Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunKızlar doktordan çıktım, enfeksiyon için yanma hissediyor musun dedi yok dedim o zaman ilaca gerek yok bol su iç dedi. 3 lt muhakkak her gün içmelisin dedi. Memlekete gideceğimi söyledim arabamızla 10 saat yol bi sakıncası var mı dedim. O da araba yolcuğunun bilinen bi etkisi yok ama uzun yolculukta başımıza ne geleceğini bilemeyiz o yüzden sorun olmaz diye bişeyi garanti edemem dedi. Dünki ölçümü sordum crl ye göre 7+2 sat a göre 8+1 dim ya bebek geriden mi geliyor dedim. Doktor da tabiki de hayır yumurta ve spermin ne zaman birleşip ne zaman döllendiğini kesin olarak bilemeyiz zaten bu ölçüm artı eksi 3 gündür dedi hata payı 3 gün o yüzden kafama takma dedi. Son olarak da ilk gebeliğimin dış gebelik olduğunu ve sezeryanla alındığını söyledim. Bu gebeliğimde normal doğum şansom var mı dedim. O da kesinlikle var denenebilir önceki gebeliğinde rahim çok büyümediği için sorun teşkil etmez dedi. Ay dedim doktorum ne güzel şeyler söylüyorsunuz yerim sizi bunu içimden dedim
Dün 8+2 de 161 çıktı kız mı ozaman acabaInsalalh sağlıcakla duyarsın kalp atışlarını sayısını sor tamamı::))
Evet sanirim 140 altı erkek 140 üstü kız kızların kalp atışı daha yüksek olurmsuu
Canımİnsan güzel şeyler duyunca çok mutlu oluyor bende dün öleydim çok mutlu olmuştum.Kızlar doktordan çıktım, enfeksiyon için yanma hissediyor musun dedi yok dedim o zaman ilaca gerek yok bol su iç dedi. 3 lt muhakkak her gün içmelisin dedi. Memlekete gideceğimi söyledim arabamızla 10 saat yol bi sakıncası var mı dedim. O da araba yolcuğunun bilinen bi etkisi yok ama uzun yolculukta başımıza ne geleceğini bilemeyiz o yüzden sorun olmaz diye bişeyi garanti edemem dedi. Dünki ölçümü sordum crl ye göre 7+2 sat a göre 8+1 dim ya bebek geriden mi geliyor dedim. Doktor da tabiki de hayır yumurta ve spermin ne zaman birleşip ne zaman döllendiğini kesin olarak bilemeyiz zaten bu ölçüm artı eksi 3 gündür dedi hata payı 3 gün o yüzden kafama takma dedi. Son olarak da ilk gebeliğimin dış gebelik olduğunu ve sezeryanla alındığını söyledim. Bu gebeliğimde normal doğum şansom var mı dedim. O da kesinlikle var denenebilir önceki gebeliğinde rahim çok büyümediği için sorun teşkil etmez dedi. Ay dedim doktorum ne güzel şeyler söylüyorsunuz yerim sizi bunu içimden dedim
Ney 3 lt miKızlar doktordan çıktım, enfeksiyon için yanma hissediyor musun dedi yok dedim o zaman ilaca gerek yok bol su iç dedi. 3 lt muhakkak her gün içmelisin dedi. Memlekete gideceğimi söyledim arabamızla 10 saat yol bi sakıncası var mı dedim. O da araba yolcuğunun bilinen bi etkisi yok ama uzun yolculukta başımıza ne geleceğini bilemeyiz o yüzden sorun olmaz diye bişeyi garanti edemem dedi. Dünki ölçümü sordum crl ye göre 7+2 sat a göre 8+1 dim ya bebek geriden mi geliyor dedim. Doktor da tabiki de hayır yumurta ve spermin ne zaman birleşip ne zaman döllendiğini kesin olarak bilemeyiz zaten bu ölçüm artı eksi 3 gündür dedi hata payı 3 gün o yüzden kafama takma dedi. Son olarak da ilk gebeliğimin dış gebelik olduğunu ve sezeryanla alındığını söyledim. Bu gebeliğimde normal doğum şansom var mı dedim. O da kesinlikle var denenebilir önceki gebeliğinde rahim çok büyümediği için sorun teşkil etmez dedi. Ay dedim doktorum ne güzel şeyler söylüyorsunuz yerim sizi bunu içimden dedim
