Kızlar naptınız son durumlar ne. Biz sürekli besle uyut uyandır besle modundayiz. Annem geldi ama onunla da bı tuhafiz. İlk günler acı ağrı sızı bende gerginlik yaptı eşimle anneme yüklendim biraz ama.bszen de gerçekten hak ediyorlar. Yani insan en acılı halinde bir şeyler düşünmemek istiyor ama sürekli ben onları yönlendirmek zorunda kalıyorum annem de alınıyor kızıyor falan. Bebekle ilgili şu söyle diyorum inanmıyor. Sarıyor sarmaliyor evin içi sıcak yapma diyorum üşür diyor bugün doktor sarmayin demiş baktım sadece muslin koymus dedim bana niye inanmıyosun. Mama yapıyor bir saat dolunca vefilmez diyorum inanmıyor internetten bakıyoruz ha tamam. Anne sütü sagiyorum damla damla mama vermeyelim onun yerinr veririz diye doymuyor diye doymuş cocuguma vefmeye çalışıyor çocuk içmedi mama çop oldu. Soranlar sürekli sütü gelmedi yetmiyor diyor ama çocuğumun ağzından süt akıyor ben görüyorum. Kixlaf ben hayal mi görüyorum doktor bir tık fazla vermiş demiş ama 270gram vermesi gerekirken 290 vermiş o kadar da olur yani doktor dikkat edin demiş. Bırak uyusun dedi dedi dinlemedim onu çok şükür bebem sarılık oluyordu az kalsın. Sabaha kadar bı emzirdim bı sagdim sütum de çoğaldı çok şükür bugün 3. Gün yine iyi geliyor bence ama yetiremiyorum gibi hissediyorum. Ya ben o kadar araştırıyorum öğreniyorum 20 yıl öncesinin bilgisiyle daha doğrusu hatırladığını sandığı kadarıyla beni dinlemiyor. Bi o memeyi ver bı bu memeyi diye tutturdu mesela diyorum anne bı memenin bitmesi lazim on süt son süt falan ben öyle yapmazdım size diyo. Yani diyo da diyo en son yutkunuyor mu diye bebek emerken kulağını dayayıp dinlemeye başlayınca koyverdim ağladım. Şimdi de çökmüş durumdayım yani hoşgeldin lohusa depresyonu