• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kullandim sabah aksam hala da kullaniyorum kuzum bugun sordum hatta devam ediyim mi dedim evet devam ediyoruz dedi ben ama lekelenme oadan once baslamistim progestan a
Ben de aynı şekilde canım. Çok şükür lekelenmem çok değil ama ilişkiye girmeye bir bağlantısı olduğunu düşünmeye başladım en azından kalp atışına kadar bekleyeceğim:)

Ay ben fitil olarak kullanıyorum ilk günden beri.🙈 O şekilde kullanmamı istediler. Ama alıştım zor gelmiyor artık. Üç hafta kaldı 12. Haftada bırakacağım inşallah ☺️
Bende ilk defa bugün bu şekilde kullandım. Sat 6+1 ama 5+2 cikti usg de cok kafama takiliyor açıkçası :(

Ne mutlu sana güzel insan 🙏🏻 Olgun birisin demek. Sağ Salim vaktinde gelsin inş bu sefer bebeğin. Rabbim aynı açıyla tekrar sınamasın. Bize zor bazı hayaller ama Rabbime değil 🧿
Aminn canım o senin güzelliğin 🥰 Herkesin bir imtihanı var, bizimde payımıza düşen buymuş… böyle düşünüp Rabbime sığınınca sabrınıda veriyor mükafatını da ☺️ İnşallah sonunu görmekte nasip olur 🤲🏻 Sen nasılsın?

Kızlar bu sabah internette bir bilekliğe rastladim. Bu bileklik hamilelik, gemi yada araba tutmasi vb bulantıları geçiriyormuş. Kullananlar çok memnun... Bende hastane dönüşü eczaneye uğrayıp almak istedim, hamilelik mi yolculuk icin mi diye sordular. Hamilelik deyince dr onayı gerekiyormuş alamadik. Dr umuza mail attık ondan cvp bekliyoruz. Eğer herseyi deneyip bulantısı geçmeyen varsa bu bilekliği alabilir, belki sizin yaşadığınız yerde dr onayı gerekmez. Bende kullanırsam sonucu sizinle paylaşırım. Burda “Anti-Nausea Band” ismiyle satılıyor, siz bulantı bandi vb diye aratabilirsiniz.

Aminn canım o senin güzelliğin 🥰 Herkesin bir imtihanı var, bizimde payımıza düşen buymuş… böyle düşünüp Rabbime sığınınca sabrınıda veriyor mükafatını da ☺️ İnşallah sonunu görmekte nasip olur 🤲🏻 Sen nasılsın?
Cok şükür canım iyiyiz şimdilik, sizi sormalı 😍
Cok mu şiddetli bulantıların canım ??

Hiç takılmasın canım benimde 5 gün fark vardı dün kontrolde haftasında çıktı şükür ilerleyen haftalarda daha ney oluyor ölçünler merak etmeyin
Önceki kotu tecrübeler beni olumsuzluğa itiyor. En azindan hala benimle diyorum pozitif olmaya çalışıyorum. Cevabınız için teşekkür ederim. Moral oldunuz

Günaydın kızlar. Herkes iyidir umarım ❤️ Yolculuktaydım 2 gündür şimdi uğrayabildim.
Çocuklara kahvaltı hazırlamak eziyet olmaya başladı artık. Kendim de zorla da olsa 1 yumurta tıktım ağzıma🤢😂
Ahh canım yaaa.. ben de sabahları eşime ve bebeğime kahvaltı hazırlıyorum ama birkaç gündür o kahvaltılıkların, yağın kokusu beni benden alıyor. Bir şey de yiyemiyorum onlarla. Bu aralar bana en iyi gelen şey közlenmiş patlıcan ve biber . Yemekler falan kokuyor hep

Önceki kotu tecrübeler beni olumsuzluğa itiyor. En azindan hala benimle diyorum pozitif olmaya çalışıyorum. Cevabınız için teşekkür ederim. Moral oldunuz
Aynı şekilde kayıplardan dolayı hep tetikteyiz ama içimizide rahat tutmalıyız , güzel geçeçek inanın

Kızlaaar herkese iyi akşamlar, ben bugün bebişin kalp atışını duymaya gittim ve çok şükür sağlıklı olduğunu öğrendim. Daha önce dediğim gibi geç döllenme olmuş. Boyutu itibari ile 6+6 haftalık dedi. Herşey yolunda gidiyor çok şükür. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sağlıkla kavusalim minnoslara 🤲🏻🤲🏻🤗🤗

Back