- 3 Eylül 2023
- 469
- 356
- 23
- 32
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #34.421
mallesef bizdede yok dişKızlar 8. Aya girmeye sayılı gün kaldı ama hala diş çıkarmadık varmı biz gibi olan ?
Hadi bir an evvel inşallah kaçınSharm El Sheikh coming son
Pasaport bekliyoruz bebe için.
Bizimde aynı geç çıkarması daha iyi diyorlar gerçi bilmiyorum gerçeklik payı nedir ama. 8-10 ay arasında çıkarmış normalde.Biizz girdik 8e ama tomurcuklar var bi patlama etme yok
Çoğu kendi grupları çıktı sanırım neyse sağlık olsun inşallah çıkar bizlerinde :)mallesef bizdede yok diş
Yani bizdede var ama o kadar fazla değil hep benle aynı ortamda olmak istiyor atıp gidicem zannediyor gibi bir yere kalkacak olsam ağlıyor 7.ay dan itibaren başlıyormuş bu süreç.Kızlar ben tuvalete gidemediğim zamanlara geri döndüm. Hiç bakamıyorum buralara. Ya ayrılık kaygısı başladı bebede. Bir kaç kere misafirliğe gitim ben çağırdım insan görsün diye çünkü insanlardan korkmaya başladı çocuk sosyal olmayınca .. acaba fazla mı geldi ne oldu odadan çıktığım an çığlık kıyamet göz yaşı. Napcağımı şaşırdım ya
Valla yapacak pek bişey yok malesef peşinde koşturmaca. Oturtmak istemiyorum bende keşfetmek istiyo diye o yüzden aktivite masası aldım genelde omun başında takılıyo düşersede oyun matına devriliyo biraz da ayakta durmasını hızlandırdı açıkçasıkizlar benim oglum surekli dusuyor ya
bi yere tutunuyo sonra dusuyor ne yapsam fikir verin her gordugumde oturtuyorum gene kalkmaya calisiyor
Bide emekleme yok kendini surukleyip gidiyor
Benimki çişini yaparken aynı bahsettiğin gibi yapıyorÇişini yapıyor olabilir mi?
Ya da bi şeye sinirlenip tepki veriyordur?
Benim ilk çocuğumda benzer bir şey vardı vahiy gelmiş gibi hafiften iki omzu silkip titriyordu ama saniyelik. Baya bir endişe ettim doktora götürmeye kalmadan bilen biri çişini yapıyor dedi o anda . Takip ettim Hakkaten öyle yaptığında bezini ıslatıyordu. Sonra bıraktı yapmayı çok uzun bir zaman dilimi değil bu arada bu olanlar. Yine de doktora gitmekte fayda var
Oh şu son damlayı da bırakiiiiym zevki herhalde hahah : )Benimki çişini yaparken aynı bahsettiğin gibi yapıyor
Çok geçmiş olsun kuzucuğa inşallah kısa zamanda iyileşir. Ateşsiz hastalık olunca bende şaşırıyorum hasta mı değil mi diye ama galiba nezle gibi oluyorlar burun akıntısı hapşırık varsa. Dişten huzursuzluk olur ama hastalık gibi olur mu bilmiyorum her bebek farklı oluyor ben ilk oğlumda dişte ateş veya grip gibi bir belirti yaşamadım had safhada huzursuzluk oluyordu gece uyanıp sebepsiz ağlamalar bide. Her neyse geçer umarım kıyamam bebişlere.Oh şu son damlayı da bırakiiiiym zevki herhalde hahah : )
Benim kızım çok hasta oldu ya. Dün gece aniden ağlamalar burnu akmalar başladı. Ve tüm gün ciddi ciddi hasta oldu. Üşüttüm mü enfeksiyon mu diş mi o kadar karıştı ki. Ama ateşi yok tam tersine soğuk. Arada kafası çok yanıyor sonra normale dönüyo
Yanaklar alerji gibi al al hafif de kabarmış
Ağzının içi de yanıyo ara ara ama burnu özellikle hapşırınca çok akıyo. Azıcık ilaç verdim yolsa uyuyamayacak diye…ama uykudan bile uyandırıyor ilaca rağmen nasıl sancıysa…
Diş ise ne zor yahu
Üşütme ise tüm kemikleri ağrıyordur yazık
Enfeksiyon ise neden ateş yok?
