• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    70
selamlar. Gece yatıp sabah kalkıp nasıl grip olabilir insan ? Boğaz burun kulağım ölüyor sanki. Hayır dışarı çıktığımda yok evden çalışıyorum. Kbb ye gittim bugün aksef yazdı antibiyotik. Kendi doktoruma sordum hemen başla dedi. Yinede korkuyor insan içmeye. Aman zor iş hamilelik yinede şükür 🥹 kullanan var mıydı antibiyotik ?
Geçmiş olsun aksef 500 ben de kullandım. Çok hızlı bi şekilde iyileştirdi😊 hatta doktorum hasta olmadan yazmıştı evde bulunsun hasta olduğunu hissettiğin an kullan hastalık ilerlemeden bitirelim demişti. Sanırım hastalık bebeği daha çok etkileyebiliyor.🤷🏻‍♀️

Geçmiş olsun aksef 500 ben de kullandım. Çok hızlı bi şekilde iyileştirdi😊 hatta doktorum hasta olmadan yazmıştı evde bulunsun hasta olduğunu hissettiğin an kullan hastalık ilerlemeden bitirelim demişti. Sanırım hastalık bebeği daha çok etkileyebiliyor.🤷🏻‍♀️
İyi bari içimi ferahlattınız kullanayım bir an önce iyileşeyim kimse hasta olmasın gerçekten 🥰

Kızlar perinatoloji için yeşil alan açtırmam gerekiyordu randevu alabilmek için. Mecburen devlet hastanesine gittim bugün, normalde takibim orda yapılmıyordu. Dediğiniz gibiymiş gerçekten gidince kalabalığına, ilgisizliğe şok oldum. Resmen odaya aynı anda 7-8 kişi birden alıyorlar. 1 dakika bile sürmeyen ultrason kontrolü için sırayla doktorun sedyesine yatıyoruz falan. Çok acayip bir ortamdı 😂

Valla imkân bulup özel hastanede takip yaptırabiliyor olmak gerçekten şükredilmesi gereken bi şeymiş. İmkanı olmadığı için gidemeyen bir sürü kişi var tabii ki onlar için hiçbir şey diyemiyorum, herkesin Allah yardımcısı olsun cân-ı gönülden 🌸 Ama imkan varsa gerçekten özel hastanenin gözünü seveyim, bugün çok iyi anladım bunu 🥲

Bu arada minik oğluşum iyi görünüyordu gayet, şimdilik her şey yolunda çok şükür 🥹 İnşallah haftaya Salı günü kendi doktorumuzda her şeyi daha detaylı görürüz 🥲

Hem devlet , hem de özelde takipli olanınız var mı? Bugün doktora gittiğimde sürekli ultrasona girmenin zararlı olabileceğini otizm yaptığını söyledi. 😳😥

Kızlar merhaba biz 12+4 olduk geçen hafta bi doktora cinsiyet için gittiğinde %80 kız dedi.bugün kendi doktoruma gittim %90 erkek dedi kesin.Aynı şeyi yaşayan var mı

Daha önce de yazanlar olmuştu bazı doktorlar önermiyor sık ultrasona girmeyi. Neden iki yerde de takip ettiriyorsunuz
Bazi skintilar oldu istedigim ilaclari ozeldeki dr yazdi devletteki yazmadi ilgi alakadan dolayi . devlete genelde testleri ucretsiz yaptirmak amaciyla gidiyorum

Kızlar merhaba biz 12+4 olduk geçen hafta bi doktora cinsiyet için gittiğinde %80 kız dedi.bugün kendi doktoruma gittim %90 erkek dedi kesin.Aynı şeyi yaşayan var mı
14+3 um cinsiyetle ilgili hic bi tahminde bulunmadi daha net sonuc detayli usg de cikar o yuzden bende acele etmiyorum. Yasadiginiz durumu onceki gebeligimde yasadim bi erkek bi kiz dediler pipiyi kordon sandilar ama detaylida net olarak buyudugu icin goruntu iyiydi

14+3 um cinsiyetle ilgili hic bi tahminde bulunmadi daha net sonuc detayli usg de cikar o yuzden bende acele etmiyorum. Yasadiginiz durumu onceki gebeligimde yasadim bi erkek bi kiz dediler pipiyi kordon sandilar ama detaylida net olarak buyudugu icin goruntu iyiydi
Bende acaba pipiyle kordonu karıştırmış olabilir misiniz dedim çok emindi daha da detaylı ultrasona kadar sormam doktorlara

Hem devlet , hem de özelde takipli olanınız var mı? Bugün doktora gittiğimde sürekli ultrasona girmenin zararlı olabileceğini otizm yaptığını söyledi. 😳😥
İkinci oğlum da hem devlet hem özele gidiyordum bende çok endişeleniyordum bebek de bi sıkıntı olmadı çok şükür şuan sadece devlete gidiyorum özelde herşey o kadar artmış ki muayene ücreti 1500 2000 arası yaşadığım şehirde doğum ücreti araştırması yaptım o da 90.000 diyen de oldu en düşük 28 bin ama senede iki üç zam geliyor ağustosa ne olur bilemem diyen de bu şartlarda son doğumumu devlette düşünüyorum usg konusunda bi zararı olmayabilir riskli gebeler daha sık takip ediliyor öyle olsa onları takip etmezler ama yorum farkı tabiki Dr lara saygı duyuyorum

Kızlar benim kontrolüm vardı herşey yolunda cok şükür🥰
idrarda biraz kum görülmüş bol su iç dedi hafif yanmam vardı zaten.
Onun dışında bebek iyi eşi iyi dedi cinsiyet için kıza benziyor bacakları kapalı dedi ama artık değişmez bence eveett ne diyoruz….. İnci geliyor 😍🥰🥲
Canım harika 😍😍 ben de bugün gittim bebek çok iyiymiş ben de öyleyim erkek dedi bize de doktorumuz 🥹 tetanoz aşısını da vurdur ikinci aşıyı da burada olacaksın dedi

Kızlaaaaarr benim oğluşuma bakın 😍😍😍 doktor çok keyfi yerinde dedi içim içimi yiyordu bi rahatlama geldi bana çok şükür 🤩 bir ay sonraya da detaylı ultrason randevusu aldık perinatologdan. Rabbim hepimizin yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🫶🏻🥰🥰
IMG_7328.jpeg

Sol tarafımda garip bir baskı hissediyorum, sanki sol taraftan yumurtlayacakmışım gibi bir ağrı. Kasıklarımdan başlayıp sol bacağıma doğru iniyor ve yaklaşık 4 saattir devam ediyor. Ayağa kalkınca şiddetleniyor, otururken de hissediliyor. Yatınca ise daha iyi sadece bacağa vuran kısmı kalıyor. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Doktora gitmeli miyim sizce?
Bende de vardı aynı durum rahim büyümesi dedi doktorum bi sıkıntı yok dedi. Benimki böyle koşarsın da dalaklanırsın ya onun gibi hissediliyordu

İyi akşamlar hanımlar bizimde cinsiyet tahminimizde bulunurmusunuz daha 2 hafta var doktor kontrolümüze☺️
IMG_5514.jpeg

Hanımlar benim göbeğim ve göğüslerim çok kaşınıyor. Hamilelik için özel yağ kullanıyorum çok güzel nemlendiriyor ama kaşıntı gitmiyor 😭 (vücudumun diğer bölgelerinde yok, sadece göbek ve göğüs). Önerisi olan varmı ?

Görümcem 18 haftalık gebe 12 haftalıkkrn doktor kız dedi bugün kontrole gitmiş yüzde 99 erkek demiş bazen olabiliyor canım

Back