2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Toksoplazma elisa rubella da pozitif yaziyo demi ben mi yanlis gordum test sonucuna ne dedi doktor
gönderdim ama daha görmedi. asistanı ileticem dedi.
benim araştırmalarıma göre onların pozitif olması (igg) daha önceden geçirildiği anlamına geliyormuş.
igm olan sonuçlar ise şu an geçirilip geçirilmediğiymiş.
bi tanesi negatif ama açıklama yazısı çıkmış, acaba şüpheli sonuç mu o yüzden mi diye düşündüm
ay çatlarım artık🥶

benim araştırmalarıma göre onların pozitif olması (igg) daha önceden geçirildiği anlamına geliyormuş.
bi tanesi negatif ama açıklama yazısı çıkmış, acaba şüpheli sonuç mu o yüzden mi diye düşündüm
ay çatlarım artık🥶
Haa simdi anladim

ay çatlarım artık🥶
Canım aynen ıgg ler bağışıklık varsa pozitif çıkıyor. Igmlerin negatif olması gerekiyor ama İçini rahatlatsın doktorun bir an önce cevap verip 🙏🏻

koenzim q10 ile arasındaki fark nedir acaba çünkü bazı markalarda ikisi bir arada sanırım
Ubiquinol, Koenzim Q10'un yani Ubiquinon'un iki elektron almış şeklidir. Vücut yediklerimizi enerjiye dönüştürürken Koenzim Q10'u da Ubiquinol'e dönüştürür.

İnternette bu şekilde yazıyor. Ben bi şişe bitirdikten sonra q10 kullandım

Kalp atisi mi durmuş canim. Cok üzüldüm. Allah sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin insallah. Kendine iyi bak hirpalama kendini. Allahin taktiri. Bazan ne yapsak boş
Evet, gelişimi de durmuş. Kesinlikle tevekkül en güzeli. Elhamdülillah herhangi bir duygu yogunlugum henüz yok. Bekliyordum böyle bir sonucu. Sağlıklı ilerliyor görünmesi şaşırtmıştı beni.
Çok üzüldüm canım , Allah sana sağlıklı yavrular nasip etsin gönlüne göre versin. İçini yüreğini ferah tut. Yarında kolay geçer inşAllah süreç kendine çok dikkat et 🙏🏻
Amin Allah razı olsun. Yarını atlattim mı sonrası güzel inşallah. Biraz operasyondan korkuyorum o kadar 😅
Canım ben mi kaçırdım bir sorun mu vardı çok üzüldüm çok geçmiş olsun sanki iyi giidiyodu senle yakındı tarihlerimiz çok üzüldüm çok geçmiş olsun😔
Benim gebeliğin ilk başında ağır enfeksiyon hastalığım oldu. Ve gebelik beklemeyi bırak o kadar hastaydım ki Mayıs ayı boyunca, artık doktorlar hangi antibiyotik verseler iyilesemiyordum. Tomografi cektiler, iğneler serumlar verdiler ağır. Kısacası ilaçlar ve radyasyona maruz kaldım. Hamilelik beklentim de hiç yoktu. Sürpriz oldu. Ama ben doktorlara kızıyorum hiç birisinin aklına gelmemiş test yapmak. Evli insana heryerde her şekilde test yapılır müdahale edilmeden önce. Bunu perinatolog ve doktorum eşliğinde takibe aldık. Doktor da ya 13. Haftaya dek ölür ve düşer ya da sağlıkla devam eder, bu tarz durumlarda yüzde 50 şans var demişti.
Biz de hangi kisimdayiz diye bekliyorduk. Kısaca anlatayım derken uzunca anlattım, belki bir baskasina ışık tutar.

Bu arada hamilelik hormonlarım çok yüksek olduğu için tüm belirtiler tam gaz devam. Yani belirti var veya yok olması sağlıklı olup olmadığını göstermiyor.

