• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İyiyim beybim ya 🥰 evet az kaldı geriye sayıyorum artık 😍 tatlı minik heyecan var içimde
Buralar sensiz kaldı 🙈
Oyy valla senin daha yakın ama bana daha çok heyecan basıyor 😅 Bir de doğuranları gördükçe heves ediyorum. Kafam çok Leyla bu aralar ya, evi habire topluyorum nedense dip köşe girdim 😅 Eşim diyor bebek gelip çekmeceleri mi kontrol edecek. Ama sanırım zihnimi boşaltmak için yapıyorum🤣

Amin inş canım, gireyim de hayırlısıyla yazarım ilk iş inş 💜🙏🏻
İkinci sezeryanını olan birinin tecrübesi olsaydı surlarda iyi olurdu aslında bize 😅😅🙈🙈 inş çabucak toparlanırız da 🙏🏻
Evet :( 2. Olması beni acayip geriyor gün yaklaştıkça stresim arttı önüme gelene çatıyorum 🥹

Amin inş canım, gireyim de hayırlısıyla yazarım ilk iş inş 💜🙏🏻
İkinci sezeryanını olan birinin tecrübesi olsaydı surlarda iyi olurdu aslında bize 😅😅🙈🙈 inş çabucak toparlanırız da 🙏🏻
Benim ikinci çok daha rahat geçti kuzum, neyle karşılaşacağını bildiğin için 🙏 Varsa sorularınız cevaplayayım yardımcı olayım

Benim ikinci çok daha rahat geçti kuzum, neyle karşılaşacağını bildiğin için 🙏 Varsa sorularınız cevaplayayım yardımcı olayım
Aynı yeri mi kesiyorlar yeni bir yer mi? Benim ilk spinal olmuştu ilk kalkışta çok kötü olmuştum yataktan sadece ikinci de nasıl hissettin 🙇🏻‍♀️

Oyy valla senin daha yakın ama bana daha çok heyecan basıyor 😅 Bir de doğuranları gördükçe heves ediyorum. Kafam çok Leyla bu aralar ya, evi habire topluyorum nedense dip köşe girdim 😅 Eşim diyor bebek gelip çekmeceleri mi kontrol edecek. Ama sanırım zihnimi boşaltmak için yapıyorum🤣
Dişi kuş enerjisi gelmiş işte 😁😁 iyi geliyor insana ya, ben de yarın oyuncak dolabını düzelteceğim inş 😀
Valla toparlanma süresi kısalıyor mu uzuyor mu tek derdim ve merakım bu benim aslında.
Serklajda mesela, tam da dediğin gibi oldu benim; neyle karşılaşacağımı bildiğimden, çok rahat girip çıktım ve ağrım da daha az oldu bu nedenle gibi, psikolojik olarak da hazırım diye galiba. Çünkü doktor aynı doktor; işlem aynı işlemdi. İnş bu sefer de pozitif farklar olur ne diyim 😂

Evet :KK43: 2. Olması beni acayip geriyor gün yaklaştıkça stresim arttı önüme gelene çatıyorum 🥹
Evet zorluklar olacak eve gelince, oğlum 3 yasında diğeri bebek. Valla beni de stres basıyor ara ara ama bi yanım o kadar uykuya hasret ki su an esneyerek yazıyorum inan ki. Bi gevşeme geliyor sonra da 😃😃 Allah zorumuzu kolaylaştırsın inş

Kız sen 40. Haftadaymıssın yaaa
Yok yavrum ben doğumuma kaç gün kaldı görmek için güncelledim takvimi ciddiye alma 36+4’üm bugün 37+2 de sezaryen olcam bebek iri ve kasılmalarım var normal doğuma dönme riski taşıdığımdan ve 2 sene önce sezaryen doğumum olduğundan doktor riske atmamak adına alacak 🙇🏻‍♀️

Evet zorluklar olacak eve gelince, oğlum 3 yasında diğeri bebek. Valla beni de stres basıyor ara ara ama bi yanım o kadar uykuya hasret ki su an esneyerek yazıyorum inan ki. Bi gevşeme geliyor sonra da 😃😃 Allah zorumuzu kolaylaştırsın inş
Oh mis keşke beni de uyku bastırsa bildiğin gorilla gibiyim ben 😂🫣

Kızkar benim bugün nişanım geldi ama sancım yok nişan gelince doğum ne zaman olur acaba
Kişiden kişiye değişiyor canım benim ertesi gün olmuştu dogumum. Haftan nasıl? Sancıların varsa takip edebilirsiniz Allah kolaylık versin sağlıklı doğumlar nasip etsin🤗💐

Back