• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba canım kızlar🥰
Bu sabah ilk mide bulantısı ve kusmamı yaşadım, umarım son olur🙈
Hem de bugün doktor kontrolüm vardı. Normalde 11+3üm ama ultrasona göre 12 hafta çıktı🥰
Bebek baya hareketliydi hiç yerinde durmadı, cinsiyet belliyse bile görünmesi imkansızdı bence🙈
Tüp bebek dolayısıyla kullanmaya devam ettiğim bütün ilaçları bıraktırdı. (En çok oksapar kullanmayacağım için mutlu oldum, göbeğim çok acıyordu😓)
Demir, magnezyum ve omega3 yazdı. Bir ay sonra cinsiyet belli olur o zaman gelirsin dedi. 15 Ağustos yani 4 hafta sonrasına randevu aldım ben de 16 hafta olmuş olur hem de☺️
Yolculuk için sordum, 10-12 saatlik yola gidebilir miyim diye, izin veremem dedi. Sürekli sarsıntılı yolda gidersen kanaman olabilir dedi. Üç dört saat gidip bi yerde kalıp sonraki gün yola devam edebilirsin dedi. Biz de bu yüzden tatil yapmamaya karar verdik. Bebeğimize kavuşmak için çok emek harcadık, tatil için onu feda edemeyiz🙈
İkili test için de kararsızdık, ama sonuç net çıkmıyor ve kanda olumsuz çıkma ihtimali yüksek gibi bir şey söyledi, yani anladığım kadarıyla her durumda karından sıvı alması gerekecekti. Ben sonucu kesin olmayacağı için yaptırmak istemedim. 20. Haftada detaylı ultrasona gireceğim.
12. Haftadan haberler böyle kızlar. Size de fikir olması için yazdım yaşadıklarımı🤗
ilk bulantını 12. haftada yaşaman beni korkuttu😂
hayalimde 12. hafta güllük gülistanlık bir yer çünkü😂😂

Kızlar açlığınız devam ediyor mu? Ben hala saat başı acıkıyorum gidince druma sorucam bu normal bi durum gibi durmuyor 😣

Kızlar 10.haftada gittiğinizde bebeğinizin hareketlerini gördünüz mü?
Ben gördüm kımıl kımıldı hiç durmuyordu yerinde 9+5te🤩
Tecrübeli annişler bebek hareketlerini en erken ne zmn hissettiniz? İnternette en erken 16 yazıyor sabırsızlanıyorum minnak tekmeleri hissetmek için 🥹🥹
Oğlumda 14-15.haftalarda hissetmiştim ben 😍
Eki Görüntüle 3098888
kızlar ortadakinde açıklama yazısı çıkmış
neden diğerlerinde yazmıyor da onda yazıyor
bilen var mı?
Önceden kızamıkçık ve kedilerden bulaşan toksoplazma a geçirmişsin canım. Hepatit b de aşın var sanırım.

Beenn hep açıımm🥺 hem ağzımın tadı yok ne yesem mutlu değilim yine de sürekli yeme isteği, zayıfmışım gibi😑🙄
Aynen bende öyle. Dün resmen dua ettim allaha yalvardım karnım çok aç ama cnm hiç bişey istemiyo bari canım bi şey çeksinde keyifle yiyim diye 🤣🤣🤣

Merhaba kızlar .10 gün tatil yaptık ama benim bulantılarım tavan dayanabilecek gb değilim.Sizler de böylemi bu kadar şiddetlimi açken zaten bayılma hissi bacaklarım dahi tutmuyor .

Bende de sabahları hafif iştahsızlık oluyor, yumurta yiyemiyorum bikaç gündür. Düzeliriz inşallah hepimiz🥰
Uyaniyorum 7 de yataktan cikmam 9 bucugu buluyor 10 bucuk gibi kahvalti resmen isteksiz bi sekilde oglen belki meyve belki soda bazen boş aksam 7 bucuk 8 gibi yemek ama az bisey yiyince daha icim almiyo bu haftam cok tuhaf geciyo

Ben de sürekli acıkıyorum ama yesem de bulanıyor yemesem de :KK43:
Bir iki haftaya biraz daha düzeliyor bendeok açken ve çok tokken mide bulantısı yaşıyordum şimdi daha iyiyim.
Bende bir kac gundur hic istah yok ya neden boyle oldum bilmiyorum yemek olayindan sogudum komple sadece hep yatmak istiyorum
Bende iştahsızım midem kazınmasa saatlerce yemek yemem 😵‍💫

Açlık değil de bende de hazımsızlık devam ediyor bol bol su içsem de. Sanki midem bağırsaklarım durdu. Yarın kontrolüm var inşallah güzel geçer :))
Hazımsızlık bende de vardı biraz daha iyi sanki bu hafta. Yemekten hemen sonra biraz hareket etmek veya dik oturmak iyi geliyor

Mide bulantısı için ilaç kullanan var mı arkadaşlar ben kızımda bu kadar değildim sadece bulantı olsa bi şekilde yöneticem ama halsizlik de çok yordu beni izinde bitti bu hafta işe başladım çok zorlanıyorum.

Mide bulantısı için ilaç kullanan var mı arkadaşlar ben kızımda bu kadar değildim sadece bulantı olsa bi şekilde yöneticem ama halsizlik de çok yordu beni izinde bitti bu hafta işe başladım çok zorlanıyorum.
Ben prilam kullanıyorum yatmadan önce 2 tane

Back