• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Taze anneler gözüniz aydın bebişleri yerimize misss gibi koklayın sağlıcakla büyütmek nasib olsun....❤️❤️❤️❤️
Kızlar ya arkdaşım 2. doğumu yaptı önceki gün bana diyo epiduralde ne varsa hissettim ne zamanki doktora bağırıp acıyan yeri söyleyince tekrar ilaç verip tamamen uyuşturmuşlar. 2 bebeğimde tam anestezi ileydi. Spinal diyo şuanki doktorum şu uyuşamamadan çok korkuyorum 🥺🥺🥺
Bence garip bir durum olmuş kızımda sipinal olmuştum ve uyuşmadan asla birşeye başlamıyor doktor normalide budur zaten soruyor mutlaka hissediyor musun diye canımm başkalarının anlattıklarıyla korkutma kendini

Kızlar günaydın, bugün 35+6 olduk ama normalde 10 gün kadar önden gidiyor. Son bir kaç gündür karnımın tek bir yeri şişiyor top gibi ve uzun süre düzelmiyor canım acıyor bu kasılmamı oluyor bilmiyorum ikinci hamileliğim fakat kızımda 38 haftada sezeryan oldum zorunlu hiçbişe yaşamadım o zamana kadar bu sefer çok farklı ağrımda oluyor karın ağrısı ishal öncesi ağrı gibi 😞😞
Evet canım kasılma

Bence garip bir durum olmuş kızımda sipinal olmuştum ve uyuşmadan asla birşeye başlamıyor doktor normalide budur zaten soruyor mutlaka hissediyor musun diye canımm başkalarının anlattıklarıyla korkutma kendini
Bende spinal olucam arkdaş epiduralmiş farkımı var anlamadım ki valla panik atağım yeni düzeldi tetikliycek dye ödüm kopuyo

Kızlar günaydın, bugün 35+6 olduk ama normalde 10 gün kadar önden gidiyor. Son bir kaç gündür karnımın tek bir yeri şişiyor top gibi ve uzun süre düzelmiyor canım acıyor bu kasılmamı oluyor bilmiyorum ikinci hamileliğim fakat kızımda 38 haftada sezeryan oldum zorunlu hiçbişe yaşamadım o zamana kadar bu sefer çok farklı ağrımda oluyor karın ağrısı ishal öncesi ağrı gibi 😞😞
Evet kasılma oluyor papatya gaz sancısı, yalancı regl sancısı sık sık yokluyor haftalarımız birbirine yakın Rabbim kolaylık versin
Kızlar acil sezeryana aliniyorum bu gün 15.00 gibi tansiyon yüksek bana dua edin ne olur
Rabbim yardımcın olsun dualarımız seninle .

Bende yokum ama sanırım sonradan gelenleri eklemiyorlar🤷‍♀️

Kuzum sonradan gelen degil de basindan beri burada olan her yarışmayı okuyan ama hiçbir şekilde sohbete karismayanlar var. Simdi ekle diye özelden mesaj atıyorlar.
Hadi onları geçtim. Burada olan her sohbette bulunan insanlara da sureklj bilgi verin kaydedim diye tek tek etiket bile yaptim. Sir gibi sakladilar.
Biz hic karismayalim sadece bilgi alalım mantığında ilerlediler sanırım.
Doguma kalmis 2 gun bu saatten sonra listede olsan ne olmasan ne.
Oncesinde bu kadar peşine düşmesem tamam haklilardi.
Bide sayfayı ben açmadım. Aysemah açmış. Oda bir ay durdu kayboldu gitti.
Hic sayfa yoneteyim kayit tutayım hevesinde değildim. Bizim.bir listemiz olsun bari diye zorunluluktan ustlendim. Ve gercekten tek tek etiket yaptim .
Simdi ne değişti de kaybolmak istiyorlar bunu gercekten merak ediyorum.

Kuzum sonradan gelen degil de basindan beri burada olan her yarışmayı okuyan ama hiçbir şekilde sohbete karismayanlar var. Simdi ekle diye özelden mesaj atıyorlar.
Hadi onları geçtim. Burada olan her sohbette bulunan insanlara da sureklj bilgi verin kaydedim diye tek tek etiket bile yaptim. Sir gibi sakladilar.
Biz hic karismayalim sadece bilgi alalım mantığında ilerlediler sanırım.
Doguma kalmis 2 gun bu saatten sonra listede olsan ne olmasan ne.
Oncesinde bu kadar peşine düşmesem tamam haklilardi.
Bide sayfayı ben açmadım. Aysemah açmış. Oda bir ay durdu kayboldu gitti.
Hic sayfa yoneteyim kayit tutayım hevesinde değildim. Bizim.bir listemiz olsun bari diye zorunluluktan ustlendim. Ve gercekten tek tek etiket yaptim .
Simdi ne değişti de kaybolmak istiyorlar bunu gercekten merak ediyorum.
Doğrudur haklısın canım ama ben sonradan keşfettim sayfayı kaydetmek yada etmemek zorunda değilsin ben sadece düşüncemi dile getirdim zaten herkes doğum yapıyor ve kimse kalmadı buralarda sorun yok yani🤗

Kan verdik suan hastanedeyim bebek odasından yazıyorum sarılık tahlil sonucunu bekliyorum 😥
Dün gece saat başı bir emzirdim mama verdim asütümü sağdım verdim 50 grm almış bugün inş sarılıkta artmamıştır dua bekliyorum
Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun
Rabbim hepinizi sağlıkla kavuştursun inşallah
İnşallah hemen düşer sarılığı çok geçmiş olsun

Back