Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    9
5+2 bugün doktora gittim kese 13 mm olmuş, yolk keseside göründü ama kalp atışı için haftaya bakarız dediler. Biraz kese kenarında kanama gibi bir şey var ama normal kanaman yoksa sıkıntı yok dedi sizde de utrason bakınca böyle bir şey olmuşmıydu ?
Evet benimde kanama alanım vardı kesenin yanında ama aktif kanamam yoktu. Yinede tedavisini oldum.

Hayırlı uğurlu olsun inşallah 🥰 ben pıhtılaşmadan dolayı kaybettim ilk bebeğimi. Ömür boyu kan sulandırıcı ecopirin 100lük kullanmam önerildi. 5 aydır da aşılama tedavilerimde başlamıştık her gün oksapar 4000 kullanıyorum. Hamilelik boyunca ve doğumdan sonra da 1 ay daha kullanacağım

Selam kizlar bende sanirim bir ekim annesi olacagim benide eklermisiniz

Hayırlı uğurlu olsun inşallah 🥰 ben pıhtılaşmadan dolayı kaybettim ilk bebeğimi. Ömür boyu kan sulandırıcı ecopirin 100lük kullanmam önerildi. 5 aydır da aşılama tedavilerimde başlamıştık her gün oksapar 4000 kullanıyorum. Hamilelik boyunca ve doğumdan sonra da 1 ay daha kullanacağım
Benim de pıhtılaşmadan dolayı iki gebelik kaybın var. Peki siz doğumdan sonra da oksapar iğneye lohusalık döneminde devam edecek misiniz? Doktorunuzun böyle bir şey söyledi mi? Bir de pıhtılaşma için trombofili paneli testi mi yaptırdınız?

Selam kizlar bende sanirim bir ekim annesi olacagim benide eklermisiniz
Selam. Tüm bilgileri yazarsan eklerim. Yaş, kaçıncı çocuk, son adet tarihi kese ve kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz.

Selam. Tüm bilgileri yazarsan eklerim. Yaş, kaçıncı çocuk, son adet tarihi kese ve kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz.
33 yasindayim 2. Cocugum 21 ocak son adetim ve daha duymadik atisini.

Benim de pıhtılaşmadan dolayı iki gebelik kaybın var. Peki siz doğumdan sonra da oksapar iğneye lohusalık döneminde devam edecek misiniz? Doktorunuzun böyle bir şey söyledi mi? Bir de pıhtılaşma için trombofili paneli testi mi yaptırdınız?
Evet doğumdan sonra da oksapara devam edeceğim. Bunu doktorum söyledi hastalık öykümden dolayı. Trombofili 6lı panel yaptırdım fakat beynime pıhtı attığı, inme geçirdiğim için bu test benim için çok doğru değil. 4 farklı branşta yüzlerce test bakıldı pıhtılaşmayla alakalı. Ve öyküm de ele alınarak ortak karar verildi ecopirin ve oksapar konusunda. Size ne söylendi?

Kızlar ara sıra bel ağrısı olan varmı ? Gebeliği öğrendiğimden berri sol taraf ara ara çok sık olmamakla beraber ağrıyor . Bazen bacağıma vuruyor ağrı bazen değil .
Benimde belim ağrıyor özellikle uzanınca ayaktayken daha iyiyim. Olur böyle şeyler sonuçta vücudumuzda bir bebek büyümeye çalışıyor. Daha çok bel ağrısı kasık ağrısı göğüs ağrısı çekeceğiz canları iyi olsun 🐣

Kızlar bu arada doktora oruç meselesini soran oldu mu? Ben oruç tutmak istiyorum ama bir zararı olur mu emin olamadım. Bazı kaynaklar zarar verebilir bazıları vermez diyor. Sizin doktorlar ne dedi?

Morm Morm canim nasılsın. Sen kese ve kalp atışını duymuştun demi kaçıncı haftada gördün

Kızlar bu arada doktora oruç meselesini soran oldu mu? Ben oruç tutmak istiyorum ama bir zararı olur mu emin olamadım. Bazı kaynaklar zarar verebilir bazıları vermez diyor. Sizin doktorlar ne dedi?
Ben riske atmak istemiyorum. Sonuçta hamileyiz ve birden gelen öğürme ve kusma olabilir.

Benimde belim ağrıyor özellikle uzanınca ayaktayken daha iyiyim. Olur böyle şeyler sonuçta vücudumuzda bir bebek büyümeye çalışıyor. Daha çok bel ağrısı kasık ağrısı göğüs ağrısı çekeceğiz canları iyi olsun 🐣
Evet benimde ozellikle belim cok agriyor ama normal diye kendimi avutuyorum kocama naz yapiyorum azcik

Ben riske atmak istemiyorum. Sonuçta hamileyiz ve birden gelen öğürme ve kusma olabilir.
Çok şükür hiç kusma öğürmem yok o yüzden zorlanmamda ek bir sorun olur mu uzun süre açlıkta ondan kararsız kaldım. Gerçi şu an direkt bizim yediklerimizden beslenmiyorlar ama bilemedim 😇

Çok şükür hiç kusma öğürmem yok o yüzden zorlanmamda ek bir sorun olur mu uzun süre açlıkta ondan kararsız kaldım. Gerçi şu an direkt bizim yediklerimizden beslenmiyorlar ama bilemedim 😇
Canım yemek değil ama su en önemlisi. Ve fazla susuz kalacaksın iftar sonrası ne kadar su içsende aniden yüklendiğin için vücut hepsini çiş olarak atacak. Ayrıca din kolaydır Allah sana zorluk çıkarmaz merhametlidir. Hiç bir doktor önermiyor

Back