• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar tam kan sayımı yaptırdınız mı ?
Ben dün sağlık ocağında kan vermiştim. Özellikle B12 çok düşük çıkmış 🥺
Benim dr detaylı tetkik istedi. Sadece B12 biraz düşük çıktı. Onu nasıl artırabiliriz?

Ben henüz doktor kontrolüne gitmedim yazlıkta olduğum için. Gittiğimde de bayram öncesi olacak kesin randevu bulamam. 8 haftayı geçer bebek sanırım.

Birşey sorabilirmiyim uçak yolculuğu yapacağım hamileliğin ilk aylarında sıkıntı oluyor mu fikriniz var mı acaba 1 saatlik bir uçuş kısa bir tatil gibi olacak

Birşey sorabilirmiyim uçak yolculuğu yapacağım hamileliğin ilk aylarında sıkıntı oluyor mu fikriniz var mı acaba 1 saatlik bir uçuş kısa bir tatil gibi olacak
Son aylara kadar uçabilirsin ama yine de doktoruna danışmalısın risk durumuna bakar

Merhaba maşallah işte bazı şeyler nasip sizin de öyle olmuş, çok da güzel olmuş 😍 Sağlıkla ilerlesin inşallah. ❤️
Benim büyük kızım 5 yaşında küçük kızım 19 aylık daha 😅 Peş peşe oldular hep.
Şimdi oğluma WC eğitimi vermeye başladım ama bi sey danışabilir miyim 🙈 gece de aynı anda mı öğreniliyor 😅

Kızlar tam kan sayımı yaptırdınız mı ?
Ben dün sağlık ocağında kan vermiştim. Özellikle B12 çok düşük çıkmış 🥺
Gebeliğin basında tüm testler yapılıo zaten. Benim de d vit eksikti. Bugün takviyeye basladı dr. Sen de b12 de takviyeye başlarsın kötü bi sey değil 😊

Benim hamile olduğumu bilmeden yaptım bi sorun olmadı şükür. Eğer bi risk yoksa 8aylıkken bile yapılıyordu sanırım. Riskli gebelikse doktoruna danış istersen

Kızlar kalp atışını duyduk bizde şükür. 😍 darısı diğer bekleyenlerin basına 🙏🏻😇 Biraz cılız geliyordu kalp atışı sesi, minnak olduğundan heralde. D vit eksik cıkmış , takviye verdi doktorum. Durumlar bu şekilde. Bugün arabayı da aldım eşimden, oğlumla bi de su karnımdakı no name arkadaşla beraber bi arkadaşa kahveye gitcez 🤪🥰 güzel bi gün olsun hepimize 🥰🥰

Şimdi oğluma WC eğitimi vermeye başladım ama bi sey danışabilir miyim 🙈 gece de aynı anda mı öğreniliyor 😅
Kolay gelsin canım. Şahsen ben kızımın altını gece de açtım ki daha çabuk sonuç alalım. Ama bazıları gece bezliyor o zaman süreç uzuyor bence.

Back