• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Benim gittiğim hastanenin doktoru genoks firmasını önerdi, onlarla görüştüm ben. 1 hafta max 10 güne geri dönüşü oluyomuş doktora. Bi de 70 farklı kromozomal hastalığı inceliyorlarmış. Onlarla görüştüm ben de.
Evet benimki de 100 den farklı hastalık araştırmadı yapıyoruz dedi amaç cinsiyet değil benim için cinsiyetin önemi yok sağlıklı olsun yeterli. Rahatsızlık vs olmasından korkuyorum içim rahat edecek.

Eskişehir’de Osmangazi üniversite hastanesinde fetal DNA testi yapılıyor kızlar bu arada bilginiz olsun. 445₺ gibi bir ücreti var. Şöyle videosunu da ekleyim. Daha önce bu platformda biri paylaşmıştı sonra intstagramda da gördüm. Değerlendirmek isteyen için güzel fırsat boşuna o kadar eurolar vermeye gerek yok.

Merhaba evet biliyorum bunu git gel yapmak lazım sonuçları hastaneden almak gerekiyormuş gidip. Yol biraz gözümde büyüyor

Merhaba evet biliyorum bunu git gel yapmak lazım sonuçları hastaneden almak gerekiyormuş gidip. Yol biraz gözümde büyüyor
Yakında olup gitmek isteyenler değerlendirebilir 😇

Arkadaşlar kanama alanı olan var mı bende çok büyük bi kanama alanı var progestan dex iğne ve fitil olarak kullanmam için ilaç yazıldı bu şekilde büyük kanama olup da sağlıklı ilerleyen hamilelikler var mı

Kızlar gün içinde başka bi doktora gittim, o dış da olabilir kese de olabilir emin değilim korpus luteumu başka bişey zanneden yumurtalığında odak görüyorum diyen abuk subuk konuşan doktorun aksine çok emin bi şekilde kese var dedi ama çok minik dedi hafta bile söyleyemedi bebek henüz gelişecek dedi cuma tekrar gideceğim sanırım benimki geç döllenme, zaten yumurtlama dönemimden sonraydı ilişki. Çok rahatladım ama bi sağlık çalışanı olarak hele de ameliyathanede o vakalara giren cerrahları gördükten sonra gerçekten bir hastalığa 10 doktor gezmek emin olmak lazımmış…

Son düzenleme:
Kızlar gün içinde başka bi doktora gittim, o dış da olabilir kese de olabilir emin değilim korpus luteumu başka bişey zanneden yumurtalığında odak görüyorum diyen abuk subuk konuşan doktorun aksine çok emin bi şekilde kese var dedi ama çok minik dedi hafta bile söyleyemedi bebek henüz gelişecek dedi cuma tekrar gideceğim sanırım benimki geç döllenme, zaten yumurtlama dönemimden sonraydı ilişki. Çok rahatladım ama bi sağlık çalışanı olarak hele de ameliyathanede o vakalara giren cerrahları gördükten sonra gerçekten bir hastalığa 10 doktor gezmek emin olmak lazımmış…
Konulan tanı ne olursa olsun asla tek doktorla kalmamak gerekiyor. Çok sevindim doktorun kurduğu cümlelere umarım gelişerek büyür minik nokta 🥹💖

Oy kiyamam kuzum cok gecmis olsun
Benimde çok bulantilarim var sabahlari oluyordu şimdi gün içindede oluyor aklima yemek geliyor ama içim almiyor iştah filanda yok hiç Allah yardimcin olsun umarim hemen geçer .🌸
Bende de durum aynı mide bulantisi ara ara oluyo özellikle buzdolabı kokusu beni hayattan kopartti resmen nefesimi tutup acıyorum buzdolabini çin işkencesi 😁
İştah hala sıfır. Napicaz böyle ya 🥲

Kızlar eşinden tiksinme olayı doğruymuş hem libidom düştü hemde eşimle asansöre bildiğimizde az daha kusuyodum adamcağız şok oldu depresyona girdi 😁

Arkadaşlar kanama alanı olan var mı bende çok büyük bi kanama alanı var progestan dex iğne ve fitil olarak kullanmam için ilaç yazıldı bu şekilde büyük kanama olup da sağlıklı ilerleyen hamilelikler var mı
çok çok fazla var hiç korkma eğer bebek sağlıklıysa kese büyüdükçe kanama alanı küçülüyor youtube da videolar var ya emiliyor ya kanama olarak dışa atılıyor ben iki senedir bu gruptaydım kanamayla bebeği düşeni görmedim bebek sağlıklıysa tutunuyor sağlıksızsa maalesef göl gibi kanaması olanlar vardı hiçbişey olmadı çok şükür bol bol su için

Sizinle aynı şeyleri yaşadım beni hastane yatırdılar. 2072 Beta kese görünmeyince Korpus Lutuem dış gebelik olarak tanımladılar. %80 ameliyat görünüyor dediler sonra 3 gün sonra 3846 Beta da kesem göründü 4mm olarak sonra çok sevindim seni çok iyi anlıyorum geçen hafta yaşadığım duygu karmaşını anlatamam. Kaç doktor baktı kese görmeden önce bir türlü teşhis koyamadılar.

Günaydın kızlar kendimde yeni güncellemeyle karşınızdayım. Dün gece eşim tost yaptı öğürmekten bir hal oldum ağzımı burnumu kapatarak gezdim koku gidene kadar ki gitmedi bir şekilde uyumuşum. Çok tuhaf kokular geliyordu burnuma x5 oldu av köpeği gibiyim sürekli bir şey kokuyor hıığğğğhhh hığğğğh diye geziyorum. Evde sanırım her şey kokuyor 😅😅😅

kızlar gebelik süresince saçlarınız şahane olacak dökülme hiç olmayacak çok hızlı uzayacak cildiniz ve saçlarınız parlayacak güzel bir bilgi 🫠💖
benım cıldım daha guzeldı valla sımdı hep sivilce cıktı ergenlıkte bile cıkmamıstı. Saclarımda asırı dökülüyo:(

Back