım ben de :)Benimde 10+5 haftalarimiz ayni
Ne için istedin?İdrar tahlilini atarmisin
Bakteri çıkmış dedin birde keton keton açlık durumunda çıkıyor yani hiçbir şey yemezsen idrarda keton çıkar mide bulantım yok demişsin ya o yüzde. Belkide anlamsızdır diye dedmNe için istedin?
Sadece keton pozitif diyor referans dışı görünüyor. Bakteri görüldü diyor onu da referans dışı gösteriyor. İdrara çıkamıyordum zaten enfeksiyon olmasından korkuyordu doktor. Yarın göstereceğim sonuçları inşallah. Değer rakam olarak yazmıyor. Mide bulantım çoktu iki gündür kesildi. Umarım korktuğumu yaşamamBakteri çıkmış dedin birde keton keton açlık durumunda çıkıyor yani hiçbir şey yemezsen idrarda keton çıkar mide bulantım yok demişsin ya o yüzde. Belkide anlamsızdır diye dedm
Anladm geçmiş olsun bendede idrar yolu enfeksiyonu oldu sistit susuzluk ta etkiledi. Su icemiyormSadece keton pozitif diyor referans dışı görünüyor. Bakteri görüldü diyor onu da referans dışı gösteriyor. İdrara çıkamıyordum zaten enfeksiyon olmasından korkuyordu doktor. Yarın göstereceğim sonuçları inşallah. Değer rakam olarak yazmıyor. Mide bulantım çoktu iki gündür kesildi. Umarım korktuğumu yaşamam
Bı ilaç kullanmıştım baya heryerim kabarmisti yüzüm felanda şişmişti kimseyi korkutmak istemem o yüzden ilaç ismi felan söylemeyeceğim ama zaten alerjik bı insanim onunla ilgili biseydir büyük ihtimal.Benimd
Benimde bünyem alerjik değil aslinda ama döküntü oldu vucudumda neyse ama fobi kaldı folik asidi içerken bile korku oluyorBı ilaç kullanmıştım baya heryerim kabarmisti yüzüm felanda şişmişti kimseyi korkutmak istemem o yüzden ilaç ismi felan söylemeyeceğim ama zaten alerjik bı insanim onunla ilgili biseydir büyük ihtimal.
Ben de içiyorum ama idrara çıkamıyorum. 3 litreyi tamamlamaya çalışıyorum. Ödem yaptı vücuduma. En kısa zamanda iyileşiriz inşallahAnladm geçmiş olsun bendede idrar yolu enfeksiyonu oldu sistit susuzluk ta etkiledi. Su icemiyorm
Geçmiş olsun canım. Rabbim sağlıkla en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin.Canım kızlar.Bugün boş gebeliğim kesinleşti ve kürtaj oldum.Gerçekten çok zormuşBuradaki tüm güzel annelere hayırlısıyla sağlıklı bir doğum ve yavrularımıza da sağlıklı ömürler diliyorum.
LadyMorganas kuzucum beni listeden çıkarabilirsin.Biraz dinlenme sürecine gireceğim.Fakat hep buralarda olup, sonbetlerinize katılıp sizlerden bilgi almaya devam ediyor olacağım.Hepinize çokça sağlık ve sevgiler
![]()
Cok gecmiş olsun canim hakinda hayirlisi insallah en yakin zamanda tekrar hamile kalirsinCanım kızlar.Bugün boş gebeliğim kesinleşti ve kürtaj oldum.Gerçekten çok zormuşBuradaki tüm güzel annelere hayırlısıyla sağlıklı bir doğum ve yavrularımıza da sağlıklı ömürler diliyorum.
LadyMorganas kuzucum beni listeden çıkarabilirsin.Biraz dinlenme sürecine gireceğim.Fakat hep buralarda olup, sonbetlerinize katılıp sizlerden bilgi almaya devam ediyor olacağım.Hepinize çokça sağlık ve sevgiler
![]()
Valla Benim için hiç fark etmez sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah yeterYa ben çok inanamıyorum bunlara. Çünkü benim kızımın ultrason görüntüleri buna göre kesin erkek olmalıydı ki 22. Haftaya kadar da kız olduğu detaylı ultrason ile netleşti. Yani doktorum da ısrarla erkek diyordukız doğdu.
Benim için de. Hayırlı, aklı selim, merhametli, iradesi kuvvetli ve elbette saglikli evlat olsunlar. Gerisi küçük detaylar (gerçi geriye ne kaldıValla Benim için hiç fark etmez sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah yeter![]()
İnşallah canım benim amin lekelerin seyrekleşene kanama alanın iyice küçüklene dek sık dişini bebek için Allah büyük inşallah hemen iyi olursun. Ve iyi oluruz.İnşallah bugünleri atlatırız biran önce yatmak çok sıkıcı dün iyiyim diye oturdum biraz ağrılarım başladı hemen
Enfeksiyon var ise lökosit yüksek görünür idrar da bakteri var diyorsa yine enfeksiyona işarettir idrar kültüründe yazar bakteri görüldü diye idrar tahlilinde yazmaz keton açlık durumunda yüksek şeker de insülin kullanılamadığında ve enfeksiyon durumunda da pozitif çıkabilir. Enfeksiyon var ise gebelere uygun antibiyotik ile doktorun çözecektir içini rahat tut.Sadece keton pozitif diyor referans dışı görünüyor. Bakteri görüldü diyor onu da referans dışı gösteriyor. İdrara çıkamıyordum zaten enfeksiyon olmasından korkuyordu doktor. Yarın göstereceğim sonuçları inşallah. Değer rakam olarak yazmıyor. Mide bulantım çoktu iki gündür kesildi. Umarım korktuğumu yaşamam