• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benim doktorum da sehir dışında olduğu için aynı mantıkla 7.5 haftalik gibi çağırmıştı. Ben geçen hafta 5.5 haftalikkrn artık daha dayanamadım burada bir doktora muayene oldum 🤭 kese vardı yolk sac vardı. Şimdi 7 5 haftalikken gitmek zor gelmiyor :)

Oyy maşallahh🤩 şimdi kalp atışını da duyarsın inşallah🤲🏼
O zaman 5+3 te falan gitsem ben de görürmüyüm? Daha erken gözükmez o zaman

Oyy maşallahh🤩 şimdi kalp atışını da duyarsın inşallah🤲🏼
O zaman 5+3 te falan gitsem ben de görürmüyüm? Daha erken gözükmez o zaman
İnşallah canım inşallah 😍
Ben şöyle düşündüm. 5+4te gittim ya, eğer kese vs görmeseydim 10 gün kontrol hakkı vardı ya tekrar giderim dedim. Zaten 10 gün sonra da diğer doktor randevusu geliyordu 🤭

Kızlar günaydın
Bugün sağlık ocağı hemşiresi Monovit D3 (D vitamini ) verdi. Sizler de kullanıyor musunuz ?
Prospektüsünde hamileler kullanmasın yazıyordu ? Kendi doktorumla da konuşamadım

Canımm içini ferah tut dualarım seninle. İnşallah hiç bir şey olmayacak. Bizi de haberdar et gelişmelerden 🤲❤️🧿
Ederim tabi yazan herkesten Allah razı olsun ne güzel insanlar var burada vallaha içim bir nebze ferahladi inşallah birazda kanamam azalmış o da geçerse bir kaç güne doktora gider ne oluyor diye bakarız

Aynen oyle kuzum sen tedbirini al kendine dikkat et gerisi Rabbimin bilecegi iş insaLalah gebeligin saglikla devam eder kuzum🤲
İnşallah canım zaten sağlıklı değilse Rabbim bilir ne olacağını ben umutluyum soyledikleriniz içimi rahatlattı bir nebze kanamam da hafifledi düne göre

Kızlar günaydın
Bugün sağlık ocağı hemşiresi Monovit D3 (D vitamini ) verdi. Sizler de kullanıyor musunuz ?
Prospektüsünde hamileler kullanmasın yazıyordu ? Kendi doktorumla da konuşamadım
Bende ciddi d vit eksikliği var. Doktordan d vit istedim. En son tahlilim 6 ay önce yapılmış, tekrar test yaptır öyle vereyim dedi. Eğer dvit eksikliğiniz olmadığı halde kullanırsanız bebekte erken kemiklesmeye ve gelisim bozukluğuna sebep oluyormuş. O yüzden doktorla görüşmeden test yapılmadan başlamayın derim ben

Ay kızlar çok fenayım ya. Böyle halim yok, midem kötü hatta midem ağzımda. Aklıma akşam yediğim yemek gelince tiksiniyorum normal mi?Akşam bulantısı olur mu?
Bende pirinç pilavı yedikten sonra ondan tiksindim. Aslında midem bulanmıyor ama hani bir şeye çok doymuş hissedersin yiyesin gelmez ya öyle bisey oldu bende.
Geçmiş olsun size de

Selam kızlar, bu formu iki haftadır okuyorum, yazmak ancak kısmet oldu. 43 yaşındayım, 2 tüp bebek denemesi, 1 spontan gebelik ve 9 haftalıkken düşük ile kaybettim ve geçen ay 3. tüp bebek denemesinden 1 transferim oldu. SAT 14 Mayıs, transfer 1 Haziran. Dün akşamdan beri kanamam var, Almanya da yaşıyorum ve o kadar şanslısınız ki Tr de ben doktora henüz gidemedim, dün kanama olunca acile gittik ve ultrasonda baktılar, çok minik birşey göremedik deyip gönderdiler, progesteron ve estrofem kullanıyorum, dün akşam beta hcg seviyem 2281 çıktı. Bu sabah doktorumu aradım, yarım saat içinde tekrar arayacağım. Kanaması olan var mı aranızda, normal mi? kasıklarımda ağrı da var. Çok korkuyorum ve büyük bir çaresizlik içindeyim.

Selam kızlar, bu formu iki haftadır okuyorum, yazmak ancak kısmet oldu. 43 yaşındayım, 2 tüp bebek denemesi, 1 spontan gebelik ve 9 haftalıkken düşük ile kaybettim ve geçen ay 3. tüp bebek denemesinden 1 transferim oldu. SAT 14 Mayıs, transfer 1 Haziran. Dün akşamdan beri kanamam var, Almanya da yaşıyorum ve o kadar şanslısınız ki Tr de ben doktora henüz gidemedim, dün kanama olunca acile gittik ve ultrasonda baktılar, çok minik birşey göremedik deyip gönderdiler, progesteron ve estrofem kullanıyorum, dün akşam beta hcg seviyem 2281 çıktı. Bu sabah doktorumu aradım, yarım saat içinde tekrar arayacağım. Kanaması olan var mı aranızda, normal mi? kasıklarımda ağrı da var. Çok korkuyorum ve büyük bir çaresizlik içindeyim.
Canim Allah yardimcin olsun. İnsaAllah gebeligin saglikla ilerler. Kasikta agri normal rahim buyudugu icin. Kanama durumun yogun mu

Canim Allah yardimcin olsun. İnsaAllah gebeligin saglikla ilerler. Kasikta agri normal rahim buyudugu icin. Kanama durumun yogun mu
İç çamaşırımda reglnin başlangıcındaki gibi bir kanama, kırmızı renkte, tuvalet kağıdında da açıkca görünüyor, progestron fitil koydum sabah ve parmağımda komple kan oldu. Bu çok mu az mı bilemiyorum.

İç çamaşırımda reglnin başlangıcındaki gibi bir kanama, kırmızı renkte, tuvalet kağıdında da açıkca görünüyor, progestron fitil koydum sabah ve parmağımda komple kan oldu. Bu çok mu az mı bilemiyorum.
Canim dikkat et dinlen yorma kendini doktora gorunme imkanin varsa gorun canim

Kizlar Şubat annesi olmak nasip değilmiş beta HCG 2 çıktı bir hafta içinde adet olursun dedi Dr bir önceki de doğduktan iki ay sonra vefat etti nasibim de yokmuş ins sizin yüzünüz güler 🙏
Canım Cerenay Rabbım tez vakitte sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah. Kimyasal oldun galiba değil mi? Kimyasal gebelikten yakın zaman sonra sağlıklı bebegi olan çok kişi okudum burada. Insallah yakında güzel haberlerini alırız 🎈

Back