• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar doktorunuz folik asiti kaçıncı haftaya kadar kullanmanızı tavsiye etti? Ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum bebek biraz geç oldu. Yaklaşık bir ay kullanıp elanatol2ye başla dedi. D vitamini de verdi çok düşük değil o yüzden günde iki damla kadar kullanıyorum.
Yumurta çok önemliymiş ama ben her gün tüketemiyorum çok zorluyor beni onun yerine iki yemek kaşığı şekersiz fıstık ezmesi yiyorum oda güzel bir protein deposuymuş yumurta yiyemeyenler için güzel bir seçenek.

Kızlar doktorunuz folik asiti kaçıncı haftaya kadar kullanmanızı tavsiye etti? Ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum bebek biraz geç oldu. Yaklaşık bir ay kullanıp elanatol2ye başla dedi. D vitamini de verdi çok düşük değil o yüzden günde iki damla kadar kullanıyorum.
Yumurta çok önemliymiş ama ben her gün tüketemiyorum çok zorluyor beni onun yerine iki yemek kaşığı şekersiz fıstık ezmesi yiyorum oda güzel bir protein deposuymuş yumurta yiyemeyenler için güzel bir seçenek.
Folik asit hakkında bilgim yok ama bugün yediğim yumurta ilk kez dokundu. Yazarken bile içim kalkıyor. Alternatifini yazdığınıza çok sevindim çünkü epey bir zaman o ismi lazım olmayan şeyi görmek istemiyorum :110:

Folik asit hakkında bilgim yok ama bugün yediğim yumurta ilk kez dokundu. Yazarken bile içim kalkıyor. Alternatifini yazdığınıza çok sevindim çünkü epey bir zaman o ismi lazım olmayan şeyi görmek istemiyorum :110:
Gerçekten kokusu ayrı tadı ayrı 😞
Şifa olsun inşallah 🙏 Ama yinede siz arada Menemen falan yapıp içine kırın haftada bir kere zorlayın bende öyle yapacağım…inşallah tüketebiliriz 🌼

Canım Cerenay Rabbım tez vakitte sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah. Kimyasal oldun galiba değil mi? Kimyasal gebelikten yakın zaman sonra sağlıklı bebegi olan çok kişi okudum burada. Insallah yakında güzel haberlerini alırız 🎈
Saol canim kısmet herşey kimyasal mı bilmiyorum önce 27 sonra 67 en son da 2 çıktı adetle düşeceği için şanslıyım sanırım iki ay önce kürtaj olmuştum bir önceki gebelikten dolayı Allah razı olsun 🙏 bu da geçer elbet

Valla beni de bayiyo ama bazen yumurta salatasi bazen omlet falan bi sekilde tatlandirip yiyorum bazen tostun icine bazen avokadonun ustune koyup tuketiyorum kizlar tatlandirin direkt bayiyo zaten her gun her gun

Kizlar Şubat annesi olmak nasip değilmiş beta HCG 2 çıktı bir hafta içinde adet olursun dedi Dr bir önceki de doğduktan iki ay sonra vefat etti nasibim de yokmuş ins sizin yüzünüz güler 🙏
Geçmiş gitmişler olsun cerenay. Nasipten öte köy yok. Allah istediğin zamanda en sağlıklı şekilde nasip eder inşallah.

Folik asite ben hamilelikten sonra başladım. Hatta 5. Haftada felan. Yumurta bende hiç yiyemiyorum ya. Hatta sizd kahvaltımı söylim kaşarlı tost ya da ekmek arası domates peynir. Bu kadar 😀

Kızlar bugün doktor randevum vardı değerim 1503 çıktı doktor vajinal olarak baktı kese görülmedi karından baktı yine görünmedi bir şey var ama kesin kese diyemem bu değerde net görülmesi gerekiyordu rahimde çok kalın değil dedi Perşembe tekrar kan verip ultrasona giricem dış gebelikten şüpheliyor doktorum 😔

Kızlar bugün doktor randevum vardı değerim 1503 çıktı doktor vajinal olarak baktı kese görülmedi karından baktı yine görünmedi bir şey var ama kesin kese diyemem bu değerde net görülmesi gerekiyordu rahimde çok kalın değil dedi Perşembe tekrar kan verip ultrasona giricem dış gebelikten şüpheliyor doktorum 😔
Canim insaAllah saglikli bir gebeliktir Rabbim korktuguna ugratmasin🤲

Folik asite ben hamilelikten sonra başladım. Hatta 5. Haftada felan. Yumurta bende hiç yiyemiyorum ya. Hatta sizd kahvaltımı söylim kaşarlı tost ya da ekmek arası domates peynir. Bu kadar 😀
Ben hergun iki tane yiyordum o şeyden 😁 şimdi ben de menü değişikliğine gideceğim. Domates peynir iyi fikir :KK48:

5+6 olmuşuz ama kalp atışımızı duymadık henüz, kesemizi gördük her şey yolundaymış. Daha önce betayla beraber sağlık ocağına kan vermiştim onlarda eksik olanlar varmış tekrar kan verdim,tiroid değerim yüksekmiş onun için dahiliyede ilaç verildi 1 ay tedavi başladı, aslında değer normal ama gebelik için yüksekmiş. Antidepresan geçmişim olduğu için birde farmakolojiden randevu almam gerekiyormuş ilaca elveda🥲 daha önce antidepresan kullanan var mı aranızda ya, bununla alakalı nasıl bi çözüm buldunuz yada bebekte allah korusun sorun yaşayan oldumy çevrenizde vs

5+6 olmuşuz ama kalp atışımızı duymadık henüz, kesemizi gördük her şey yolundaymış. Daha önce betayla beraber sağlık ocağına kan vermiştim onlarda eksik olanlar varmış tekrar kan verdim,tiroid değerim yüksekmiş onun için dahiliyede ilaç verildi 1 ay tedavi başladı, aslında değer normal ama gebelik için yüksekmiş. Antidepresan geçmişim olduğu için birde farmakolojiden randevu almam gerekiyormuş ilaca elveda🥲 daha önce antidepresan kullanan var mı aranızda ya, bununla alakalı nasıl bi çözüm buldunuz yada bebekte allah korusun sorun yaşayan oldumy çevrenizde vs
Ben kullanıyordum hamile olduğumu öğrenir öğrenmez kesti doktor. İlk bir hafta korkunçtu çok semptom yaşadım (doktor bunların olacağını ve endişe etmemem gerektiğini söylemişti).

Back