- 25 Ekim 2020
- 478
- 549
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #4.501
TeşekkürlerÖzelde de verilir devlette de ama 3 doktorun onay vermesi gerekiyor o yüzden çok küçük hastanelerde verilmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeşekkürlerÖzelde de verilir devlette de ama 3 doktorun onay vermesi gerekiyor o yüzden çok küçük hastanelerde verilmez
Canım bence yarın da gitme okula cuma doktora gidene kadar evinde dinlen öğrenciler için hayati bir şey değil bu ama senin için öyleKızlar ben bugün döndüm okula sonuç yine hüsran yoğun kanama.Öğleden sonraki dersleri iptal ettim. Gidip iğnemi oldum eve geldim. Ama yarın yine gitmem lazım bırakamam öğrencileri. Cuma kontrolüm var bakalım neler olacak o güne kadar.
Düzeldi canım benimki bir arkadasimiz yardımcı oldu. Şey yapman gerekiyo forum seçeneklerine tıklayıp orda başkalarının imzasını görmeye izin ver kutucuğuna tıklayıp kaydetmenmerhaba kızlar bu altta çıkan gebelikle ilgili bilgiler ne zaman düzelecek bilginiz var mı ?
Evet canım ama 15 gündür yatıyorum zaten gidemedim. Hepsi isyanda. Ben de özlemişim çok iyi geldi gitmek. Keşke kanama olmasaydı doktor derslere gidebilirsin dedi bir de. O yüzden rapor filan da istemedim.Canım bence yarın da gitme okula cuma doktora gidene kadar evinde dinlen öğrenciler için hayati bir şey değil bu ama senin için öyle
Doktorunu bilgilendir o zaman bence bugün ise döndüm ama kanamam oldu eve dönmek zorunda kaldım diye belki o rapor verir ya da yarın kontrole çağırır ya da bunun olmasını zaten bekliyosa endişelenme der rahat eder içimizEvet canım ama 15 gündür yatıyorum zaten gidemedim. Hepsi isyanda. Ben de özlemişim çok iyi geldi gitmek. Keşke kanama olmasaydı doktor derslere gidebilirsin dedi bir de. O yüzden rapor filan da istemedim.
Nerden aldınız ve neden vermişlerdi.Ben de ilkokulda İngilizce öğretmeniyim, pek bir farkımız yok. Çok zorlanıyorum.
Ben ilk hamileliğimde almıştım. Bittikçe yenisini almıştım, bir sorun olmadı.
Tansiyonum da çok düşüyor doktora gideceğim yarın anlatacağım dayanamiyorum gerçekten.Hamilelikle ilgili almadım canım ama daha önce ameliyat olduğum için almıştım doktorun veriyosa al bence çünkü bana da çok zor geliyo sabah kalkıp işe gelmek çalışmak işkence gibi sanki yıllardır çalışan ben değilim gibi
Rapor yazınca maaştan çok kesinti oluyor bizde mecburiyetten izin istiyoruz inşallah heyet raporu verir doktorumBen doktora gittim bunun için bana rapor verdi iş yeri beni psikolojik anlamda etkileyebilir diye gerçekten de öyle cünkü günde çok konu işliyoruz.
En iyisi sende çalıştığın yere bağlı kendine bir rapor yazdırmaya bak
Geçecek inşallah canım şuan üzüldüm adına ya
Ben aldım hem düşük tehlikesi var kanama var enfeksiyon var hemde aşırı derece bulantı reflü kafamı zor kaldiriyorm ben hamilegim çok zor geçiyor. Birde sağlıkciyim covitte çalışıyorm. Şuan benim birimde dört beş pozitif hasta 8-9 taneside test bekliyor o yüzden. Heyet aldmKizlar hiç heyet raporu alanınız oldu mu? İse geldim duramıyorum yatmam lazım midem çok kötü. Böyle ise gelmek istemiyorum
Beninde çok düşüyor sabah gozlerm karardı. Birazda acliktan sanirjm gerçekten şifa diliyorum hepinize benim çok zorlamaya başladı akşam ne yicem blmyrm öğlen üç dört kaşık makarna yedm midem artık hamur doldu ekmek makarna dışında ne yiyeblrm blmyrm artık kızlarTansiyonum da çok düşüyor doktora gideceğim yarın anlatacağım dayanamiyorum gerçekten.
