Merhaba canım kızlar
Bu sabah ilk mide bulantısı ve kusmamı yaşadım, umarım son olur
Hem de bugün doktor kontrolüm vardı. Normalde 11+3üm ama ultrasona göre 12 hafta çıktı
Bebek baya hareketliydi hiç yerinde durmadı, cinsiyet belliyse bile görünmesi imkansızdı bence
Tüp bebek dolayısıyla kullanmaya devam ettiğim bütün ilaçları bıraktırdı. (En çok oksapar kullanmayacağım için mutlu oldum, göbeğim çok acıyordu
)
Demir, magnezyum ve omega3 yazdı. Bir ay sonra cinsiyet belli olur o zaman gelirsin dedi. 15 Ağustos yani 4 hafta sonrasına randevu aldım ben de 16 hafta olmuş olur hem de
Yolculuk için sordum, 10-12 saatlik yola gidebilir miyim diye, izin veremem dedi. Sürekli sarsıntılı yolda gidersen kanaman olabilir dedi. Üç dört saat gidip bi yerde kalıp sonraki gün yola devam edebilirsin dedi. Biz de bu yüzden tatil yapmamaya karar verdik. Bebeğimize kavuşmak için çok emek harcadık, tatil için onu feda edemeyiz
İkili test için de kararsızdık, ama sonuç net çıkmıyor ve kanda olumsuz çıkma ihtimali yüksek gibi bir şey söyledi, yani anladığım kadarıyla her durumda karından sıvı alması gerekecekti. Ben sonucu kesin olmayacağı için yaptırmak istemedim. 20. Haftada detaylı ultrasona gireceğim.
12. Haftadan haberler böyle kızlar. Size de fikir olması için yazdım yaşadıklarımı