Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    9
Gelişiminemi bakacak başka bisey dedimi 🥰 ikili tarama testi icin bişey dedimi ne zaman yaptiracağini🥰hadi güzel haberlerle gel canim
Evet gelişimine bakıcakkk🥰 ikili tarama için 11. Hafta demişti yeşil alanda yer açtım randevu alırsın demişti daha almadım haftam gelmedi diye
Sanırım perinatolojiden alıcam
Bu karından sıvı alma olayından korkuyordum da
İlk etapta sadece kan ve detaylı ultrasonmuş galiba

Hastaneye giderken yanlarınızda eşleriniz geliyor mu ? Eşim çok umursuz gibi hissediyorum ve bu beni çok üzüyor

Aynen ayrıca ben ameliyathanede çalışıyorum burada skopi cihazları var radyasyon dolu ortalık ne kadar kaçabilirim 😅😅
At at oralara gelmedikçe bir şey olmaz o kadar da değil taaaa organlara gitmiyor ya sonuçta ışın kıl köküne kadar gidiyor ne bileyim bende ki mantıkta bu hahaj

Hastaneye giderken yanlarınızda eşleriniz geliyor mu ? Eşim çok umursuz gibi hissediyorum ve bu beni çok üzüyor
Ben devlete gidiyorum orda zaten erkekleri almıyorlar bi de hastane içindeyim zaten onu tekrar çağırmıyorum arayıp soruyor benim için yeterli sorması özele gidersek zaten gelir

Evet gelişimine bakıcakkk🥰 ikili tarama için 11. Hafta demişti yeşil alanda yer açtım randevu alırsın demişti daha almadım haftam gelmedi diye
Sanırım perinatolojiden alıcam
Bu karından sıvı alma olayından korkuyordum da
İlk etapta sadece kan ve detaylı ultrasonmuş galiba
Perinatolojiye direk sıra alinmiyormu ki ilk kafin doğumami gitmek gerekiyor ikili tarama için🥰

Perinatolojiye direk sıra alinmiyormu ki ilk kafin doğumami gitmek gerekiyor ikili tarama için🥰
Yanlış bilmiyor isem kadın doğumcunun açması gerekiyor. Çünkü doktorum bana sana alan açtım randevu alırsın demişti
Yüksek ihtimal öyle olması lazım😊 senin doktor sana sormadı mı yaptırmak istiyor musun vs diye
Belki sonuç göstermeye gittiğinde sorar

Yanlış bilmiyor isem kadın doğumcunun açması gerekiyor. Çünkü doktorum bana sana alan açtım randevu alırsın demişti
Yüksek ihtimal öyle olması lazım😊 senin doktor sana sormadı mı yaptırmak istiyor musun vs diye
Belki sonuç göstermeye gittiğinde sorar
Ben devlet hastanesine randevu bulamadim bahçelievler medipol e gttim kalp atişi için doktorda hoşuma gitti şehir hastanesine randevu bulabilrsem oraya başlym diyorum özelde kontrollere giderim devlette tahlilleri filan yaptrym diyorum ôzeldeki bisey demedi cumartesi kan sonuclari icin cagirdi o zman sorarim🙂💙

Ben devlet hastanesine randevu bulamadim bahçelievler medipol e gttim kalp atişi için doktorda hoşuma gitti şehir hastanesine randevu bulabilrsem oraya başlym diyorum özelde kontrollere giderim devlette tahlilleri filan yaptrym diyorum ôzeldeki bisey demedi cumartesi kan sonuclari icin cagirdi o zman sorarim🙂💙
Hangi medipole gidiyorsunnn canım ? Bende 13. Haftam da veya 14 de özele cinsiyet öğrenmeye gidicemm

Ben devletteyim 12. haftaya kadar tüp bebek merkezinde takip edileceğim daha sonra normal poliklinikte devam edeceğim. Şu an eşimi alıyorlar kontrollerde ama normal poliklinikte almayacaklar. O yüzden gelip gelmemesi sorun olmayacak benim için çalışıyoruz zaten vakit bulabilirsek gelir bulamazsa da sorun olmaz. Seni tam olarak mesela ne hareketi üzüyor?

Ben devletteyim 12. haftaya kadar tüp bebek merkezinde takip edileceğim daha sonra normal poliklinikte devam edeceğim. Şu an eşimi alıyorlar kontrollerde ama normal poliklinikte almayacaklar. O yüzden gelip gelmemesi sorun olmayacak benim için çalışıyoruz zaten vakit bulabilirsek gelir bulamazsa da sorun olmaz. Seni tam olarak mesela ne hareketi üzüyor?
Ya babalar anneler gibi değil biraz daha geç algılıyorlar bebeği. Hissedemedikleri içi onlarda çok başka biliyorum ama
Ne bileyim gelmek istemesini isterdim
Görmek için sabırsız olmasını isterdim benim gibi

Bahçelievlerdekine gidiyorum hastane biraz ters yerde ama arabasi olan için sknti olmaz ben metroyla gidiyorum 15dakika filan yuruyorum hastaneye.
Bakalım ya bende gitmeyi düşünüyorum nasipse cinsiyet tahminini özelde erken söylüyorlar
Devlette biraz sıkıntııı

Back