Bu arada bende şehir dışına çıkacağım 6 saatlik yol drum sıkıntı olmaz dedi, bide daha önceki kayıplarımdan dolayı, yanında pruloton iğne bulundur dedi acil bir durum olur kanaman olur lekelenmen olur hemen yaptır dedi.Kızlar doktordan çıktım, enfeksiyon için yanma hissediyor musun dedi yok dedim o zaman ilaca gerek yok bol su iç dedi. 3 lt muhakkak her gün içmelisin dedi. Memlekete gideceğimi söyledim arabamızla 10 saat yol bi sakıncası var mı dedim. O da araba yolcuğunun bilinen bi etkisi yok ama uzun yolculukta başımıza ne geleceğini bilemeyiz o yüzden sorun olmaz diye bişeyi garanti edemem dedi. Dünki ölçümü sordum crl ye göre 7+2 sat a göre 8+1 dim ya bebek geriden mi geliyor dedim. Doktor da tabiki de hayır yumurta ve spermin ne zaman birleşip ne zaman döllendiğini kesin olarak bilemeyiz zaten bu ölçüm artı eksi 3 gündür dedi hata payı 3 gün o yüzden kafama takma dedi. Son olarak da ilk gebeliğimin dış gebelik olduğunu ve sezeryanla alındığını söyledim. Bu gebeliğimde normal doğum şansom var mı dedim. O da kesinlikle var denenebilir önceki gebeliğinde rahim çok büyümediği için sorun teşkil etmez dedi. Ay dedim doktorum ne güzel şeyler söylüyorsunuz yerim sizi bunu içimden dedim
Maşallah cnm çok sevindim hareketlerini de gördün mü?Ayy canim kizlar geldim simdi eve bebişim Allahima cok sukur gayet iyiymis sag tarafimda minnoşum gumbur gumbur atiyor kalbi her sey yolunda annesi yatiyor dedi 1 ay sonra gel burun ense kalinligi olcumunu yapalim dedi. O kadar rahatladim ki Allahima cok sukur
Aynen dedim içemiyorum ki dedi ki içeceksin önüne koy yudum yudum iç birden içemezsin zaten ilk haftalarda. Siz de için beni yalnız bırakmayınNey 3 lt mi
Biz de öyle dedik eşimle , yavaş yavaş gideriz peşimize koşan yokGeçmiş olsun
Bende geçen hafta sonu kendi aracımızla 8 saatlik yolculuk yaptım. Doktora sordum her 2 saatte bir mola verip 10 dakika yürüyüş dedi kanın pıhtılaşmasın dedi bide bol su. Biz öyle yaptık ve çok rahat geçti yolculuk sorunsuz evimize döndük şükür. Şimdiden hayırlı yolculuklar
1,5 litrelik su aldım iki gündür bitmediAynen dedim içemiyorum ki dedi ki içeceksin önüne koy yudum yudum iç birden içemezsin zaten ilk haftalarda. Siz de için beni yalnız bırakmayın
Arka koltuğa bir yastık atınBiz de öyle dedik eşimle , yavaş yavaş gideriz peşimize koşan yok
Özletme kendini yahuuGünaydın kızlar. Herkes iyidir umarım Yolculuktaydım 2 gündür şimdi uğrayabildim.
Çocuklara kahvaltı hazırlamak eziyet olmaya başladı artık. Kendim de zorla da olsa 1 yumurta tıktım ağzıma
9. haftadasın maşallah canım yine olur o kadar bulantı. İnşallah artmayarak devam eder. Sana da çok kolay gelsinÖzletme kendini yahuu
Afiyet olsun. Şifa olsun
Yolculuk sonrası bavul yerleştirme, çamaşır derken …. Sana kolay gelsin canım
Bizden de iyilik cok şükür. Bugün de ilk defa baya bulantı hissettim ama iyiyim şimdi şükür. Birazdan yemek hazırlamaya gırısırım
Kaçıncı haftadasınız canımAyy canim kizlar geldim simdi eve bebişim Allahima cok sukur gayet iyiymis sag tarafimda minnoşum gumbur gumbur atiyor kalbi her sey yolunda annesi yatiyor dedi 1 ay sonra gel burun ense kalinligi olcumunu yapalim dedi. O kadar rahatladim ki Allahima cok sukur
Canim 9. Hafta bitti bugunKaçıncı haftadasınız canım
Benim 8. Haftada 140ın üzerinde çıktı. Kız istiyoruz inşallah öyle olur. İlk bebeğim tabii ki öncelikle sağlıklı olsunMerhaba kızlar ben 2 gebeliğin aralarında 18 ay olacak hayırlısı ile ben önceden temmuz anneleri grubundaydim biz bu aylarda bebeğin kalp atışlarında dakikada kaç ise ona gore cinsiyet analizi yapardık burdada deneyelim isterseniz kalp atışı icin gittiğinizde onuda sorun 16 haftada karşılaştırma yapalım ne dersiniz
İyi maşallah test için sordum kaçıncı haftada yapılıyor diye Allah herkesin kucağına almasını nasip etsinCanim 9. Hafta bitti bugun
Yaaaa kalp ritmine göre cinsiyet miçok heyecanlı bu işlerBenim 8. Haftada 140ın üzerinde çıktı. Kız istiyoruz inşallah öyle olur. İlk bebeğim tabii ki öncelikle sağlıklı olsun
Oh beeeeeee güzel anne hayırlı olsunnnnCanim benim gozun aydin cook sevindimmm
Bende bugün gittim ve kizlar bebeğim varmis 7 haftalikmisim. 1 cmmis boyu da.
Her şeyiyle çok sağlıklı dedi doktor.
Kalp atışını da duyduk☺