Ekliyorum sizi de:)Beniiiiideeee sat 14 mayıs tahmini doğum 14 şubat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekliyorum sizi de:)Beniiiiideeee sat 14 mayıs tahmini doğum 14 şubat
Ekliyorum sizi de :)Merhabalar ;
Ben de muhtemelen Şubat annesiyim. 17 Şubat gözüküyor ilişki tarihine göre ama emin değilim. Sürpriz bir gebelik oldu. Üçüncü bebek gelecek bizim. Her ne kadar üçüncüyü istemesek de öğrenince hemen sevinip benimsedik. Nasipte varmış dedik. İnşallah tüm bebeklerimizin gelişimleri yolunda ilerler. Topicten kimse ayrılmaz.
Çok sevindim ekliyorum sizi de :)Merhaba ,ben 5 senede 2 aşılama sonu hüsran olan sürekli bekleyen sürekli takipte biriydim ama tam da tüp bebek için randevu oluşturacakken bir baktım ki son bat 6 mayıs Kalp atışları bile dinlendi Allah herkesin gönlüne göre versin beni de ekleyebilirsiniz arkadaşlar ,
Çubuk kraker ofsayt bende hicbisey ise yaramiyo aglicamYa var ya çubuk kraker de çok yedim, bugün çizi aldım biraz ara vereyim dedim. Çünkü ona da artık tiksintiyle bakmaya başlamıştım
Selamlar daha önce size mesaj yazmıştım gruptan ama beni eklememistinizEkliyorum sizi de :)
Hayırlı olsun hamileliğiniz. 7 haftalıkken de duyuluyor nasılsa kalp atışı. Duyamadıkları zaman bir hafta sonraya randevu veriyor doktorlar genelde. 6 ıncı haftada genelde kese görünüyor. 7ve 8 garanti oluyor kalp atışı için genelde.Kızlar ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde yani 4 haftalıkken gittim hastaneye. 5+5 iken mide bulantılarım başladı. Şimdi 6+1 olduk kese için ayrı kalp atışı için ayrı gitmek istemiyorum. 8 haftalık olunca kontrole gitmek istiyorum. Sizce hata mı yapmış olurum önce Bi gitmem gerekiyor mu ama yazanları okuyorum gidiyorlar 1 hafta sonra tekrar gel demiş doktorlar ne yapmak lazım kararsızım benim gibi düşünen var mı?
Normalde ayda 1 kontroller eğer önceden kötü bir gebelik yaşamadıysanız , riskli bi gebelik değilse. Ama merak ediyorsan durma, git bak için rahat etsin. Strese sokma kendini, o da zararlı sonuçta.Salam kızlar biz Bugün 8. Haftaya giriş yaptık. En son 5+2 iken gitmiştim kontrole. Bu hafta da gideyim diyorum çünkü kalp atışını çok az duyabilmiştik çok merak ediyorum bebeğim nasıl büyüdü. Sizce gitmeli miyim Yoksa az daha bekemeli miyim ne dersiniz
Merhabaaa benim de 2. İlki asılamayla oldu ama bu kendiliğinden sürprız oldu. 28 aylık oğlum var. Aslında küçük bence bi kardese sahip olmak için. Nasip böleymiş.Merhabalar ;
Ben de muhtemelen Şubat annesiyim. 17 Şubat gözüküyor ilişki tarihine göre ama emin değilim. Sürpriz bir gebelik oldu. Üçüncü bebek gelecek bizim. Her ne kadar üçüncüyü istemesek de öğrenince hemen sevinip benimsedik. Nasipte varmış dedik. İnşallah tüm bebeklerimizin gelişimleri yolunda ilerler. Topicten kimse ayrılmaz.
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun hamileliğiniz. 7 haftalıkken de duyuluyor nasılsa kalp atışı. Duyamadıkları zaman bir hafta sonraya randevu veriyor doktorlar genelde. 6 ıncı haftada genelde kese görünüyor. 7ve 8 garanti oluyor kalp atışı için genelde.
Ben ilk gebeliğimde 9. haftada gitmiştim, pandemiden dolayı hastaneye pek girmek istememiştim. Bir şey olmadı, normal süreç işledi. Ama bunda 7-8. haftada gitmek istiyorumKızlar ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde yani 4 haftalıkken gittim hastaneye. 5+5 iken mide bulantılarım başladı. Şimdi 6+1 olduk kese için ayrı kalp atışı için ayrı gitmek istemiyorum. 8 haftalık olunca kontrole gitmek istiyorum. Sizce hata mı yapmış olurum önce Bi gitmem gerekiyor mu ama yazanları okuyorum gidiyorlar 1 hafta sonra tekrar gel demiş doktorlar ne yapmak lazım kararsızım benim gibi düşünen var mı?
Canım sağlıkla al kucağına inşallah benim de bir yaşına girecek olan bir bebeğim var. Beraber büyüsünler diye istedik ikinciyiMerhabaaa benim de 2. İlki asılamayla oldu ama bu kendiliğinden sürprız oldu. 28 aylık oğlum var. Aslında küçük bence bi kardese sahip olmak için. Nasip böleymiş.
Amin inş Herkes sağ Salim kucağına alır bebişini
Çocuklarınız kaç yasındalar ?
Günaydın, ben bunu biraz riskli buluyorum. İlk hamileliğimde ben de böyle düşündüm. Gitmedim. Dış gebelik geçirdim. Büyüktü ilaçla düşüremedik ameliyat oldum. En szından keseyi görün bence önce. 6+5te kalp atışı duydum ben, bence bekletmeyin gidin.Kızlar ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde yani 4 haftalıkken gittim hastaneye. 5+5 iken mide bulantılarım başladı. Şimdi 6+1 olduk kese için ayrı kalp atışı için ayrı gitmek istemiyorum. 8 haftalık olunca kontrole gitmek istiyorum. Sizce hata mı yapmış olurum önce Bi gitmem gerekiyor mu ama yazanları okuyorum gidiyorlar 1 hafta sonra tekrar gel demiş doktorlar ne yapmak lazım kararsızım benim gibi düşünen var mı?
Merhaba maşallah işte bazı şeyler nasip sizin de öyle olmuş, çok da güzel olmuş Sağlıkla ilerlesin inşallah.Merhabaaa benim de 2. İlki asılamayla oldu ama bu kendiliğinden sürprız oldu. 28 aylık oğlum var. Aslında küçük bence bi kardese sahip olmak için. Nasip böleymiş.
Yaaa maşallah bence git baya olmuş bende 7 de gitmiştim bi de 9 da gidicem inşallah yarın 8e giriş yapıyoruzSalam kızlar biz Bugün 8. Haftaya giriş yaptık. En son 5+2 iken gitmiştim kontrole. Bu hafta da gideyim diyorum çünkü kalp atışını çok az duyabilmiştik çok merak ediyorum bebeğim nasıl büyüdü. Sizce gitmeli miyim Yoksa az daha bekemeli miyim ne dersiniz
Merhaba maşallah işte bazı şeyler nasip sizin de öyle olmuş, çok da güzel olmuş Sağlıkla ilerlesin inşallah.
Benim büyük kızım 5 yaşında küçük kızım 19 aylık daha Peş peşe oldular hep.
Merhabaaa benim de 2. İlki asılamayla oldu ama bu kendiliğinden sürprız oldu. 28 aylık oğlum var. Aslında küçük bence bi kardese sahip olmak için. Nasip böleymiş.
İnşallah canım gönlünden geçiyorsaYaa ne güzel maşallah bayılıyorum böyle çok çocuklu ailelere bizede nasip olur inşallah