2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    243
Doktor yatacaksın sadece tuvalete gideceksin dedi kaybetme riskim var bebeğimi çok kötüyüm ya
Canım öncelikle geçmiş olsun bazılarımız da yoğun bazılaırmızda leke şeklinde kanamalar yaşıyoruz çoğumuz yoğun olanda sonrasında lekeye dönüyor. Kanama alanın vardır büyük ihtimalle daha önce hiç bir kontrolunde söylemediler mi şimdi söyledi mi veya kanama alanı sebepli mi kanaman? 6 haftadan beri kanama alanlarım var leke geliyor şuan 10. Haftaya giricem nerden baksan kahve leke geliyor bebek iyi çok şükür keza lina diye bi arkadaşımız çok yoğun kanamalar yaşadı bebeği iyi çok şükür önemli olan yatıp dinlenmen bana ev işi bile yapma dedi yatacaksın. Hep yattım nerden baksan 3 hafta şiödi yavaş yavaş kalkıyorum yine iş yapmıyorum ama evin içinde geziniyorum. Su bol bol du iç dedi ilişki kesinlikle yasak kanama durana kadar inşallah seninde durur kanaman ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.
 
Doktor yatacaksın sadece tuvalete gideceksin dedi kaybetme riskim var bebeğimi çok kötüyüm ya
Çok geçmiş olsun. Benim de düşük riskim var. Kanama olabiliyomus endişelenme. Hiçbi şey olmaz Allahın izniyle. Dua et bol bol. Meryem süresi aç dinle. Kızkardeşim 9 ay boyunca kanaması vardı. Yeğenim sapasağlam doğdu. Yerinden hic kalkma. Inşallah geçecek bu günler
 
Kızlar uykusuzluk yaşayan var mı günde toplasan en fazla 2 saat uyuyorum uyuyamıyorum acaba dedim folik asit ile alakalı mı onu da akşam 7 gibi içiyorum yine uyku yok ya da progestan iğne yapıyor diye düşünüyorum artık hani hamileler çok uyurdu
 
Beni bıraksalar çok rahat 24 saat uyurum ya dün mesela 6 gibi uyudum sabah 7de zor kalktımfolik asit progestan ben de kullanıyorum ama uykusuzluk asla yapmıyo bence onlar keşke sen de uyuyabilsen uyanıkken yaşadığım hayat pek hayata benzemiyo bu ara benim ne yazık ki ölü gibiyim
 
Ben gebe kalmadan önce kendim başlamıştım buna benzer bir multivitamine ocean mummy doktorum da devam edebilirisin dedi kullanıyorum. Arkadaşımın doktoru şimdi değil vakti gelince vereceğim demiş. Progestan kullanan herkes elim kolum kalkmıyor diyor ben de o kadar halsizlik hiç yapmadı multivitamine bağlıyorum.
 
Doktor yatacaksın sadece tuvalete gideceksin dedi kaybetme riskim var bebeğimi çok kötüyüm ya
Hiç korkma canım moralini bozma stres etme bebeğin sağlıklıysa seninle kalacak inşallah bir ayı geçti ben de çok yoğun kanamalar yaşadım ve sürekli yatıyorum. Çok emek verdim çok şükür iyiye gidiyor durum dua et alabileceğin tedbirleri al. Başka da yapacak bir şey yok.
 
Evet kanama alanım varmış doktor sadece tuvalete gideceksin dedi
 
Kızlar acayip mutluyum
Doktordan çıktık şimdi. 10 gün önce keseyi görmüştük sadece 10 gün sonra gel kalbini dinleyelim demişti. Binbir evham korkuyla kendimde belirti araya araya gittim. Bizim bebito 1 cm olmuş ya. Kalbi güp güp atıyor. Dedim Allah'ım ne büyüksün ya. Doktor daha önce sigara içtiğim için (hamile kalınca hemen bıraktım) asla ağzına bile surmuyorsun, pıhtı oluşumu kadar riskli bişey yok diyip aklımda olmayan sigarayı aklıma soktu sağolsun ama mucize bu ya. O kadar duygusal oldum ki. Bide kucağımıza alsak neler olur. İnsanlara söylemeye çok çekiniyorum ama sanki buraya yazınca öyle rahatlıyorum ki.
Farklı şehirlerde iyiligimizi isteyen aynı duayı eden kardeslerim var gibi
Çok mutluyum kısaca.
Hep böyle haberler alalım, hepimiz kucağımıza sag salim alalım inşallah inşallah inşallah ya
 
Benim bazen çok uykum oluyo is yerinde bile kafamı masaya koyup uyuduğum oluyor. Ya da eve gider gitmez bi yarım saat uyuyorum. 1-2 defa da uyuyamadığım oldu.
 
maşallahh :) Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
 
Benim şöyle bir sıkıntım var. 4er gün aralıklarla proluton iğne yapıldı en sonuncusu cuma günü yapıldı. Bunun haricinde oksapar kullanıyorum ve Tsh ım düşük çıktı. Bu son 1 hafta içinde beslenmemi değiştirmeme rağmen yaklaşık olarak 2.5-3 kilo aldım. Aşırı derecede kaşıntım var. Başlarda kaşıntı vücudun her yerindeydi. Özellikle bir kaç gündür basen ve bel kaşıntısı olmaya başladı. Dün kaşıntıyla birlikte yanma da olunca aynaya bakınca basenlerimde çatlaklar oluştuğunu fark ettim. Kaşınan her yere krem ve vazelin sürdüm. O biraz kaşıntıyı hafifletti. Ama gece uykumdan uyanıp kaşındım 2-3 kez. yarın doktor randevum var ona sorcam bakalım nedenini.
 
İnsallah faydası olan bisey verirde kurtulursun sürekli kremlen
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…