• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhabalar ;
Ben de muhtemelen Şubat annesiyim. 17 Şubat gözüküyor ilişki tarihine göre ama emin değilim. Sürpriz bir gebelik oldu. Üçüncü bebek gelecek bizim. Her ne kadar üçüncüyü istemesek de öğrenince hemen sevinip benimsedik. Nasipte varmış dedik. İnşallah tüm bebeklerimizin gelişimleri yolunda ilerler. Topicten kimse ayrılmaz.
Ekliyorum sizi de :)

Merhaba ,ben 5 senede 2 aşılama sonu hüsran olan sürekli bekleyen sürekli takipte biriydim ama tam da tüp bebek için randevu oluşturacakken bir baktım ki son bat 6 mayıs 🤦‍♀️ Kalp atışları bile dinlendi 🙏Allah herkesin gönlüne göre versin beni de ekleyebilirsiniz arkadaşlar ,
Çok sevindim ekliyorum sizi de :)

Kızlar ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde yani 4 haftalıkken gittim hastaneye. 5+5 iken mide bulantılarım başladı. Şimdi 6+1 olduk kese için ayrı kalp atışı için ayrı gitmek istemiyorum. 8 haftalık olunca kontrole gitmek istiyorum. Sizce hata mı yapmış olurum önce Bi gitmem gerekiyor mu ama yazanları okuyorum gidiyorlar 1 hafta sonra tekrar gel demiş doktorlar ne yapmak lazım kararsızım benim gibi düşünen var mı?
Hayırlı olsun hamileliğiniz. 7 haftalıkken de duyuluyor nasılsa kalp atışı. Duyamadıkları zaman bir hafta sonraya randevu veriyor doktorlar genelde. 6 ıncı haftada genelde kese görünüyor. 7ve 8 garanti oluyor kalp atışı için genelde. 😊

Salam kızlar biz Bugün 8. Haftaya giriş yaptık. En son 5+2 iken gitmiştim kontrole. Bu hafta da gideyim diyorum çünkü kalp atışını çok az duyabilmiştik çok merak ediyorum bebeğim nasıl büyüdü. Sizce gitmeli miyim Yoksa az daha bekemeli miyim ne dersiniz
Normalde ayda 1 kontroller eğer önceden kötü bir gebelik yaşamadıysanız , riskli bi gebelik değilse. Ama merak ediyorsan durma, git bak için rahat etsin. Strese sokma kendini, o da zararlı sonuçta.

Merhabalar ;
Ben de muhtemelen Şubat annesiyim. 17 Şubat gözüküyor ilişki tarihine göre ama emin değilim. Sürpriz bir gebelik oldu. Üçüncü bebek gelecek bizim. Her ne kadar üçüncüyü istemesek de öğrenince hemen sevinip benimsedik. Nasipte varmış dedik. İnşallah tüm bebeklerimizin gelişimleri yolunda ilerler. Topicten kimse ayrılmaz.
Merhabaaa 🤩 benim de 2. İlki asılamayla oldu ama bu kendiliğinden sürprız oldu. 28 aylık oğlum var. Aslında küçük bence bi kardese sahip olmak için. Nasip böleymiş.
Amin inş 🙏🏻 Herkes sağ Salim kucağına alır bebişini 😇🧿
Çocuklarınız kaç yasındalar ?

Kızlar ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde yani 4 haftalıkken gittim hastaneye. 5+5 iken mide bulantılarım başladı. Şimdi 6+1 olduk kese için ayrı kalp atışı için ayrı gitmek istemiyorum. 8 haftalık olunca kontrole gitmek istiyorum. Sizce hata mı yapmış olurum önce Bi gitmem gerekiyor mu ama yazanları okuyorum gidiyorlar 1 hafta sonra tekrar gel demiş doktorlar ne yapmak lazım kararsızım benim gibi düşünen var mı?
Ben ilk gebeliğimde 9. haftada gitmiştim, pandemiden dolayı hastaneye pek girmek istememiştim. Bir şey olmadı, normal süreç işledi. Ama bunda 7-8. haftada gitmek istiyorum

Merhabaaa 🤩 benim de 2. İlki asılamayla oldu ama bu kendiliğinden sürprız oldu. 28 aylık oğlum var. Aslında küçük bence bi kardese sahip olmak için. Nasip böleymiş.
Canım sağlıkla al kucağına inşallah 🤗 benim de bir yaşına girecek olan bir bebeğim var. Beraber büyüsünler diye istedik ikinciyi ☺️

Günaydın, ben bunu biraz riskli buluyorum. İlk hamileliğimde ben de böyle düşündüm. Gitmedim. Dış gebelik geçirdim. Büyüktü ilaçla düşüremedik ameliyat oldum. En szından keseyi görün bence önce. 6+5te kalp atışı duydum ben, bence bekletmeyin gidin.

Merhaba maşallah işte bazı şeyler nasip sizin de öyle olmuş, çok da güzel olmuş 😍 Sağlıkla ilerlesin inşallah. ❤️
Benim büyük kızım 5 yaşında küçük kızım 19 aylık daha 😅 Peş peşe oldular hep.

Salam kızlar biz Bugün 8. Haftaya giriş yaptık. En son 5+2 iken gitmiştim kontrole. Bu hafta da gideyim diyorum çünkü kalp atışını çok az duyabilmiştik çok merak ediyorum bebeğim nasıl büyüdü. Sizce gitmeli miyim Yoksa az daha bekemeli miyim ne dersiniz
Yaaa maşallah 🧿 🧿 bence git baya olmuş bende 7 de gitmiştim bi de 9 da gidicem inşallah yarın 8e giriş yapıyoruz 😍

Merhaba maşallah işte bazı şeyler nasip sizin de öyle olmuş, çok da güzel olmuş 😍 Sağlıkla ilerlesin inşallah. ❤️
Benim büyük kızım 5 yaşında küçük kızım 19 aylık daha 😅 Peş peşe oldular hep.

Yaa ne güzel maşallah bayılıyorum böyle çok çocuklu ailelere bizede nasip olur inşallah 😍🧿🧿🧿

Back