Ara ara topige girer sizleri kontrol ederim 🌼 hepiniz çok keyifli kimselere benziyorsunuz. 🥰

Evet, gelişimi de durmuş. Kesinlikle tevekkül en güzeli. Elhamdülillah herhangi bir duygu yogunlugum henüz yok. Bekliyordum böyle bir sonucu. Sağlıklı ilerliyor görünmesi şaşırtmıştı beni.

Amin Allah razı olsun. Yarını atlattim mı sonrası güzel inşallah. Biraz operasyondan korkuyorum o kadar 😅

Benim gebeliğin ilk başında ağır enfeksiyon hastalığım oldu. Ve gebelik beklemeyi bırak o kadar hastaydım ki Mayıs ayı boyunca, artık doktorlar hangi antibiyotik verseler iyilesemiyordum. Tomografi cektiler, iğneler serumlar verdiler ağır. Kısacası ilaçlar ve radyasyona maruz kaldım. Hamilelik beklentim de hiç yoktu. Sürpriz oldu. Ama ben doktorlara kızıyorum hiç birisinin aklına gelmemiş test yapmak. Evli insana heryerde her şekilde test yapılır müdahale edilmeden önce. Bunu perinatolog ve doktorum eşliğinde takibe aldık. Doktor da ya 13. Haftaya dek ölür ve düşer ya da sağlıkla devam eder, bu tarz durumlarda yüzde 50 şans var demişti.
Biz de hangi kisimdayiz diye bekliyorduk. Kısaca anlatayım derken uzunca anlattım, belki bir baskasina ışık tutar.

Bu arada hamilelik hormonlarım çok yüksek olduğu için tüm belirtiler tam gaz devam. Yani belirti var veya yok olması sağlıklı olup olmadığını göstermiyor.

Ara ara topige girer sizleri kontrol ederim 🌼 hepiniz çok keyifli kimselere benziyorsunuz. 🥰
kesinlikle ben de doktorların hamile olma ihtimalini değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyorum. çünkü biz kendi imkanlarımızla bunu çok geç öğreniyoruz ve iş işten geçmiş oluyor. ama vardır bir hayır mutlaka, Allah sana şu an için en hayırlısını nasip etmiştir. farklı sonuçlarla da karşılaşabilirdik.
sen zaten iyisin maşallah🤗

Allah gönlünüze ferahlık versin. Operasyonunuz kolaycacık geçsin, öncesinde güç kuvvet cesaretiniz çok olsun inşallah.

Merhaba canım kızlar🥰
Bu sabah ilk mide bulantısı ve kusmamı yaşadım, umarım son olur🙈
Hem de bugün doktor kontrolüm vardı. Normalde 11+3üm ama ultrasona göre 12 hafta çıktı🥰
Bebek baya hareketliydi hiç yerinde durmadı, cinsiyet belliyse bile görünmesi imkansızdı bence🙈
Tüp bebek dolayısıyla kullanmaya devam ettiğim bütün ilaçları bıraktırdı. (En çok oksapar kullanmayacağım için mutlu oldum, göbeğim çok acıyordu😓)
Demir, magnezyum ve omega3 yazdı. Bir ay sonra cinsiyet belli olur o zaman gelirsin dedi. 15 Ağustos yani 4 hafta sonrasına randevu aldım ben de 16 hafta olmuş olur hem de☺️
Yolculuk için sordum, 10-12 saatlik yola gidebilir miyim diye, izin veremem dedi. Sürekli sarsıntılı yolda gidersen kanaman olabilir dedi. Üç dört saat gidip bi yerde kalıp sonraki gün yola devam edebilirsin dedi. Biz de bu yüzden tatil yapmamaya karar verdik. Bebeğimize kavuşmak için çok emek harcadık, tatil için onu feda edemeyiz🙈
İkili test için de kararsızdık, ama sonuç net çıkmıyor ve kanda olumsuz çıkma ihtimali yüksek gibi bir şey söyledi, yani anladığım kadarıyla her durumda karından sıvı alması gerekecekti. Ben sonucu kesin olmayacağı için yaptırmak istemedim. 20. Haftada detaylı ultrasona gireceğim.
12. Haftadan haberler böyle kızlar. Size de fikir olması için yazdım yaşadıklarımı🤗

Back