2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Soğana karanfil batırma gece uykusunda çok rahatlatıyor ben artık hasta olmasada baş ucunda tutuyorum çünkü mikrobu da üstüne çekiyormuş. Bize yaradı en azından 2. Hastalığı daha çabuk atlattık abimiz okulda sürekli getiriyor çünkü

Geçnişler olsun iyi hatırlattın nemlendiric açıyorum ama onuda yapayım

Peki ne kadar başında tutuyoruz yani yattığı yerin dibine mi koyayım yoksa komodine koysam yatağına azıcık uzak olsa olur mu

Benimkide aynen anlattığjn gibiydi 3 gün önce hasta oldu herhalde diye düşünürken bugün üst dişleri minnacık gözüktü, üst dişler çok zorladı bizi çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Benimkide aynen anlattığjn gibiydi 3 gün önce hasta oldu herhalde diye düşünürken bugün üst dişleri minnacık gözüktü, üst dişler çok zorladı bizi çok geçmiş olsun
Maşallah hayırlı olsun bizde daha hiç diş yok : / inşallah biz de yarın filan artık diş görürüz de çektiğimiz çileye değer.

Maşallah hayırlı olsun bizde daha hiç diş yok : / inşallah biz de yarın filan artık diş görürüz de çektiğimiz çileye değer.
Nasıl oldu bebiş? Benimki bugün baya toplarlandı sadece geniz akıntısı bundan dolayı da ses geliyor boğazında oda düne göre az. Bizimde hiç diş yok belirtisi dahi yok. Sizin damaklarda kabarma varmı çıksa bir dert çıkmasa ayrı bir dert diş olayı da feci bişey ya

Gece mütemadiyen uyandı ve emdi Geniz akıntısından kurtulmak için. Çok uyku uyuyamadım ama ağrıları yoktu. Daha iyiye gidiyor.
Bugün ilk hapşırıkta yeşil geldi mukus. Sizin gibi olduk iyileşiyor diye yorumladım.
Bol bol terlettim dün ya. Ve 8 çeyrek gibi uyuttum çocuğu gece1 e kadar hırıltı bile yoktu. Sonra yavaş yavaş dolmaya başladı genzi.
Dişlerde kabarma var gibi de. Salyalar çok sürekli
İlk bebede 8. Ayda yine böyle hasta olmuştu ama bu kadar akıntı yoktu. Bembeyaz değil şöyle ama şiş hafiften

Yeşile dönünce iyileşmeye başlıyor aynı virüse yakalandılar her neydi ise virüsün torunu diyorum hafif geçti çok şükür ateşsiz ağlamasız.Ateş olmadığı için terleme eğilimi bizimde vardı bolca terledi.Benimki de uyandığında genzi o kadar doluydu ki ememedi serumla yıkayınca rahatlıyor. Bir süre daha devam eder sonra iyileşirler inşallah tamamen bununla geçmiş olsun atlattık çok şükür.

Güncelleme: gün içinde bir iki kez hapşırdı ve hiç sümük akmadı. Hali yerine geldi gülmeye oynamaya başladı. Hırıltı var Geniz akıntısı var (arada öksürüyor) serum fizyoloji devam ama dünkü kadar çok yapmıyorum.

Tedavi olarak bol bol emzirdim hatta kendisi beni itti uyurken ama ben sürekli ağzına dayadım ki boğazı kurumasın öksürük olmasın genzi açık olsun diye
Gece ağlamasına aldırmadan 1-2 kez serum yaptım burnuna.
Ve bol bol uykusunda terlettim. Kalın giydirdim ve sıkıca sardım üstünü.
Ihlamur içirdim limonlu. Limon çok seviyor o yüzden hiç sıkıntı olmadı içirmek.
Sıcak banyo yaptırdım

İnşallah yarın tamamen geçmiş olur diye umut ediyorum.

Hasta bebesi olan annelerin dikkatine ve bilgisine

Sevindim iyi olmasına bebişin inşallah hastalık sezonunu kapatmışızdır, yaza güzel bir giriş yaparız özledim yazı sıkıldık evde kapanmaktan.

Sevindim iyi olmasına bebişin inşallah hastalık sezonunu kapatmışızdır, yaza güzel bir giriş yaparız özledim yazı sıkıldık evde kapanmaktan.
İnşallah inşallah
Eveet mini mini tulumları çekip müslin şapkaları takıp salıncak yolu gözlemek istiyorum artık.

Bizimde aynı geç çıkarması daha iyi diyorlar gerçi bilmiyorum gerçeklik payı nedir ama. 8-10 ay arasında çıkarmış normalde.
Ben 11.ayda çıkarmışım, diş hekimleriyle kanki modundayım
Benim oğlan bugün emeklemeye başladı ama geri geri emekliyor, geri viteste takıldı kaldı vitesi nasıl ileri alacağız bilmiyorum
Ayyy o yavaş yavaş ileriyi öğreniyor, bizim kız da geri geri başladı sonra ileriyi buldu

Benim bebeğimde sürekli kulak çekiştiriyor kaşıyor hatta kaşırken içini kanatıyor ama hala diş yok ne arka ne üst ne alt ne ön saçı uzadı o kaşındırıyor bence

Kizlar kizim mama filan iciyor ama su icmeyi istemiyor anne sutu veriyorum ama bu su ihtiyaci olsa icerdi diye dusunuyorum ama yine de icmesi icin cok zorlayim mi biberonu ittiriyor su oldugunu anlayinca

Selam bilginiz vardır diye sormak istedim. Oğlum üst dişleri çıkarıyor kabarıklık iyice uçlara kadar indi. 3 gündürde ishal. Diş ishal yapar mı bilginiz var mı bu konuda?
Valla 4 diş çıkarttı ne ishal ne ateş bişeyi yoktu. Şimdi çıkarttığı hem ishal yaptı hem ağrı hafif ateş burun akıntısı ne ararsan var. Yani olabilir. Su alımını arttır ın siz yine

Bir de kizim ek gidada cok bir sey istemiyor bugun ilikli et suyuna patates ve havuc yaptim icmedi ( tarhanayi da icmedi dun nasil bir corba yapmaliyim ki en az 150 ml icsin onerisi olan var mi ? Acaba tuzsuz diye mi icmiyor ? Azcik atiyor musunuz yasakta olsa yoksa iciyorlar mi tizsuz da olsa???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…