• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Sen buğdayıni önden ayri bir suyla biraz hasla bence. O riski göze alma
Bir şey olmaz canım yarma gaz yapmıyor bir de süt yapar aslında. Bebeğe de gaz olmaz merak etme zaten ilk 10 gün filan gazlı olmuyorlar. Sonra başlıyor gaz belası.

Yaninda yoğurtla yedim bende. Tansiyon hastası yemegi kuzum bunlar..malzemesi az öz hatta benimki sadece haşlama gibiydi. Yağsız tuzsuz.

Soganla birlikte kabya biber domates ve kabaklar kup kup doğrayıp da yapiyorlar bazan. Eskiden ondan da yemiştim.
valla benimde faydalı olup sevdigim nadir şeylerden . sadece zeytinyagıyla kabagı kavurup yemeyi de cok sevıyoruz. tabi gene yogurtla. sos yapmaya usendigimde de nane pul biber atıyorum üstüne beni bayagı tatmin ediyor:)

Ay sabahtan beri mutfak dolaplarını temizliyorum otura otura yaptım valla 😁 Bende de yemek taze fasülye, pilav ve kesme çorbası var.

Bir şey olmaz canım yarma gaz yapmıyor bir de süt yapar aslında. Bebeğe de gaz olmaz merak etme zaten ilk 10 gün filan gazlı olmuyorlar. Sonra başlıyor gaz belası.
Geçenlerde bu çorbadan yedim. 3 gun hayatim kabusa dondu gazdan. Eskiden sadece midemde şişkinlik yapardi. Ondan adini duyunca bile korktum 🤣

Dura dura kayınvalideme ayar oluyorum bi yemeğe çağırmadı diye 🤣 Kadınla konuşuyorum oranın camını sildim, burayı temizledim anlatıyor maşallah. Bir yemek yapıp da çağırmadı. Haftaya Çarşambadan anneme gidip 3 gün kalacağım. Sonra da arar çocukları özledik ühühüh der 🤪🤣

Geçenlerde bi çorbada yedim. 3 gun hayatim kabusa dondu gazdan. Eskiden sadece midemde şişkinlik yapardi. Ondan adini duyunca bile korktum 🤣
Hadi ya iyice pişmemiştir belki, o tarz şeyleri güzelce pişirmek gerekiyor. Bizde yarma çorbası gün olmuyor neredeyse küçük kızım seviyor.

Dura dura kayınvalideme ayar oluyorum bi yemeğe çağırmadı diye 🤣 Kadınla konuşuyorum oranın camını sildim, burayı temizledim anlatıyor maşallah. Bir yemek yapıp da çağırmadı. Haftaya Çarşambadan anneme gidip 3 gün kalacağım. Sonra da arar çocukları özledik ühühüh der 🤪🤣
Benimde böyle şeyler aklıma gelip gelip sinir olurum. Söylenirim bir saat.

Ay normalde hiç tınlamam da ne bileyim taktım kafaya 🤣

Kimseden beklentiye girmedim hayatim boyunca ama hamilelik degisik birseu. Bana sunu yapin da diyemiyorum yapi gereği. Desem yapacak insan var. Ama neden canin birseu istiyor mu yapalım mı diye sormuyorlar diye tiplere girdiğim oldu. Hayir sorsalarda söylemem ama biraz israr etsinler kendi kendilere yapsınlar felan istiyorum 🤣

Kimseden beklentiye girmedim hayatim boyunca ama hamilelik degisik birseu. Bana sunu yapin da diyemiyorum yapi gereği. Desem yapacak insan var. Ama neden canin birseu istiyor mu yapalım mı diye sormuyorlar diye tiplere girdiğim oldu. Hayir sorsalarda söylemem ama biraz israr etsinler kendi kendilere yapsınlar felan istiyorum 🤣
Ay evet hamilelikte insan biraz özel ilgi bekliyor yaa 🙈

Bilmemeli canım özellikle yarmalı olsun dedi. Nohut olmayacak dedi hatta birde
O çorba çok güzel ama belki yoğurt bebeğe dokunabilir. Bu yüzden ben tavuk suyuna şehriye çorbası yapacağım. İlk doğumumda arkadaşım yapmıştı, iyi gelmişti.

Yarmalı yogurt corbasi gaz yapmaz mi ya.
Rezene ve sade nescafe çantama koydum bende. Neden 2 bi arada acaba
Kuzum bu arada gaz yapmaz mı dedin ya annemle konuştum az önce. Annemde geçen haftalarda ameliyat oldu. Genel anestezi ile. Dedim yarma gaz yapmaz mı diye annem dedi ki sezeryan sonrası gaz çıkarabilmemizi istiyorlar niye öyle bilmiyorum ama benim sürekli gaz çıkarmamı istediler belki onun içindir dedi. Tabi bebeğe nasıl gaz geçmeden süt vericem orasını bilmiyorum 🤷‍♀️

benim de beşik daha dün geldi yatağı yok🤣
yalnız değilmişim🤣
Kiz nisanın geldi mi. Gelmeden önce nasil belirti veriyor agri sanci olarak..
Benim üç gündür goguslerim asiri hassas. Ve 2 gundur bel ağrısı sancisi var. Ama ağlatıyor sonra bir anda geciyor.
Daha vaktim var diyorjm ama belli de olmaz
yok canım ya çatıdan sonra oldu benim bi belirti olmadı. bi kaç kere gördüm wc sonrasi sonra temizlendi

Back