• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    27
Canlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah. Benim hamilelik zor geçiyor yataktan çıkamıyorum mide bulantısı kusmalar beni çok yordu. Bir kap yemek getirenim yok artık oğluma bile yetmemeye başladım. 4 günde 2 buçuk kilo verdim. Meyve dışında hiçbir şey yiyemiyorum. Sıvı kaybım var su da içemiyorum. Eşimin ablası bir sokak önde oturuyor ne arar ne de gelip sorar. Ben artık çok yoruldugumu hissediyorum gücüm azaldı 😢
Geçmiş olsun bazen zorluyor insanın bu dönemde psikolojiyi sağlam tutması lazım aman getirmsinler bir kap yemek onlarında illaki zor dönemi olacak bende grip oldum iki gündür yatak döşek ilaçta alınmıyor ama napalim geçecek diye ümit ediyorum az da olsa kraker tarhana tarzı bişiler yemeye çalışmalısın

kızlar çok yoruldum düşük riskim varmış ama bebeğim iyi. Progestan verdi ben bolca dinleneceğim. Hastaneye yatmak istemedim evde emzirdiğim bebeğim var.. ilaç içip dinlenip geçmesini bekleyeceğim doktor olumlu konuştu çoğu kişide olabiliyor ben düşük olacağını sanmıyorum dedi rahatladım biraz.. sana verdiğim vitaminleri içmeye devam et dedi ama bana hiç vitamin vermedin ki değerlerime de bakmadın dedim 😁 ben kendim başka yerde yaptırdım kafama göre aldım içiyorum dedim😁
Neyse ben uzunca süre yatacağım inşallah bir daha kan gelmez progestan işe yarar umarım 🙏
Yaaa çok geçmiş olsun inşallah geçer gider canım
yat dinlen , bence atlatacaksın bu süreci ,düşecek olsa düşerdi allah a emanet

Evet ilk bebegim.
Beklenen dogum tarihi 24 eylül
Sat ne demek bilmiyorum
sat: son adet tarihi canım
Canlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah. Benim hamilelik zor geçiyor yataktan çıkamıyorum mide bulantısı kusmalar beni çok yordu. Bir kap yemek getirenim yok artık oğluma bile yetmemeye başladım. 4 günde 2 buçuk kilo verdim. Meyve dışında hiçbir şey yiyemiyorum. Sıvı kaybım var su da içemiyorum. Eşimin ablası bir sokak önde oturuyor ne arar ne de gelip sorar. Ben artık çok yoruldugumu hissediyorum gücüm azaldı 😢
:( benimde bir günüm bir günüme uymuyor. sabah fena oldum yine.
dayan bak az kaldı 3 ay olunca geçecek . bende kızımla ilgilenemiyorum, vicdan azabı çekiyorum ama annelik böyle bir şey galiba :( geçecek inşallah

kızlar bugün keşfette gördüm. bazen hamileler rüyasında görüyormuş hatta ismini bile görenler oluyormuş
var mı öyle olan ?
ben hamile kalmadan önce kucağıma erkek bebek verdiklerini görmüştüm ama kendi isteğimden dolayı mı gerçek mi bilmiyorum. öğrenicez bakalım

kızlar bugün keşfette gördüm. bazen hamileler rüyasında görüyormuş hatta ismini bile görenler oluyormuş
var mı öyle olan ?
ben hamile kalmadan önce kucağıma erkek bebek verdiklerini görmüştüm ama kendi isteğimden dolayı mı gerçek mi bilmiyorum. öğrenicez bakalım
Oğlumu da kizimida görmüştüm rüyamda şimdi ki hamileliğimdeki bebeğimin cinsiyetini bilmiyorum ama rüyamda pembe bir güle benzer kız bebek gördüm aklımdan çıkmıyor

Oğlumu da kizimida görmüştüm rüyamda şimdi ki hamileliğimdeki bebeğimin cinsiyetini bilmiyorum ama rüyamda pembe bir güle benzer kız bebek gördüm aklımdan çıkmıyor
ayyy okurken tüylerim diken diken oldu. bakalım çıkacak mı

var mı öyle olan ?
Evt olabiliyor ilk hamileligimde ben erkek bebek goruyordum ,pek onemsemiyordum ruya diye erkek oldu.

var mı öyle olan ?
ben yıllar önce bir rüyamda kızımı yanağından öpmüştüm. yanaklarının soğukluğunu hala hissederim çok gerçek gibiydi. dahalık çocuğum yok bakalım ne çıkacak .d

Geçmiş olsun bazen zorluyor insanın bu dönemde psikolojiyi sağlam tutması lazım aman getirmsinler bir kap yemek onlarında illaki zor dönemi olacak bende grip oldum iki gündür yatak döşek ilaçta alınmıyor ama napalim geçecek diye ümit ediyorum az da olsa kraker tarhana tarzı bişiler yemeye çalışmalısın
Deniyorum canım zorla olsa da meyve yiyebiliyordum şimdi onu da yiyemiyorum

Yaaa çok geçmiş olsun inşallah geçer gider canım
yat dinlen , bence atlatacaksın bu süreci ,düşecek olsa düşerdi allah a emanet

sat: son adet tarihi canım

:( benimde bir günüm bir günüme uymuyor. sabah fena oldum yine.
dayan bak az kaldı 3 ay olunca geçecek . bende kızımla ilgilenemiyorum, vicdan azabı çekiyorum ama annelik böyle bir şey galiba :( geçecek inşallah
Canım poşet elimde bekliyorum banyoya yetişemiyorum oğlumda da boyleydim hastaneye yatırdılar 4 gün ben gene bi gideyim acile akşam

Back
X