Üç gün bekleme kuralına belki uymam yarın doktora giderim…
Pheebs sen dolap uygulamasından mı alıyorsun trendyol dolaptan mı ikisi aynı değil dimi, hep bişey alıyorum sonradan kafa basıyor olayı bir keşfedemedimValla yapacak pek bişey yok malesef peşinde koşturmaca. Oturtmak istemiyorum bende keşfetmek istiyo diye o yüzden aktivite masası aldım genelde omun başında takılıyo düşersede oyun matına devriliyo biraz da ayakta durmasını hızlandırdı açıkçasıistersen bi masa al ben dolaptan ikinci el aldım uyguna
Koruma yastıkları var kanat gibi giyiliyor bi de kafa koruyucular var. Onları kullanabilirsinkizlar benim oglum surekli dusuyor ya
bi yere tutunuyo sonra dusuyor ne yapsam fikir verin her gordugumde oturtuyorum gene kalkmaya calisiyor
Bide emekleme yok kendini surukleyip gidiyor
Bizim kide aynı geri geri koltuğun altına doğru gidiyor elindede dış kasiyici ağzından ayirmiyor çok şükür diside çıkıyor ateşlenme rahatsizlanma olayimiz hiç olmadı biz ne yesek çorba tarzında oda yiyor vermeyince bağırıyor artık.Benim oğlan bugün emeklemeye başladı ama geri geri emekliyor, geri viteste takıldı kaldı vitesi nasıl ileri alacağız bilmiyorum
Aynı aynı hangisinde n giriş yapmak istersen fark etmezPheebs sen dolap uygulamasından mı alıyorsun trendyol dolaptan mı ikisi aynı değil dimi, hep bişey alıyorum sonradan kafa basıyor olayı bir keşfedemedim
Size de geçmiş olsun ya. Benimki ilk kez bu kadar oldu. O sebeple diken üstünde oturuyorum.Çok geçmiş olsun kuzucuğa inşallah kısa zamanda iyileşir. Ateşsiz hastalık olunca bende şaşırıyorum hasta mı değil mi diye ama galiba nezle gibi oluyorlar burun akıntısı hapşırık varsa. Dişten huzursuzluk olur ama hastalık gibi olur mu bilmiyorum her bebek farklı oluyor ben ilk oğlumda dişte ateş veya grip gibi bir belirti yaşamadım had safhada huzursuzluk oluyordu gece uyanıp sebepsiz ağlamalar bide. Her neyse geçer umarım kıyamam bebişlere.
Benim kuzucuğum da hasta abisinden geçti hapşırık burun akıntısı gözlerde sulanma ateş çıktı çıkacak bekledim 37.5 dan yukarı çıkmadı bugün 3.gün daha iyi geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı var şuanda, ateş olmadığı için ve genel durumu iyi olduğu için götürmedim doktora hastanede daha beter hastalık bulaşır diye.Serumla yıkayıp buhar tutuyorum burnuna.
Belki biliyorsundur bal limon sarımsak karışımı yiyorum kendim emzirirken faydası olduğunu düşünüyorum hastalık döneminde burnu tıkalı olunca emme zorlaşsada 3 gündür sürekli emzirme modundayım Instagram da hastaolmayançocuk diye bir sayfa var diyetisyen annenin sayfası orada gördüm hasta olunca emzirme kampına giriyordu bal sarımsaklı karışımı yedikten sonra, ona geçtimi etkisi bilmiyorum ama bana şifa olduğu kesin evde herkes hasta oldu ben sapasağlam, daha önce de ne zaman hasta olacak gibi olsam bir kase yapıp gün içinde yedim hemen toparlandım.Size de geçmiş olsun ya. Benimki ilk kez bu kadar oldu. O sebeple diken üstünde oturuyorum.
Serum yapıcam kıyamıyorum uyandırmaya ama şuan ağzı açık nefes almaya başladı. Bademcikler şişmesin diye yapmam lazım
Belki sizin de diş gelecektir bakalım
Arkadaşım aktivite masası vermişti bir ayağı çıkıyor ikide bir tutunup kalkamıyor benimki henüz ama tutacak olsa düşer diye yeni alayım dedim sonra sen dolaptan aldım deyince baktım hangi dolapAynı aynı hangisinde n giriş yapmak istersen fark etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?