• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    8
İlk bebek mi canım benim 3 yani bence benim karnım buyumedi normal.sonucta zaten 2 cocuk doğurdum biraz göbek vardi zaten😁
Evet canım ilk bebek. Eşime de gösterdim bu hafta oda farketti. ben Fizyoterapist olarak 8 yıldır çalışıyorum. kasların ve bağların uzamasını da farkettim 2 hafta boyunca ağrım oldu bu hafta o yamukluk barizleşti bayağı farklı ve dokusu da farklı daha gergin sıkı

İlk bebek mi canım benim 3 yani bence benim karnım buyumedi normal.sonucta zaten 2 cocuk doğurdum biraz göbek vardi zaten😁
Bu arada karın bölgesi değil tam rahimin olduğu yerden bahsediyorum ben 😅😅 benimde göbüş vardı o hala aynı duruyo ne azaldı ne arttı 😊

Evet canım ilk bebek. Eşime de gösterdim bu hafta oda farketti. ben Fizyoterapist olarak 8 yıldır çalışıyorum. kasların ve bağların uzamasını da farkettim 2 hafta boyunca ağrım oldu bu hafta o yamukluk barizleşti bayağı farklı ve dokusu da farklı daha gergin sıkı
Siz bu isten anladığınız için herseyin farkına varıyosunuz ne guzel ben 2 cocum.doğurmama.rağmen sanki ilk defa hamileyim bu gebelikte farklı deneyimler yaşıyorum😁 ama haklısın gercekten cok kadından duyuyorum erkenden vicuta değişimler oluyo bebişler buyuyo sağlıkla doğsunlar inşallah❤️

Bu arada karın bölgesi değil tam rahimin olduğu yerden bahsediyorum ben 😅😅 benimde göbüş vardı o hala aynı duruyo ne azaldı ne arttı 😊
Aaa cok erken daha ama maşallah ikiz olmasın kız simdiden belirğinleşmişse 😁

Bu lekelenmeler insanı psikolojik olarak çok yıpratıyor ya :( gün boyu bir şey yok, akşam üstü birden lönk diye kahverengi lekeler. İşin en kötü yanı burada doktora gideyim ultrasonla baksın, acile gideyim progesteron versin falan da yok. 11 mart’a kadar artık allah kerim bakalım ben sağlam kalır mıyım :(
Bende de durum aynı 5+4 te başlayan lekem yaklaşık 3-4 gündür normale dönmüştü az önce baktım seffaf içinde ip gibi kırmızılık var ilk bastada öyle olmuştu normal dedi doktor rahim buyudukce çatlıyor gibisinden biseyler demişti eski kan dedi progestan hala devam ediyorum ama yıprattı artık bu şekilde lavabo gitmeye korkar oldum psikolojik olarak yoruyor ilk gebeliğimde hiç böyle bı durumla karşılaşmamıştim ağrı sızı da yok ama leke bı bitiyor bu başlıyor

Bu arada panik atak olan bir arkadaş vardı geride kaldı cevap vermeyi unuttum.. ben ileri derecedeki panik atak hastasıyım daha doğrusu hastasiydim ilk gebeliğimde korkularından kalp çarpıntısindan duramıyordum arabaya bile binemiyordum tabi hamilelikten önce başlayıp hamilelikle birlikte pik yapmisti ya düşersem ya kusarsam gibi sürekli beynimle savasiyordum doktorum passiflora şurup başlamıştı doktoruna mutlaka danış ben o şurubun çok faydasını görmüştüm şuan çok şükür kendimle olan savasimi yendim.. belki faydası olur antidepresan değil fakat içinde passiflora çiçeği var rahatlatıcı özellikle var demişti tek hatırladığım 2. Trimesterda başlamıştı bilmiyorum belki doktorunuza danisirsaniz bı çözüm yolu bulur

Back