- 1 Ağustos 2018
- 2.709
- 4.738
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 20. Haftada hissetmiştim :) öncesinde de hareket hissettim diyordum herkes bağırsak kaynaklı hareketlerdir diyordu belki de değildi :)Tecrübeli annişler bebek hareketlerini en erken ne zmn hissettiniz? İnternette en erken 16 yazıyor sabırsızlanıyorum minnak tekmeleri hissetmek için
12. Hafta öğrenenler varmış bi forumda okudum. Haftaya gidince sorucam bende belki yorum yapar drumAcaba cinsiyet leri ne zaman öğreneceğiz çok heyecanlıyım ama hepte korkuyom sebepsiz
Aslında yorum yapsa da emin olamıyorlar. Galiba 14 haftayı bulur arkadaşım 13 hafta biterken öğrendi kızı olacağını, herkes çok erken diye erkek sandı ama balonu patlatınca şok olmuşlardı12. Hafta öğrenenler varmış bi forumda okudum. Haftaya gidince sorucam bende belki yorum yapar drum
Kalp atisi mi durmuş canim. Cok üzüldüm. Allah sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin insallah. Kendine iyi bak hirpalama kendini. Allahin taktiri. Bazan ne yapsak boşRiskli gebelik benim de yarın sonlandiriliyor. Doktor hanım çok yardımcı oldu sağolsun ama hamileliğin ilk dönemindeki sıkıntılı hastalık süreci maalesef bebeğin gelişimini olumsuz etkiledi ve artık kalp atışı da yok. Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin kızlar.
Bu test tam olarak ne canımEki Görüntüle 3098888
kızlar ortadakinde açıklama yazısı çıkmış
neden diğerlerinde yazmıyor da onda yazıyor
bilen var mı?
Ben de bugün gittim baya gözlerini ovuşturuyor falan dedi doktor. Adet tarihime göre 10+ 4 ama 11+1 gözüktü. Bana erkek olabilir dedi. Video çekmiştim orda da gözüküyor falan diyolar ama daha çok erken asla tam güvenmem kimseye. Haftaya 2 li test için randevu aldım belki orda görür.Kızlar 10.haftada gittiğinizde bebeğinizin hareketlerini gördünüz mü?
Rabbim yavrunuzu bağışlasın inşallah geçmiş olsunÇok teşekkür ederim. Amin Bir evladım var, çok şükür. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın
Çok üzüldüm canım , Allah sana sağlıklı yavrular nasip etsin gönlüne göre versin. İçini yüreğini ferah tut. Yarında kolay geçer inşAllah süreç kendine çok dikkat etRiskli gebelik benim de yarın sonlandiriliyor. Doktor hanım çok yardımcı oldu sağolsun ama hamileliğin ilk dönemindeki sıkıntılı hastalık süreci maalesef bebeğin gelişimini olumsuz etkiledi ve artık kalp atışı da yok. Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin kızlar.
Yaa maşallah erkekte erken belli oluyor diyolar ama yinede değişebilir tabi ilerleyen haftalarda tam kesinleşirBen de bugün gittim baya gözlerini ovuşturuyor falan dedi doktor. Adet tarihime göre 10+ 4 ama 11+1 gözüktü. Bana erkek olabilir dedi. Video çekmiştim orda da gözüküyor falan diyolar ama daha çok erken asla tam güvenmem kimseye. Haftaya 2 li test için randevu aldım belki orda görür.
toksoplazma vs yapılıyor ya klasik testler onlar canımBu test tam olarak ne canım
merhaba. ubiqunol ayrımı satılıyor acaba doğrumu anladım..Genetik testi devlet hastaneleri ücretsiz yapıyor birden fazla düşüklerde. Genetik test düşünmeseniz bile pıhtılaşma testini mutlaka yaptırın derim. Birde yaş ilerlese bile kromozom anomalisini engelleyen takviyeler var. Ben son 4 5 aydır bi şeyler kullanıyorum. Bir ay günde 300 mg ubiquinol kullandım normalde günde 600 mga kadar öneriliyor ama tr de sadece 100 mglık satılıyor günde üç kapsül içiyordum çok pahalıya geldiği için devamında koenzim q10 kullandım c vitamini demir ve omega kullandım. Tabiiki her şey nasip ama ubiquinolün ve q10un kromozom anomalisine etkisi yabancı kaynaklarda da mevcut . İmkanınız varsa kullanın derim. İnşallah tez zamanda sağlıklı bi gebelik geçirirsiniz
Evet solgarın kullandım ben ama şimdi fiyatına baktım uçmuş yurtdışında tanıdığınız varsa belki daha uyguna aldırabilirsinizmerhaba. ubiqunol ayrımı satılıyor acaba doğrumu anladım..
yok malesef (Evet solgarın kullandım ben ama şimdi fiyatına baktım uçmuş yurtdışında tanıdığınız varsa belki daha uyguna aldırabilirsiniz
Canım ben mi kaçırdım bir sorun mu vardı çok üzüldüm çok geçmiş olsun sanki iyi giidiyodu senle yakındı tarihlerimiz çok üzüldüm çok geçmiş olsunRiskli gebelik benim de yarın sonlandiriliyor. Doktor hanım çok yardımcı oldu sağolsun ama hamileliğin ilk dönemindeki sıkıntılı hastalık süreci maalesef bebeğin gelişimini olumsuz etkiledi ve artık kalp atışı da yok. Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin kızlar.