• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar bide 5 haftalık ultrason görüntünüzü atabilir misiniz rica etsem,bu ölçüler falan normalmi kaç olması gerekiyor acaba, ben çünkü sata göre 5+1dim ama doktor 5+5 dedi şaşırdım bu normalmi
IMG_20220620_120137_663.jpg

Ben kullanıyordum hamile olduğumu öğrenir öğrenmez kesti doktor. İlk bir hafta korkunçtu çok semptom yaşadım (doktor bunların olacağını ve endişe etmemem gerektiğini söylemişti).
Şimdi geçtimi,ben çok kötü elektriklenme çekilme yaşıyorum içim ruhum çıkıyo sanki sağa sola döndükçe

Kızlar bide 5 haftalık ultrason görüntünüzü atabilir misiniz rica etsem,bu ölçüler falan normalmi kaç olması gerekiyor acaba, ben çünkü sata göre 5+1dim ama doktor 5+5 dedi şaşırdım bu normalmi
Eki Görüntüle 3087383
Normal canim bende 6+3 te gitmistim en son 7+1 le uyumlu cikti kesem doktorun her sey yolunda dediyse bencw evham yapma

Zor da olsa yiyebiliyorum kuzum benim siddetli bulanti nadir oluyo ama yine de yemeklerden tiksinme geliyo
Ya benimde şiddetli bulantım tok ama hiç bi şey yiyemiyorum zorla yediklerimden bi tat alamıyorum. Ben yemek yemeyi çok severim normalde, çay kahveden tiksindim su bile midemi yakıyor 😵‍💫

Ya benimde şiddetli bulantım tok ama hiç bi şey yiyemiyorum zorla yediklerimden bi tat alamıyorum. Ben yemek yemeyi çok severim normalde, çay kahveden tiksindim su bile midemi yakıyor 😵‍💫
Su ben lıkır lıkır içmiyorum ki midem bulanmasın. Yemek pişirecektim pişiremedim. Dün mantı yiyebildim bugün bakayım ne yicem gong tırtıklıyorum şuan 😀

Kizlar bugün tüm korktuklarim başıma geldi. Sabah midem bulandı ilk kez. Sonra da lekelenmem oldu pembe gibi.

Hastanenin kadın doğum aciline gittim. Karından baktılar. Boş gebelik olabilir dediler. Kesenin yanında kanama var dediler. Progestan fitil verdiler. Gönderdiler. Ne olduğumu şaşırdım.

Sonra içime sinmedi özel hastaneye gittik tekrar muayene oldum. Karından baktı ve bebegi de kalp atışını da gördük. Kalp atışını azıcık duyduk. Kanama alanı var demedi. Hersey yolunda dedi.

Aradaki farka bakar mısınız? Ne olduğumu şaşırdım sabahtan beri

Eşim de fazıl say konserine bilet almış diyor ki embriyom klasik müzik dinlesin ahdjshah ikimizin de karadenizli olması dışında sorun yok 🤣
Oğluma hamileyken sürekli chopin dinlettim. Hatta doğduğunda banyo zamanı da o şarkıyı açardım, asınaydı çünkü ve sakinleşiyordu.
Su an nazmiler’in yedim paraları açtır catırı dinliyor 😂😂😂

Kızlar günaydın
Bugün sağlık ocağı hemşiresi Monovit D3 (D vitamini ) verdi. Sizler de kullanıyor musunuz ?
Prospektüsünde hamileler kullanmasın yazıyordu ? Kendi doktorumla da konuşamadım
Sağlık ocağının çocuklara verdiğinin içeriği temiz değil fln demişlerdi bi bak istersen.
Ben oğluma oceans kullandım hep. Bu sefer benim de az çıktı. Su aylık olanlardan kullanabilir miyiz bi sorcam yarın. Yazarım öğrenince

Kizlar bugün tüm korktuklarim başıma geldi. Sabah midem bulandı ilk kez. Sonra da lekelenmem oldu pembe gibi.

Hastanenin kadın doğum aciline gittim. Karından baktılar. Boş gebelik olabilir dediler. Kesenin yanında kanama var dediler. Progestan fitil verdiler. Gönderdiler. Ne olduğumu şaşırdım.

Sonra içime sinmedi özel hastaneye gittik tekrar muayene oldum. Karından baktı ve bebegi de kalp atışını da gördük. Kalp atışını azıcık duyduk. Kanama alanı var demedi. Hersey yolunda dedi.

Aradaki farka bakar mısınız? Ne olduğumu şaşırdım sabahtan beri
Yaaa çok geçmiş olsun. Ve allah iyi doktorlarla karşılaştırsın. Ne diyim ya :(

Back