- 6 Mayıs 2020
- 1.273
- 3.120
- 83
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #34.441
Bizimki de aynı virüs o zaman. Çünkü ateş yok ama belli ağrısı var çocuğun, sesi çıkmadı ablasınıngörene kadar. Oyundan da geri kalamıyor meraklı ama kafayı da veremiyor istediği gibi.Belki biliyorsundur bal limon sarımsak karışımı yiyorum kendim emzirirken faydası olduğunu düşünüyorum hastalık döneminde burnu tıkalı olunca emme zorlaşsada 3 gündür sürekli emzirme modundayım Instagram da hastaolmayançocuk diye bir sayfa var diyetisyen annenin sayfası orada gördüm hasta olunca emzirme kampına giriyordu bal sarımsaklı karışımı yedikten sonra, ona geçtimi etkisi bilmiyorum ama bana şifa olduğu kesin evde herkes hasta oldu ben sapasağlam, daha önce de ne zaman hasta olacak gibi olsam bir kase yapıp gün içinde yedim hemen toparlandım.
Bizimki diş değil yeri bile yok daha damakta. Nezle grip gibi abide aynı oldu onunda ateşi yoktu ne çeşit bir virüsse ateş yapmadı burun akıntısı burun tıkanıklığı geniz akıntısı başağrısı 3 gün sürdü ikiside, baby vac burun aspiratörü almadığıma bin pişman oldum süpürgeye takılıp çok kolay burnu çekiliyormuş hemen sipariş verdim aklında bulunsun seninde
Demin yallah diyip yaptım serumu. Biraz uyandı ağladı ama napalım.
Ben dayanamadım bir tane fitil verdim, belli ki sancısı var başında. Sabah bende limon bal sarımsak yiyeceğim. Kıza sarımsaklı yoğurt yediriyorum ara ara. Sarımsak doğal antibiyotik
Bir de deneyimli bir anne bugün bana bir diş sarımsağı bıçakla ez bir kahve fincanı suda kaynat azıcık bile içirsen şifa dedi. Kendi oğluna hep böyle yapmış hiç ilaçsız geçirmiş. Yarına hafiflemezse bunu da yapacağım.