2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bizimki de aynı virüs o zaman. Çünkü ateş yok ama belli ağrısı var çocuğun, sesi çıkmadı ablasınıngörene kadar. Oyundan da geri kalamıyor meraklı ama kafayı da veremiyor istediği gibi.
Demin yallah diyip yaptım serumu. Biraz uyandı ağladı ama napalım.
Ben dayanamadım bir tane fitil verdim, belli ki sancısı var başında. Sabah bende limon bal sarımsak yiyeceğim. Kıza sarımsaklı yoğurt yediriyorum ara ara. Sarımsak doğal antibiyotik
Bir de deneyimli bir anne bugün bana bir diş sarımsağı bıçakla ez bir kahve fincanı suda kaynat azıcık bile içirsen şifa dedi. Kendi oğluna hep böyle yapmış hiç ilaçsız geçirmiş. Yarına hafiflemezse bunu da yapacağım.

Bende bondigo var. Acayip bir sağlamlıkta

Sarımsağı ezip suda kaynatıp içirmekte faydalı olur bende onu yazdım kafama

Ahshahah yaa pahalı şeylere oraya koşturuyorum bende şundan aldım

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-22-05-39-17-522_com.android.chrome.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 61
JustAurora K Kayrens emin oldum ki aynı şeyden muzdaribiz nezle olduğunu düşünüyorum bütün gece serum fizyolojiğe koştuk aşırı bir geniz akıntısı burun tıkanıklığı var ateş yok. Geçmişler olsun kızlar ilerlemeden müdahale etmek lazım hali hazırda gıda alıyolar bol sarımsak soğanlı bişeyler şart başarabiliriz

Sarımsağın gücü adına evler olsun işkembeci

Eliyle vücudunu geri itmek daha kolay geldi sanırım bizim uşaklara, benimki ileri hiç gidemiyor seninki gidiyor mu, benim oğlanın iştahsızlık seviyesi biz yerken bile öğürüyor ne ağlaması

Gece baya sıkıntılı geçti ağrı kesici verince ancak uyuyabildi. Başı filan mutlaka ağrıyordur o kadar akıntıya. Normal burun akıntısına benzemiyor zaten, belli gribal bişey.
Sabah uyanmak istemedi ama burnu cok dolunca mecbur kalktı. Yıkık değil ama çok da hareketli değil.
Sizlerde nasıl durum?

Ffff kıyamam yaa her şeyleri küçük ama hastalık aynı bizde nasılsa öyle çabuk toparlar inşallah. Bizde burun tıkanık onun dışında bişey yok şükür

Ffff kıyamam yaa her şeyleri küçük ama hastalık aynı bizde nasılsa öyle çabuk toparlar inşallah. Bizde burun tıkanık onun dışında bişey yok şükür
Ne güzel tanımladın her şey küçük ama dert büyüklerinki gibi ve hatta belki daha fazla.
Doğduğu günden beri hiç bu kadar ağlamamıştır. Hiç bu kadar göz yaşı dökmemiştir. O yüzden ağır geçiriyor diyebiliyorum. Yavrumun canı tatlı değil zar zor ağlar. Şimdi 2 gündür hep mutsuz rahatsız ve mütemadiyen ağlıyor

Allah şifa versin hepsine kuzuların

Eliyle vücudunu geri itmek daha kolay geldi sanırım bizim uşaklara, benimki ileri hiç gidemiyor seninki gidiyor mu, benim oğlanın iştahsızlık seviyesi biz yerken bile öğürüyor ne ağlaması
Yok valla akşam tarhana yapmistim adam bir kase yedi bizim geçen kara lahana yapmıştım yemeğini bir baktım elini sokmaya çalışıyordu kaşıkla verdim pirinçli suyundan onuda yedi çok şükür yeme konusunda hiç sorun yaşamıyoruz tam 7 ay 1 günlük oldu 73 cm boyu 10 kilo oldu paşam

Ne çekiyo kuzum Allah bilir çok üzülüyorum bebeler çocuklar hastalanınca. Amiiin

20 kilo

Katılıyorum valla rahatlatıyor

Etrafa olan merakı artıyor, yürüme hevesini tetikliyor bence

Diş yanakları ve popoyu pişik yapıyor ama burun akıntısı hiç duymadım belki bizim gibi 2 si birbirine karışmıştır hastayken diş çıkarıyordur yani Rabbim tez şifa versin atlatsın hemencecik inşallah

Kıyamam kuzucuğa, bizim 4.gün bugün burun akıntısı yeşile döndü su gibi alıyordu hapşırdıkça, gece geniz akıntısından dolayı uyumadık ama önceki 3 güne göre daha iyiydi iyileşmeye başlıyoruz biz inşallah sizde başlarsınız kaçıncı gün dün mü başlamıştı 2 gün yoğun burun akıntısı hapşırıkla geçmişti şuan da boğazından hışırtı şeklinde ses geliyor su içince azalıyor belli ki geniz akıntısı, üst solunum yolu enfeksiyonu oldu bunlar alta inince ateş oluyor halk dilinde nezle dediğimiz işte. Hastalık boyunca keyfi hep yerindeydi olmasa götürürdüm doktora sende takip et bakarsın duruma göre akşam olmadan götürebilirsin evde başka hasta olan varmı

Maşallah senin paşaya herif olmuş o benimki baby daha anne sütü yenidoğan gibi emiyor 8 aylık 9 kilo 77 cm boyuna doğru gidiyoruz. Yaptığım çoğu şeyi yemiyor bıktım valla yakında pes edip bizle yedirecem belki iştaha gelir

Ben bizle alistirdim bizle olunca abisiyle ablasını görünce daha çok istiyor

Evet popoda biraz kızarık
Burun akıntısı kesin üşüttü ya. Ya da haftasonu kalabalık ortama girdik orda kaptı bişyler. Ama dişle alakalı olmamalı baya fazla akıntısı. Bence de karıştı birbirine. Bu kadar zorlamamalı sadece nezle ya da diş. Amin Allah razı olsun.
Evet 2. Gün bugün. Eşim işe gitmeyecekti tüm ayarlamaları yaptı, baktım akıntı ve huysuzluk dışında şükür bişy yok o zaman Haydi git dedim.
Ateş olmadıkça korkmuyorum ama dün bi pimpiriklendim soğuk havale, menenjit vs olur mu ya diye.
Yarına belki bizim de azalır. Aslında demin ben iyice bir terlettim, uykusunu düne göre güzel uyudu sayılır. Şimdi tekrar yatırıyorum yine terleteceğim.
Sıcak sımsıkı tutunca bişyi kalmaz bebelerin
Bir de ıhlamur içiriyorum. Aklında bulunsun

Bizimkide cok merakli gotunun uzerinde durmuyo yurutec var koyuyorum agliyor sevmiyor Ben bi bakiyim aktivite masasina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…