• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bu mesajını görünce öyle sevindim ki 😍 aklıma takılıyor istemesem de inşaallah kolay geçer benim de hem bebişim kolayca çıkar inşaallah canı filan acımadan hem de ben kolayca çıkarım ameliyattan 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Aminnn
Tedirgin olma makat geliş sezaryen da bacaklarını iki yana açmamışsa ki açsa doktorun söylerdi ortopedi doktoru da dahil oluyormuş doğumda.. Baş geliş bebeyle aynı sen kendini makat geliş diye strese falan sokma sen bir şey hissetmezsin :)
Şipşak doğurup çıkacağız Allah’ın izninle 🙏

Bebeğin hayırlı olsun canım valla bizde aynı durumdayız kontrole gittik yüksek cikti sarılık kuveze aldilar kiloda almıyor kilo kaybı var ve aynen emiyo çiş kaka yapiyo dolu dolu değil bugün 2.günü kuvezde bakalim hayirlisi
Kan verdik suan hastanedeyim bebek odasından yazıyorum sarılık tahlil sonucunu bekliyorum 😥
Dün gece saat başı bir emzirdim mama verdim asütümü sağdım verdim 50 grm almış bugün inş sarılıkta artmamıştır dua bekliyorum
Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun
Rabbim hepinizi sağlıkla kavuştursun inşallah

Taze anneler gözüniz aydın bebişleri yerimize misss gibi koklayın sağlıcakla büyütmek nasib olsun....❤️❤️❤️❤️
Kızlar ya arkdaşım 2. doğumu yaptı önceki gün bana diyo epiduralde ne varsa hissettim ne zamanki doktora bağırıp acıyan yeri söyleyince tekrar ilaç verip tamamen uyuşturmuşlar. 2 bebeğimde tam anestezi ileydi. Spinal diyo şuanki doktorum şu uyuşamamadan çok korkuyorum 🥺🥺🥺

Taze anneler gözüniz aydın bebişleri yerimize misss gibi koklayın sağlıcakla büyütmek nasib olsun....❤️❤️❤️❤️
Kızlar ya arkdaşım 2. doğumu yaptı önceki gün bana diyo epiduralde ne varsa hissettim ne zamanki doktora bağırıp acıyan yeri söyleyince tekrar ilaç verip tamamen uyuşturmuşlar. 2 bebeğimde tam anestezi ileydi. Spinal diyo şuanki doktorum şu uyuşamamadan çok korkuyorum 🥺🥺🥺
Hiç korkma canım o hissettiği acı değil baskı. Spinal olduktan sonra genel anestezi ne ağır bir şeymiş diyeceksin bence. Öyle rahat.

Kızlar günaydın, bugün 35+6 olduk ama normalde 10 gün kadar önden gidiyor. Son bir kaç gündür karnımın tek bir yeri şişiyor top gibi ve uzun süre düzelmiyor canım acıyor bu kasılmamı oluyor bilmiyorum ikinci hamileliğim fakat kızımda 38 haftada sezeryan oldum zorunlu hiçbişe yaşamadım o zamana kadar bu sefer çok farklı ağrımda oluyor karın ağrısı ishal öncesi ağrı gibi 😞😞

İlk hafta doğum kilosunun %10una kadar vermesi normal değil mi?
Normal demiyor yinede doktorlar çok moralim bozuldu 😥 dün gece uyku uyumadım resmen çocuğu beslemekten
Sezeryan doğum yapanlar için bir öneri bende çok gaz oldu sırtımda omuzlarımda ağrı kesici içmeden dinmedi resmen bol bol yürüyüş ve su aşırı su tüketin 3. Dogum olmasına rağmen çabuk ayaklandım doktorumda çok iyisin dedi ama bebek sarılık kilo kaybı deyince kendi acımı unuttum resmen . Duş bandı taktırın hastaneden çıkarken ameliyat yerine unutmayın

Back