Ben ilk hamileliğimde kabızlıktan çok çektim hastanede çok yatmıştım orda bana bitane ilaç verdiler nasil daha erken vermemişler şaşırdım o yuzden şimdi çok rahatım onu kulandigim için kabızlık hiç çekmedim. Burayada brakıyorum resmini belki kulanmanızı da tavsiye ederimEvet, çoğalır ton değişirse hemen giderim gün içinde. Ama ara ara oluyor bu bende.
İki tane de kist vardı en son gittiğimde. Doktor hiçbir problem teşkil etmez demişti. Belki onlardan kaynaklı olmuştur belki kabızlıktan
Ben bulaşıkları halledebiliyorum artık. Ama mutfak ve buzdolabı hala kötü kokuyor.
Dene canım inşallah verir rahat edersin benim de belimde platin var 5.aydan sonra çalışamam büyük ihtimalle heyet alcam ben de o dönemde. Şimdi de sabah o kadar zor kalkıyorum o kadar zor akşamı ediyorum ki gerçekten bu kontrolde verirse ben de alabilirim raporTansiyonum da çok düşüyor doktora gideceğim yarın anlatacağım dayanamiyorum gerçekten.
Heyet raporunu almakla çok iyi etmişsiniz sizin durumunuz daha kritik öğretmenim ben de muhtemelen heyet raporu alacam yakındaBen aldım hem düşük tehlikesi var kanama var enfeksiyon var hemde aşırı derece bulantı reflü kafamı zor kaldiriyorm ben hamilegim çok zor geçiyor. Birde sağlıkciyim covitte çalışıyorm. Şuan benim birimde dört beş pozitif hasta 8-9 taneside test bekliyor o yüzden. Heyet aldm
Rapor yazınca maaştan çok kesinti oluyor bizde mecburiyetten izin istiyoruz inşallah heyet raporu verir doktorum
3 senelik anne zamanı mı benim muhtemelen sadece 2 ay iznim olacak. Hadi 3, 3 buçuk ay olsun, sonra tekrar dönmek zorunda kalcamYa o çok kötü işte sen o raporu almaya çalış o zaman
Benim maaşım aynı şekilde devam ediyor bakalım inşallah en yakın zamanda geçer bu günler de işimize geri dönüş yaparız
Almanya’da doğumdan 6 hafta öncesine kadar çalışılıyor normalde sonra 3 senelik anne zamanına giriyorsun çalışmak zorunda değilsin maaş çocuk parasıyla geçiniyorsun
Ama bu beni düşündürüyor çünkü hiç evde oturmadım şimdiye kadar
Bende konuşsam 3 tane dusugum var mide bulantim çok metroyla gidip geliyorum dayanamiyorum tansiyonum çok düşüyor birşey yiyemiyorum diye verirler mi senceBen aldım hem düşük tehlikesi var kanama var enfeksiyon var hemde aşırı derece bulantı reflü kafamı zor kaldiriyorm ben hamilegim çok zor geçiyor. Birde sağlıkciyim covitte çalışıyorm. Şuan benim birimde dört beş pozitif hasta 8-9 taneside test bekliyor o yüzden. Heyet aldm
Burda ücretsiz izne ayrılıyorsun 2 yıl maas olmuyor maalesef. Çok şükür durumumuz iyi maaşı kafama takmam. Ama şuan taksitim var kesilmemesi lazım mecbur heyet raporu bulmam lazimYa o çok kötü işte sen o raporu almaya çalış o zaman
Benim maaşım aynı şekilde devam ediyor bakalım inşallah en yakın zamanda geçer bu günler de işimize geri dönüş yaparız
Almanya’da doğumdan 6 hafta öncesine kadar çalışılıyor normalde sonra 3 senelik anne zamanına giriyorsun çalışmak zorunda değilsin maaş çocuk parasıyla geçiniyorsun
Ama bu beni düşündürüyor çünkü hiç evde oturmadım şimdiye kadar
İnşallah verirlerDene canım inşallah verir rahat edersin benim de belimde platin var 5.aydan sonra çalışamam büyük ihtimalle heyet alcam ben de o dönemde. Şimdi de sabah o kadar zor kalkıyorum o kadar zor akşamı ediyorum ki gerçekten bu kontrolde verirse ben de alabilirim rapor