• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• Ankete Katılan
    4
günaydın kızlar ,bulantısız güne uyanmak ne kadar güzelmiş :nazar: günlerdir bulanıyordum. sabah çok şükür güzel uyandım
Günaydın.Benim dün az bulandı güne nasıl başlarsam öyle devam ediyor sanki kahvaltıya ekmek yedikten sonra kötü oluyorum ondan dün ekmek yemedim daha iyiydim bu gün yine aynısını yapıcam bakalım zaten doktorum diyor ekmek zararlı bebek için 3 ay böyle devam edicem.senin adınada sevindim

Bulantı birz da bebeğin geliştiğini bir göstergesi vücudun savunma mekanizması hiç olmaması da tedirgin ediyor
Bulantı tamamen vücuttaki hcg hormonunun artması ile ilgili ve onada her vücut ayrı bir tepki veriyor kimisinde olmuyor bazılarında şiddetli oluyor o yüzden hiç tedirgin olmayın😍 arkadaşında dediği gibi başlar bir süre sonra ama siz aklınıza getirmeyin, benimde bulantılarım 10 gün oldu ve şu an hiç bir şey yok dr gitmeden önce tedirgin oluyordum midem bulanmayı kesti diye, çok şükür bende bebekte iyiyiz

Bulantı tamamen vücuttaki hcg hormonunun artması ile ilgili ve onada her vücut ayrı bir tepki veriyor kimisinde olmuyor bazılarında şiddetli oluyor o yüzden hiç tedirgin olmayın😍 arkadaşında dediği gibi başlar bir süre sonra ama siz aklınıza getirmeyin, benimde bulantılarım 10 gün oldu ve şu an hiç bir şey yok dr gitmeden önce tedirgin oluyordum midem bulanmayı kesti diye, çok şükür bende bebekte iyiyiz
Umarım bir sıkıntı yoktur hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebişlere 🥰

günaydın kızlar ,bulantısız güne uyanmak ne kadar güzelmiş :nazar: günlerdir bulanıyordum. sabah çok şükür güzel uyandım
Günaydın🌸 bugün bende uyandığımda kan suşandırıcıöı içer içmez kraker yedim ve suan midem bulanmıyor
Az önce kendi kendime dedim mide bulantısı olmadığında ne güzelmiş diye :)

Bulantı birz da bebeğin geliştiğini bir göstergesi vücudun savunma mekanizması hiç olmaması da tedirgin ediyor
Peki vitamin kullanımıyla ilgisi olabilir mi. Elenetal2 verdi doktorum bana. Kullandığım günler bi tuhaf hissediyorum yemekler inanılmaz itici geliyor hiçbir şey yemek duymak görmek istemiyorum

Peki vitamin kullanımıyla ilgisi olabilir mi. Elenetal2 verdi doktorum bana. Kullandığım günler bi tuhaf hissediyorum yemekler inanılmaz itici geliyor hiçbir şey yemek duymak görmek istemiyorum
Bana ilk üç ay sadece folik demişti oysa onun bir etkisi yok aslında demir içeren takviyeler olabiliyor o da 2. 3 ay demişti

Back