• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba kızlar
Moralim çok bozuk
Bebeğim kilo almıyor aksine doğum kilosunun altına düştü bugün dr kontrolümüz vardı sarılık ta artmış yarın tekrar gideceğiz doktora sarılık bakılacak ona göre yatış da olabilir dedi bebek emşyor çiş kaka da yapıyor ama neden kilo kaybı oluyor çözemedim .
İlk hafta doğum kilosunun %10una kadar vermesi normal değil mi?

Kızlar naptınız son durumlar ne. Biz sürekli besle uyut uyandır besle modundayiz. Annem geldi ama onunla da bı tuhafiz. İlk günler acı ağrı sızı bende gerginlik yaptı eşimle anneme yüklendim biraz ama.bszen de gerçekten hak ediyorlar. Yani insan en acılı halinde bir şeyler düşünmemek istiyor ama sürekli ben onları yönlendirmek zorunda kalıyorum annem de alınıyor kızıyor falan. Bebekle ilgili şu söyle diyorum inanmıyor. Sarıyor sarmaliyor evin içi sıcak yapma diyorum üşür diyor bugün doktor sarmayin demiş baktım sadece muslin koymus dedim bana niye inanmıyosun. Mama yapıyor bir saat dolunca vefilmez diyorum inanmıyor internetten bakıyoruz ha tamam. Anne sütü sagiyorum damla damla mama vermeyelim onun yerinr veririz diye doymuyor diye doymuş cocuguma vefmeye çalışıyor çocuk içmedi mama çop oldu. Soranlar sürekli sütü gelmedi yetmiyor diyor ama çocuğumun ağzından süt akıyor ben görüyorum. Kixlaf ben hayal mi görüyorum doktor bir tık fazla vermiş demiş ama 270gram vermesi gerekirken 290 vermiş o kadar da olur yani doktor dikkat edin demiş. Bırak uyusun dedi dedi dinlemedim onu çok şükür bebem sarılık oluyordu az kalsın. Sabaha kadar bı emzirdim bı sagdim sütum de çoğaldı çok şükür bugün 3. Gün yine iyi geliyor bence ama yetiremiyorum gibi hissediyorum. Ya ben o kadar araştırıyorum öğreniyorum 20 yıl öncesinin bilgisiyle daha doğrusu hatırladığını sandığı kadarıyla beni dinlemiyor. Bi o memeyi ver bı bu memeyi diye tutturdu mesela diyorum anne bı memenin bitmesi lazim on süt son süt falan ben öyle yapmazdım size diyo. Yani diyo da diyo en son yutkunuyor mu diye bebek emerken kulağını dayayıp dinlemeye başlayınca koyverdim ağladım. Şimdi de çökmüş durumdayım yani hoşgeldin lohusa depresyonu
Maalesef bu oluyor 😔 kendi annende olsa kv de farketmiyor sen doğru bildiğini yapmaya çalış yoksa için içini yiyor sütün zaten zamanla çoğalacak sen bile inanamayacaksin takmamaya çalış lütfen

Kızlar merhaba sonlara yaklaştık pek yazamıyorum ama elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum aramızda doğuranlar var herhalde hepsini rabbim analı babalı büyütsün. Benimde bu hafta biraz zor geçti. Bulantı fena. Hatta çarşamba günü kayınvalidemler geldi kahvaltı yaptık daha sofra başından kalkmadan sohbet ederken birden benim başım dönüyor iyi değil dedim. Gerisini hatırlamıyorum gözümü açtığımda tüm mutfak kusmuk içindeydi. Eşim tutuyordu beni kollarımdan. Bayıldım yani. Sonra kendime geldim duş aldım uzandım dinlendim bebişte hareketliydi doktora filan gitmedim. Dünde yine kustum ama bayılmadım. Sürekli tansiyonumu ölçtüm tansiyon normal hep. Bugün kontrolüm vardı. Bebiş 2435gr 47cm elhamdulillah herşeyi normal. Doktora anlattım tansiyonun düşmüştür dedi. Nst girdim sancı yok dedi. Kanlarıma baktı herşey güzel dedi. Bebek makat geliş hala değişeceğini düşünmüyorum dedi. 15 şubata sezeryan tarihi verdi. Ama ben daha erken gelecek gibi hissediyorum. Makat gelişte sezeryanda zor oluyor ama ben tecrübeliyim dedi endişe etme dedi ☺️. Allah’a emanet olsun. Ne diyim böyle işte. Tüm sayfaları okuyamadım. Sadece eko doğumda sanırım özel numarası var yazmazsa yakın zamanda bir mesaj atarım haber almak adına allahım onu da hepimizi de hayırlı kurtarsın bebişlerimize sağlıklı kavuştursun aminnn 🥰🥰🥰
Ilk gebelıgım makat gelıstı sezaryen oldum bende donmedı oyle cok agrılı zor da olmadı toplamda 40 dk da cıkmısız oglum 20 dk da ben 40 dk da :) içini ferah tut.
Benimde doğum yaklaştıkça vesveselerim artıyor kendimi sakinleştirmeye hayırlısını dilemeye devam ediyorum :/
Allah sağlıkla doğurup sağlıkla birlikte evlerimize dönmeyi nasip etsin 🙏

