Evet keseyi gördük kalbini dinledik bugün olan kanama beni çok aşağıya çekti ama belki de iyidir umudumu kaybetmiyorum savaşıyor belkide iniyorum eğer saglikliysa güçlü bir bebek olacak inşallahBe egi görüp kalp atışini duydunuz mu peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet keseyi gördük kalbini dinledik bugün olan kanama beni çok aşağıya çekti ama belki de iyidir umudumu kaybetmiyorum savaşıyor belkide iniyorum eğer saglikliysa güçlü bir bebek olacak inşallahBe egi görüp kalp atışini duydunuz mu peki
Baya adet kanaması gibi mi tam adet kanamasi gibi hafif ağrılı ve pıhtılı inşallah benimki de geçer kalbini duymasak düştü diyeceğim ama kalbini dinledik keseyi gördük sorunsuzduCanim arkadasimda oldu 6 haftasında 2 gun adet gibi oldu kendiliğinden kesildi. Yerlesme kanaması demis doktor hic ilac felan vermedi.
Bizde dusuk yapiyor sandık canim da birsey olmadi. Gecen haftaydı daha hatta. Once azdı sonra baya adet gibi devam etti dedi. Doktor ona da sorun yok deyip gondermis. 2 gun sürdü bitti. Seninkide gecer insallah. Dualarımız seninle.Baya adet kanaması gibi mi tam adet kanamasi gibi hafif ağrılı ve pıhtılı inşallah benimki de geçer kalbini duymasak düştü diyeceğim ama kalbini dinledik keseyi gördük sorunsuzdu
Herşey yolundadır güzel düşünün Allah nasip ettiyse birşekilde dünyaya gelecektir.Bol dinlenin duam sizleBaya adet kanaması gibi mi tam adet kanamasi gibi hafif ağrılı ve pıhtılı inşallah benimki de geçer kalbini duymasak düştü diyeceğim ama kalbini dinledik keseyi gördük sorunsuzdu
Canım tam rakamı bilmiyorum ama kanaman lekelenmen yoksa biraz daha bekleyebilirsin benim de beta HCG değerlerim çok az artıyor Dr bugün de kan vermemi istedi nasibimiz de varsa bu bebisler öyle böyle gelecek kayıpların için çok üzüldüm benim bir önceki gebeliğim çok saglikliydi ama doğduktan iki ay sonra bebeğim vefat etti anne olmanın yada anne adayı olmanın en büyük korkusu kaybetmek ama yapacak bir şey yok canım yiyecek ekmeği varsa yiyecek öyle düşün rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahDoktora hemen gitmeyi düşünmüyorum ama bir yandan da icim içimi yiyor tabiki. Daha önce 3 aylik kaybım ve kimyasalim oldu. O yuzden her dakika birseu olacak paniği içindeyim.
Bu arada karından bakılması icin 1500 uzerunde mi olması gerekiyordu
Allah razı olsun inşallah iyidir kanamaları olanlar da varmış galiba teşekkürler canımHerşey yolundadır güzel düşünün Allah nasip ettiyse birşekilde dünyaya gelecektir.Bol dinlenin duam sizle
Bugun nasilsin kuzumAllah razı olsun inşallah iyidir kanamaları olanlar da varmış galiba teşekkürler canım
Ayy bu baya moral oldu bana inşallah öyledir ben ona susam diyorum inşallah susamim iyidir sağlıklı bir bebektir Rabbim herşeyin en iyisini bilir teslim olmak gerekBizde dusuk yapiyor sandık canim da birsey olmadi. Gecen haftaydı daha hatta. Once azdı sonra baya adet gibi devam etti dedi. Doktor ona da sorun yok deyip gondermis. 2 gun sürdü bitti. Seninkide gecer insallah. Dualarımız seninle.
Kanama devam ediyor canım ama ağrı yok sanki dünkünden biraz hafifledi gibi kanamada bakalım biraz moralim düzgün gibi Allah sağlıkla onu bize verdiyse sapasağlam orada duruyor zaten değilse taktir Allah'ın binada şükürBugun nasilsin kuzum
Aynen oyle kuzum sen tedbirini al kendine dikkat et gerisi Rabbimin bilecegi iş insaLalah gebeligin saglikla devam eder kuzumKanama devam ediyor canım ama ağrı yok sanki dünkünden biraz hafifledi gibi kanamada bakalım biraz moralim düzgün gibi Allah sağlıkla onu bize verdiyse sapasağlam orada duruyor zaten değilse taktir Allah'ın binada şükür
4+1 oldum bugün buna sevinmekte delilik miKızlar sizde gece 12den sonra kullandığınız Bebek takip programına bakıp 1 gün geçti daha seviniyor musunuz
Yaa 8 temmuza çok var bi kese görün yaKızlar şimdi benim tüp bebek olduğu için biraz erken öğreniyoruz biz tüp bebekle hamile kalanlar. En son kanı transferin 11. Günü verdim 273.1 çıktı. 4+1 gözüküyorum uygulamada. Tüp bebek doktorum direk 8 temmuzda(6+5 olmuş oluyorum o zaman sanırım) çağırdı kalp ve kese aynı anda olsun diye. O zamana sabretsem mi yoksa öncesinde kese görmeye gitsem mi kadın doğuma, gidersem ne zaman gideyim kafamda deli sorular
Ben de saat 12 olduğu an bakanlardanım4+1 oldum bugün buna sevinmekte delilik mi
Canım benim doktorum ilk 3 ay ilişkiyi ben önermiyorum dedi.Merhabalar kızlar :) benim de hiic belirtim yok bugün 6+0 im. Ama ilk kızımda da hiç belirtim olmamıştı.
Birsey sormak istiyorum. Afedersiniz cinsel iliskiden sonra lekelenmeniz oluyor mu? Bu durum beni biraz korkutuyor ama internette de normal diyor
Tesekkurler Rapunzel genelde çoğu doktor aynı şeyi söylemiş biz de öyle yapacağız :)Canım benim doktorum ilk 3 ay ilişkiyi ben önermiyorum dedi.
Benim doktorum da sehir dışında olduğu için aynı mantıkla 7.5 haftalik gibi çağırmıştı. Ben geçen hafta 5.5 haftalikkrn artık daha dayanamadım burada bir doktora muayene oldum kese vardı yolk sac vardı. Şimdi 7 5 haftalikken gitmek zor gelmiyor :)Kızlar şimdi benim tüp bebek olduğu için biraz erken öğreniyoruz biz tüp bebekle hamile kalanlar. En son kanı transferin 11. Günü verdim 273.1 çıktı. 4+1 gözüküyorum uygulamada. Tüp bebek doktorum direk 8 temmuzda(6+5 olmuş oluyorum o zaman sanırım) çağırdı kalp ve kese aynı anda olsun diye. O zamana sabretsem mi yoksa öncesinde kese görmeye gitsem mi kadın doğuma, gidersem ne zaman gideyim kafamda deli sorular
Canımm içini ferah tut dualarım seninle. İnşallah hiç bir şey olmayacak. Bizi de haberdar et gelişmelerdenKanama devam ediyor canım ama ağrı yok sanki dünkünden biraz hafifledi gibi kanamada bakalım biraz moralim düzgün gibi Allah sağlıkla onu bize verdiyse sapasağlam orada duruyor zaten değilse taktir Allah'ın binada şükür
Yaa 8 temmuza çok var bi kese görün ya
Kese görün sonra o sevinç 8 temmuza kadar oyalar sizi zaten
Ben de saat 12 olduğu an bakanlardanım