• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Canim benim gozun aydin cook sevindimmm🤩🤩
Bende bugün gittim ve kizlar bebeğim varmis 😍 7 haftalikmisim. 1 cmmis boyu da.
Her şeyiyle çok sağlıklı dedi doktor.
Kalp atışını da duyduk☺🤗
İyi akşamlar nasılsıniz? kaç gündür sizin isminizi ariyorum ama bi türlü hatirlamiyordum,aceba nasıl oldu bebek göründümü diye, az önce hatirladim ve buldum okudum çok sevindim gerçekten,Rabbim sağlıkli doğurmayi nasip etsin,ben zaten demiştim hiss etmişdim bebişin olacağını 🤩😍o kadar yüksek değer hiç bir zaman boş olamazdi🤩🤩 çok şükür

Cok şükür canım iyiyiz şimdilik, sizi sormalı 😍
Cok mu şiddetli bulantıların canım ??
Hem simdi hemde heppp iyi olun inşallah 🥰 iki ayı doldurdum bulantı basladi iki gündür sürekli var. İki gün zor gecti bu böyle giderse vay halime dedim hemen cozum yolu aramaya başladım 🤓 dr a kullanabilir miyim diye sorunca B6 vitami tavsiyesinde bulundu (zaten kullandigim vitamin vardı) o yüzden ilac yerine bileklikte ısrar ettim. sukur %70-80 azaltti birkac saat içinde. Tamamen gecmesede suan gayet iyiyim. Esim bile çok fark var diyor 😀 yüksek sesle bile konuşamıyordum mıy mıy sesim cikiyordu, simdi eskisi gibi konuşuyorsun diyor 😜

Ben ocak ayından beri kullanıyorum tüp bebek tedavisine başladığımdan beri. Geçen hafta test istedi doktorum 92 çıktı değerim o yüzden bırakmamı istedi. Bence değeriniz düşükse kullanmanız faydalı olur☺️
Değer derken beta HCG diyorsanız 18 Haziranda ölçtük en son 3900 du bebeği ve kalp atışını gördüğümüz için daha da baktırmadık.

Hem simdi hemde heppp iyi olun inşallah 🥰 iki ayı doldurdum bulantı basladi iki gündür sürekli var. İki gün zor gecti bu böyle giderse vay halime dedim hemen cozum yolu aramaya başladım 🤓 dr a kullanabilir miyim diye sorunca B6 vitami tavsiyesinde bulundu (zaten kullandigim vitamin vardı) o yüzden ilac yerine bileklikte ısrar ettim. sukur %70-80 azaltti birkac saat içinde. Tamamen gecmesede suan gayet iyiyim. Esim bile çok fark var diyor 😀 yüksek sesle bile konuşamıyordum mıy mıy sesim cikiyordu, simdi eskisi gibi konuşuyorsun diyor 😜
ayy ben de şiddetli bulantım olmadığı için seviniyordum ama demek ki bu saatten sonra bile her an her şey olabilir 😄 benim bulantım fazla değil ama yemeklerden çok tiksindim çoğu şeyi yiyemiyorum, ben de artık geçer diye ümit ediyordum yoksa hiç beslenemeyeceğim 😣

2022 subat annesinden merhaba 😀 bulantılarınız belki daha da artacak ve bu sıcaklarda sizi cok zorlayacak olabilir amaaaa o kadar guzel ayda dogum yapacaksiniz ki. Gelecek sene bu saatlerde bu zorlukları hic hatirlamayacaksiniz bile 😆 17. Haftaya kadar yogun bulanti ve kusma yasadim hastanade bile yattım. Prilam kullandım ve rahatladim eger dayanamiyorsaniz doktorunuz zaten yazacaktır. Hamileliginizin tadını çıkarın kendinizi bir uyku duzenine alistirin. Her gun 9 10 gibi uyumaya erkden de uyanmaya alıştım ve şuanda bebeğim aynı bu sekilde uyuyor hatta 8 de uykuya dalıyor. Kimseyi dert etmeyin çünkü gerçekten bebeğiniz sizi yansıtıyor

Ahh canım yaaa.. ben de sabahları eşime ve bebeğime kahvaltı hazırlıyorum ama birkaç gündür o kahvaltılıkların, yağın kokusu beni benden alıyor. Bir şey de yiyemiyorum onlarla. Bu aralar bana en iyi gelen şey közlenmiş patlıcan ve biber . Yemekler falan kokuyor hep
Köz patlıcan biber de iyiymiş en azından sağlıklı şeyler 😅 Afiyet olsun canım.

Neyse bu dönem böyle artık biraz tiksinerek geçecek. Az kaldı heralde yaklaşık 1 ay sonra hepimizinki geçmiş olacak 🙏

İyi akşamlar nasılsıniz? kaç gündür sizin isminizi ariyorum ama bi türlü hatirlamiyordum,aceba nasıl oldu bebek göründümü diye, az önce hatirladim ve buldum okudum çok sevindim gerçekten,Rabbim sağlıkli doğurmayi nasip etsin,ben zaten demiştim hiss etmişdim bebişin olacağını 🤩😍o kadar yüksek değer hiç bir zaman boş olamazdi🤩🤩 çok şükür
Çok teşekkür ediyorum☺haberle çok sevindik tabi ama hamilelik biraz zorluyor. Her şeyden tiksindim, hazimsizligim çok fazla ve surekli uyuyorum😁 çok şükür bebeğim ordaymıs:) doktor benimle çok umutsuz konuşmuştu o yuzden cok fazla üzülmemek için bastan kabullenmek istemiştim. Çok şükür ☺☺ sizin nasıl gidiyor hamileliğiniz?

Çok teşekkür ediyorum☺haberle çok sevindik tabi ama hamilelik biraz zorluyor. Her şeyden tiksindim, hazimsizligim çok fazla ve surekli uyuyorum😁 çok şükür bebeğim ordaymıs:) doktor benimle çok umutsuz konuşmuştu o yuzden cok fazla üzülmemek için bastan kabullenmek istemiştim. Çok şükür ☺☺ sizin nasıl gidiyor hamileliğiniz?
Canim sana cok sevindim ya bundan sonra da her sey yolunda gider insaAllah benim hamileligim rahat geciyor sukur 4 defa siddetli bi bulanti yasadim onun disinda bisey yok cok sukur hepimizin gebeligi yolunda gider insaAllah🤲

Back