• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar doktorunuz folik asiti kaçıncı haftaya kadar kullanmanızı tavsiye etti? Ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum bebek biraz geç oldu. Yaklaşık bir ay kullanıp elanatol2ye başla dedi. D vitamini de verdi çok düşük değil o yüzden günde iki damla kadar kullanıyorum.
Yumurta çok önemliymiş ama ben her gün tüketemiyorum çok zorluyor beni onun yerine iki yemek kaşığı şekersiz fıstık ezmesi yiyorum oda güzel bir protein deposuymuş yumurta yiyemeyenler için güzel bir seçenek.
12 inci haftaya kadar kullanılıyor folik asit. Fıstık ezmesini hatırlattığın için saol😍 köşede bekliyordu garibim 😂

Kizlar Şubat annesi olmak nasip değilmiş beta HCG 2 çıktı bir hafta içinde adet olursun dedi Dr bir önceki de doğduktan iki ay sonra vefat etti nasibim de yokmuş ins sizin yüzünüz güler 🙏
Canımmm ya Rabbim en kısa zamanda yeniden hamile kalıp, sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin sana da inş 😍Var demek ki Rabbimin bi bildiği. Herkesin sınavı bambaşka. Allah sabır versin

Kızlar bide 5 haftalık ultrason görüntünüzü atabilir misiniz rica etsem,bu ölçüler falan normalmi kaç olması gerekiyor acaba, ben çünkü sata göre 5+1dim ama doktor 5+5 dedi şaşırdım bu normalmi
Eki Görüntüle 3087383
Kontrollerde muhtemel doğum tarıhı ve bebegın haftası ya da günü değişir. Çünkü doktor o an nasıl denk gelirse anlık ölçüyor. Birebir mm’lik ölçülemez. Sağlıklı iyi demişse cok da seyyapmamak gerek 🤪

Kizlar bugün tüm korktuklarim başıma geldi. Sabah midem bulandı ilk kez. Sonra da lekelenmem oldu pembe gibi.

Hastanenin kadın doğum aciline gittim. Karından baktılar. Boş gebelik olabilir dediler. Kesenin yanında kanama var dediler. Progestan fitil verdiler. Gönderdiler. Ne olduğumu şaşırdım.

Sonra içime sinmedi özel hastaneye gittik tekrar muayene oldum. Karından baktı ve bebegi de kalp atışını da gördük. Kalp atışını azıcık duyduk. Kanama alanı var demedi. Hersey yolunda dedi.

Aradaki farka bakar mısınız? Ne olduğumu şaşırdım sabahtan beri
Alla alla. Ayy senin için cok zor olmuştur🥺
Neyse kı iyi haberleri almışsın.
Devlet hastanesinin makinesi eskiyse fln duyamamışlardır belki ondan boş demişlerdir. Sen moralini bozma. Çocuğu da üzme bak. Kendini zorlama da dinlene dinlene geçir günlerini 💋

Alla alla. Ayy senin için cok zor olmuştur🥺
Neyse kı iyi haberleri almışsın.
Devlet hastanesinin makinesi eskiyse fln duyamamışlardır belki ondan boş demişlerdir. Sen moralini bozma. Çocuğu da üzme bak. Kendini zorlama da dinlene dinlene geçir günlerini 💋
Tüm günüm ziyan oldu işte maalesef..
Çok sağol canım renkli. Öyle yapacağım, artık içim biraz daha rahatladı

Tesekkurler economist 😶 yani hepimizi Allah işini layıkıyla yapan doktorlarla karşılaştırsın. Tüm umudumuzu onlara bağlıyoruz
Doktor işi şans işi gerçekten. Birçoğu mekanikleşmiş oluyor maalesef. Neyi, nasıl diyeceğine hiç dikkat etmiyor bile. Ama bizim için yıkıcı zamanlar olabiliyor .

Kizlar bugün tüm korktuklarim başıma geldi. Sabah midem bulandı ilk kez. Sonra da lekelenmem oldu pembe gibi.

Hastanenin kadın doğum aciline gittim. Karından baktılar. Boş gebelik olabilir dediler. Kesenin yanında kanama var dediler. Progestan fitil verdiler. Gönderdiler. Ne olduğumu şaşırdım.

Sonra içime sinmedi özel hastaneye gittik tekrar muayene oldum. Karından baktı ve bebegi de kalp atışını da gördük. Kalp atışını azıcık duyduk. Kanama alanı var demedi. Hersey yolunda dedi.

Ne kadar kolay boyle pat pat yalan yanlis yorum yapip gondermek ay cok sinirlendim ya insani durduk yere strese sokuyorlar

Devlet acilleri çok fena ya bende ilk gebeliğinde lekelenmem olduğu için gitmiştim bana alttan plastik bi şeyle bakmışlardı o kadar canım yanmıştı ki daha 7 haftalıktım açılma var mı diye bakmışmış. Sanki 40 haftalığım 😡🤬

Canımmm ya Rabbim en kısa zamanda yeniden hamile kalıp, sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin sana da inş 😍Var demek ki Rabbimin bi bildiği. Herkesin sınavı bambaşka. Allah sabır versin
Aynen öyle canım benim bu hayatta herşey yüzüme güldü çok şükür güzel bir aileye ve ise sahibim ama çocuk yönünden büyük bir sınavdan gectigimi düşünüyorum kırka merdiven dayamak üzereyim mevlam neylerse güzel eyler benimle beraber üzülen herkesten Allah razı olsun sizin kucaklarıniz bebiş dolsun inşallah 🙏🙏🙏🙏

Kızlar şimdi benim tüp bebek olduğu için biraz erken öğreniyoruz biz tüp bebekle hamile kalanlar. En son kanı transferin 11. Günü verdim 273.1 çıktı. 4+1 gözüküyorum uygulamada. Tüp bebek doktorum direk 8 temmuzda(6+5 olmuş oluyorum o zaman sanırım) çağırdı kalp ve kese aynı anda olsun diye. O zamana sabretsem mi yoksa öncesinde kese görmeye gitsem mi kadın doğuma, gidersem ne zaman gideyim😬 kafamda deli sorular😂
Kesinlikle bence de keseyi görün 8 temmuzdan önce inşallah sonra kalp atışı içinde gidersiniz naçizane fikrim bence gidin

Merhabalar ;
Ben de muhtemelen Şubat annesiyim. 17 Şubat gözüküyor ilişki tarihine göre ama emin değilim. Sürpriz bir gebelik oldu. Üçüncü bebek gelecek bizim. Her ne kadar üçüncüyü istemesek de öğrenince hemen sevinip benimsedik. Nasipte varmış dedik. İnşallah tüm bebeklerimizin gelişimleri yolunda ilerler. Topicten kimse ayrılmaz.

Kızlar ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde yani 4 haftalıkken gittim hastaneye. 5+5 iken mide bulantılarım başladı. Şimdi 6+1 olduk kese için ayrı kalp atışı için ayrı gitmek istemiyorum. 8 haftalık olunca kontrole gitmek istiyorum. Sizce hata mı yapmış olurum önce Bi gitmem gerekiyor mu ama yazanları okuyorum gidiyorlar 1 hafta sonra tekrar gel demiş doktorlar ne yapmak lazım kararsızım benim gibi düşünen var mı?

Back