• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba hanımlar tüp bebek gebesiyim bugün 6+6 çok şükür kalp atışını da duyduk Allah herkese nasip etsin inşallah 🤲
Bizim satımın aynı tarihti. Çok sevindim biz de duyduk kalp atışını benim yaştan dolayı biraz kaygılarım vardı ama kalbini görünce içim rahatladı. Allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Sende de bulantı gaz sancısı var mı ? Kilo verdin mi nasılsın ? 🧿

Kullandim sabah aksam hala da kullaniyorum kuzum bugun sordum hatta devam ediyim mi dedim evet devam ediyoruz dedi ben ama lekelenme oadan once baslamistim progestan a
Turkiyedeki doktorum bana progestan onerdi daha oncr kayiplarim var diye. Burdaki doktor birsey demedi. Kullanip kullanmamakta kararsizim, kanama yokken kullanilsa bi zarari olmazdir demi

Turkiyedeki doktorum bana progestan onerdi daha oncr kayiplarim var diye. Burdaki doktor birsey demedi. Kullanip kullanmamakta kararsizim, kanama yokken kullanilsa bi zarari olmazdir demi
benim kanamam olmadigi halde ilk 3 ay ignesini vurunmami soyledi dr um. tup bebekte, gecmiste kayiplariniz varsa yada kanamasi olan gebelere genelde progestan veriliyor zarari yok canim..

Köz patlıcan biber de iyiymiş en azından sağlıklı şeyler 😅 Afiyet olsun canım.

Neyse bu dönem böyle artık biraz tiksinerek geçecek. Az kaldı heralde yaklaşık 1 ay sonra hepimizinki geçmiş olacak 🙏
Burda mahalle fırınında eşim pişiriyor getiriyor. Evde yağ kokusu olmuyor en azından .
İnşallah canım, geçer de işte o zamana kadar birkaç şeyden tiksiniriz 😫

Burda mahalle fırınında eşim pişiriyor getiriyor. Evde yağ kokusu olmuyor en azından .
İnşallah canım, geçer de işte o zamana kadar birkaç şeyden tiksiniriz 😫
Evet ilk üç ay yorucu ya ne yapalım 🤦‍♀️ Sonraki üç ayı ben çok seviyorum. Minik göbüş, hafif hareketli bebe, enerjik anne 😍

Evet ilk üç ay yorucu ya ne yapalım 🤦‍♀️ Sonraki üç ayı ben çok seviyorum. Minik göbüş, hafif hareketli bebe, enerjik anne 😍
Yaaa evet canım çok güzel bir dönem 😍 havalar da serinler, tam gezme zamanları 🤗 benim de aylıksız iznim bitti. Eylülde başlıyorum inşallah. Hareketli bir yıl olacak bizim için ☺️ Son ay çok fena ya , hiçbir yere sığamıyorsun, rahat hareket edemiyorsun falan 😬 ama sonu çok güzel :KK68:

Yaaa evet canım çok güzel bir dönem 😍 havalar da serinler, tam gezme zamanları 🤗 benim de aylıksız iznim bitti. Eylülde başlıyorum inşallah. Hareketli bir yıl olacak bizim için ☺️ Son ay çok fena ya , hiçbir yere sığamıyorsun, rahat hareket edemiyorsun falan 😬 ama sonu çok güzel :KK68:
Benim de Kasım'a bitiyor iznim ama muhtemelen yıllık izin filan kullanırım evde geçer işe hiç başlamadan. Dediğin gibi gezer tozarız, bir de kışın zorlanmadan bebek alışverişi yaparız. 😍

Kızlar bayramda 12 saatlik yola gideceğim, normalde otobüs yolculuklarında midesi bulanan biriyim ve dün gece ilk defa kustum mide bulantım artmaya başladı. Korktum nasıl gideceğim o kadar yolu diye. Sizce zorlanır mıyım? Doktor bunun için bir ilaç verse işe yarar mı? Var mı aynı durumda olan

Bizim satımın aynı tarihti. Çok sevindim biz de duyduk kalp atışını benim yaştan dolayı biraz kaygılarım vardı ama kalbini görünce içim rahatladı. Allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Sende de bulantı gaz sancısı var mı ? Kilo verdin mi nasılsın ? 🧿

Amin canım bulantı ve gaz bende de var ama kilo vermedim çünkü çok zayıfım zaten daha da verirsem eririm 🙈

Canim sana cok sevindim ya bundan sonra da her sey yolunda gider insaAllah benim hamileligim rahat geciyor sukur 4 defa siddetli bi bulanti yasadim onun disinda bisey yok cok sukur hepimizin gebeligi yolunda gider insaAllah🤲
Ne kadar iyisiniz😍😍😍
Bende güzel geçiyor olmasına sevindim. Masallah. Beni baya zorluyor normalde de kronik gastrit var bende hazimsizligim çok arttı, pek yiyemiyorum. Zaten 40 kiloydum bir yıldır kilo alamıyordum. Umarim bebeğim sağlıcakla büyür ve umarim hepimizinki☺

Back