- 24 Mayıs 2022
- 271
- 555
- 18
- 35
Evet öyle bi inanış var bakalım tutacak mıYaaaa kalp ritmine göre cinsiyet miçok heyecanlı bu işler
140 üzerindeyse kız altındaysa erkek diyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyle bi inanış var bakalım tutacak mıYaaaa kalp ritmine göre cinsiyet miçok heyecanlı bu işler
Hadi bakalım tecrübe edenler yazsınEvet öyle bi inanış var bakalım tutacak mı
140 üzerindeyse kız altındaysa erkek diyolar
Kuzum aynen öyleymiş ama baya sıkışık git öyle gözüküyor yoksa gözükmedi benim hatta kalp atışında görüldü ama duyulmadı mezhane dolu olunca daha iyi gozukuyormusYaaa yarında benim var sabahtan ilk kez gideceğim bi korku kapladı inşallah gözükür bende mi su içip gitsem bi kaç kez daha duydum daha rahat gözüküyormuş diye inşallah gözükür benimde kızlar ne olur dua edin
Bana doktor kahve içirdi Nescafe birde su içtim 1 bardak üstüne 30 dk sonra geliyor sabah uyandığında wcye girme yada hiç bu arada şu içmen lazım bebek için ilk aylar çok önemliymiş sürekli yanında şişe taşı kuzumGünlerimiz ayni bende 6+1 im ama su içmediğim için hic sıkışık olamıyorum. Insallah görünür benimde
Yaaaaa çok ama çok sevindim kuzucummm gözün aydın sağlıkla kucağımiza alalımCanim benim gozun aydin cook sevindimmm
Bende bugün gittim ve kizlar bebeğim varmis 7 haftalikmisim. 1 cmmis boyu da.
Her şeyiyle çok sağlıklı dedi doktor.
Kalp atışını da duyduk☺
Çok teşekkür ederim canim aminn insallah hepimizçok sağ olun bana burda destek oldunuz.Yaaaaa çok ama çok sevindim kuzucummm gözün aydın sağlıkla kucağımiza alalım
Bugün ankara şehire gittim memnun kaldım valla , yakınsa bi deneAnkara’da olan arkadaşlar var mı kontrole hangi hastaneye gidiyorsunuz devlet hastanesi olarak yoksa ben kanser olacambugün Cebeci tıpa gittim orayı eledim bakalım böyle rezil bir yer yok
Orası bana çok uzak kuzum ya bu devlet hastaneleri ne böyle ya ben anlamıyorum maaş alıyorlar bakmak zorundalar insan gibi iki kelime söyleyecekler köpek gibi kapıyorlar söylüyorlardı inanmıyordum şaştım ben bana gene etlik Zübeyde hanım gözüküyorBugün ankara şehire gittim memnun kaldım valla , yakınsa bi dene
Testlerimi orda yaştım, hatta bugün gittiğim dra baya sordu sordum cevapladı
Ama ultrasondan sonra kağıt vs vermediler, kalp sesi dinletmediler
Bana yakın. Ya ama çok yoğunlar var ya. Anlayan anlamayan herkese bişey anlatmaya çalışıyorlar. Onlara da hak veriyorum.Orası bana çok uzak kuzum ya bu devlet hastaneleri ne böyle ya ben anlamıyorum maaş alıyorlar bakmak zorundalar insan gibi iki kelime söyleyecekler köpek gibi kapıyorlar söylüyorlardı inanmıyordum şaştım ben bana gene etlik Zübeyde hanım gözüküyor
Öyle kalabalık haklılar o zaman ona göre hasta kotası koyabilirler vallahi bugün ne ağrımı sorabildim ne bir daha ne zaman gelecem diyebildim nerdeyse ağlayacaktım biran önce çıkmak istedim onca para alıyorlar yazıkBana yakın. Ya ama çok yoğunlar var ya. Anlayan anlamayan herkese bişey anlatmaya çalışıyorlar. Onlara da hak veriyorum.
Benim var canım değişik bi ağrı adet sancısına benzemiyor sızı gbKızlar selam kasık ağrınız var mı ya, ben gün içinde çok mu yoruyorum kendimi acaba ondan mı diyorum evdeki bebiş ev kosturmaca ile geçiyor valla korkuyorum. Bir sonraki kontrolüme bayram dönüşü
Gidebileceğim bakalım
Ne güzel yazmışsınız teşekkürlerBugün herkes doktordaydı heralde iyi haberlerle de dönülmüş cok şükür. Maşallah gurubumuza
Kızlar ilk hamileliği olan arkadaşlarım için minik bi tavsiye vermek istedim. Hamilelik bazen sürprizli bi yolculuk halini alabiliyor. Onun için her ihtimali düşünerek, en basından tedbirli davranmak bence en güzeli.
İnş hepımiz 38+larda no sıkıntı no stress doğum yapabiliriz ancak ola ki daha erken gelmek isteyen minikler ya da ufak sıkıntıları olan minikler gelirse diye -devlet ya da şehir hastanesinde başlamışsanız zaten sıkıntı yok ama onun dışında -özellerde muayene takibinde olan arkadaşlarım , gittikleri hastanenin yeni doğan yoğun bakım ünitesi var mı yok mu dıye bi öğrensinler mümkünse.
Çünkü o tarz bi ihtimalde özellerde ambulans sıkıntısı ya da hastane bulma sıkıntısı yaşanabiliyormuş diye duydum.
En basından bunu bilerek hastane ve doktor takibinde olmak daha güzel diye düşündüm ve sizinle paylaşmak istedim. İnş sadece cok gereksiz bi bilgi olarak kalır.
Önemseniyorsunuz güzeller
Ben de pazartesi günü zübeyde hanıma gideceğim bakalımOrası bana çok uzak kuzum ya bu devlet hastaneleri ne böyle ya ben anlamıyorum maaş alıyorlar bakmak zorundalar insan gibi iki kelime söyleyecekler köpek gibi kapıyorlar söylüyorlardı inanmıyordum şaştım ben bana gene etlik Zübeyde hanım gözüküyor
Canim bencw doktor onay verene kadar olmamasi en iyisi bende olmadigi halde lekelenme olmustu sıktık disimizi biraz mecburHayırlı akşamlar kızlar kalp atışı duyana kadar kendinize ilişki yasağı uyguladınız mı? Lekelenmeye neden oluyor olabilir mi
Ben de öyle düşünmeye başladım. Lekelenme için progestan kullanıyorum. Siz de birşey kullandınız mı?Canim bencw doktor onay verene kadar olmamasi en iyisi bende olmadigi halde lekelenme olmustu sıktık disimizi biraz mecbur
Benim doktorum tüp bebek olduğu için 12. Haftaya kadar önermiyorum dedi. Sanırım tüp bebek olduğu için titizleniyor ekstraCanim bencw doktor onay verene kadar olmamasi en iyisi bende olmadigi halde lekelenme olmustu sıktık disimizi biraz mecbur