Kızlar naptınız son durumlar ne. Biz sürekli besle uyut uyandır besle modundayiz. Annem geldi ama onunla da bı tuhafiz. İlk günler acı ağrı sızı bende gerginlik yaptı eşimle anneme yüklendim biraz ama.bszen de gerçekten hak ediyorlar. Yani insan en acılı halinde bir şeyler düşünmemek istiyor ama sürekli ben onları yönlendirmek zorunda kalıyorum annem de alınıyor kızıyor falan. Bebekle ilgili şu söyle diyorum inanmıyor. Sarıyor sarmaliyor evin içi sıcak yapma diyorum üşür diyor bugün doktor sarmayin demiş baktım sadece muslin koymus dedim bana niye inanmıyosun. Mama yapıyor bir saat dolunca vefilmez diyorum inanmıyor internetten bakıyoruz ha tamam. Anne sütü sagiyorum damla damla mama vermeyelim onun yerinr veririz diye doymuyor diye doymuş cocuguma vefmeye çalışıyor çocuk içmedi mama çop oldu. Soranlar sürekli sütü gelmedi yetmiyor diyor ama çocuğumun ağzından süt akıyor ben görüyorum. Kixlaf ben hayal mi görüyorum doktor bir tık fazla vermiş demiş ama 270gram vermesi gerekirken 290 vermiş o kadar da olur yani doktor dikkat edin demiş. Bırak uyusun dedi dedi dinlemedim onu çok şükür bebem sarılık oluyordu az kalsın. Sabaha kadar bı emzirdim bı sagdim sütum de çoğaldı çok şükür bugün 3. Gün yine iyi geliyor bence ama yetiremiyorum gibi hissediyorum. Ya ben o kadar araştırıyorum öğreniyorum 20 yıl öncesinin bilgisiyle daha doğrusu hatırladığını sandığı kadarıyla beni dinlemiyor. Bi o memeyi ver bı bu memeyi diye tutturdu mesela diyorum anne bı memenin bitmesi lazim on süt son süt falan ben öyle yapmazdım size diyo. Yani diyo da diyo en son yutkunuyor mu diye bebek emerken kulağını dayayıp dinlemeye başlayınca koyverdim ağladım. Şimdi de çökmüş durumdayım yani hoşgeldin lohusa depresyonu
Ne güzel yanında kuzum destek olmaya çalışıyor o da kendi tecrübeleriyle o zamandan bu zamana çok şey değişmiştir elbet ama yanında olması bile çok kıymetli bence 🙏 sende lohusasın kalbini kırmadan ana kız orta yolu bulursunuz siz 🥹
Doğumhaneden çıktığında annenle eşini yan yana görmek bile güzel bir histir bence.. Ne bileyim duygusalım galiba artık çok ifade de edemedim 🥹

Merhaba kızlar
Moralim çok bozuk
Bebeğim kilo almıyor aksine doğum kilosunun altına düştü bugün dr kontrolümüz vardı sarılık ta artmış yarın tekrar gideceğiz doktora sarılık bakılacak ona göre yatış da olabilir dedi bebek emşyor çiş kaka da yapıyor ama neden kilo

Merhaba kızlar
Moralim çok bozuk
Bebeğim kilo almıyor aksine doğum kilosunun altına düştü bugün dr kontrolümüz vardı sarılık ta artmış yarın tekrar gideceğiz doktora sarılık bakılacak ona göre yatış da olabilir dedi bebek emşyor çiş kaka da yapıyor ama neden kilo kaybı oluyor çözemedim .
Bebeğin hayırlı olsun canım valla bizde aynı durumdayız kontrole gittik yüksek cikti sarılık kuveze aldilar kiloda almıyor kilo kaybı var ve aynen emiyo çiş kaka yapiyo dolu dolu değil bugün 2.günü kuvezde bakalim hayirlisi

P Pembe gokyuzu canim nasılsın oglun nasil merak ettim sizi
İyiyiZ canım çok sagol oğlum hala kuvezde çok şükür bı sıkıntısı yok kilo almasını bekliyoruz süt sagiyorum götürüyorum inşallah en geç bı on güne gelicek eve bekliyoruz bakalım

İyiyiZ canım çok sagol oğlum hala kuvezde çok şükür bı sıkıntısı yok kilo almasını bekliyoruz süt sagiyorum götürüyorum inşallah en geç bı on güne gelicek eve bekliyoruz bakalım

Günü tamam olana kadar bekletiyorlar canim. Biraz daha toparlansin gelir annesi. Allahim saglikli kavuşmayı nasip etsin.

Canım çok zor biliyorum ama takmamaya çalış Allahtan karışan annen tamam gıcık ediyor ama en azından lafını söyleyebiliyorsun Kayınvaliden olsa söyleyrnezsin içinde kalır eşinle aran bozulur Lohusalıkda yalnız da kalınmaz Böyle böyle geçecek merak etme

Ilk gebelıgım makat gelıstı sezaryen oldum bende donmedı oyle cok agrılı zor da olmadı toplamda 40 dk da cıkmısız oglum 20 dk da ben 40 dk da :) içini ferah tut.
Benimde doğum yaklaştıkça vesveselerim artıyor kendimi sakinleştirmeye hayırlısını dilemeye devam ediyorum :/
Allah sağlıkla doğurup sağlıkla birlikte evlerimize dönmeyi nasip etsin 🙏
Bu mesajını görünce öyle sevindim ki 😍 aklıma takılıyor istemesem de inşaallah kolay geçer benim de hem bebişim kolayca çıkar inşaallah canı filan acımadan hem de ben kolayca çıkarım ameliyattan 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Aminnn

Back