- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.240
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Bugün 8+0 olduİnşallah canım sen şuan kaç haftalıksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün 8+0 olduİnşallah canım sen şuan kaç haftalıksin
Maşallah canım bulantıli mi geçiyor yoksa sende Allah katından mükafatlandirilmis kullardanmisinBugün 8+0 oldu
Bilmiyorum hiç duymamıştım daha önce bunu ama deniyicem bunu kıvranıyorum ağrısından. Ya ewt bizim burda havalr bir soğuk oluyor bi sıcak insanın dengesi şaşıyor resmenTahmini doğum tarihi yaş kaçıncı gebelik olduğuni yazarmisin canım
5+5 göründü sata göre 6+0 di
Yel giriyor olabilir mi canım havalar daha sıcak değil ama kışın yükünü kalın elbiseleri kaldırdık usutuyo olabilirsin havluyu ütüyle ısıt ağrıyan bölgeye köy sogudukca havlu tekrar ısıt dene eğer iyi gelirse yel girmiş demektir
Kuzum hiç kusacak kadar midem bulamadı. Arka planda hafif bulantı var, bazen artıyor bazen azalıyor. Ama günlük hayatımı etilemedi şimdiye kadar. İnşallah sağlıklıdır bebişim. Böyle olunca sa insana kuşku düşüyorMaşallah canım bulantıli mi geçiyor yoksa sende Allah katından mükafatlandirilmis kullardanmisin
Havluyu mutlaka dene canım ben çok faydasını görüyorum böyle durumlardaBilmiyorum hiç duymamıştım daha önce bunu ama deniyicem bunu kıvranıyorum ağrısından. Ya ewt bizim burda havalr bir soğuk oluyor bi sıcak insanın dengesi şaşıyor resmen
Bende bir kalp atışı başlasın kafam yastıktan kalkmıyor bulantidan mübarek hiç kuşku düşmesin canım herkeste ayrı belirti oluyor mesela benim hiç kasigim agrimiyor bebek ne tarafta onu bile bilmiyorumKuzum hiç kusacak kadar midem bulamadı. Arka planda hafif bulantı var, bazen artıyor bazen azalıyor. Ama günlük hayatımı etilemedi şimdiye kadar. İnşallah sağlıklıdır bebişim. Böyle olunca sa insana kuşku düşüyor
Tamm deniyicem mutlaka. Teşekkür ederim canimHavluyu mutlaka dene canım ben çok faydasını görüyorum böyle durumlarda
Sağlıklı olsun da kız erkek hiç fark etmez bir de miğdem çok ağrıyorSağ taraf oğlan derler
Sade soda artık dolabından eksik olmasın canım hem hamilelikteki hazimsizliga çok iyi geliyor hemde bebislere baya faydaliSağlıklı olsun da kız erkek hiç fark etmez bir de miğdem çok ağrıyor
İnşallah bulantısız geçer bu seferBende bir kalp atışı başlasın kafam yastıktan kalkmıyor bulantidan mübarek hiç kuşku düşmesin canım herkeste ayrı belirti oluyor mesela benim hiç kasigim agrimiyor bebek ne tarafta onu bile bilmiyorum
Alayım yarınSade soda artık dolabından eksik olmasın canım hem hamilelikteki hazimsizliga çok iyi geliyor hemde bebislere baya faydali
Benimde 5 haftalik ama hiç birsey yok bi belirti arıyorum ama yok sadce birazcık göğüslerim ağrıdı onun dışında bisey yok valla allhtan keseyi gördüm perşembe günü yoksa birseymi var diyordumBende bir kalp atışı başlasın kafam yastıktan kalkmıyor bulantidan mübarek hiç kuşku düşmesin canım herkeste ayrı belirti oluyor mesela benim hiç kasigim agrimiyor bebek ne tarafta onu bile bilmiyorum
3. Hamilelik bu ilk ikisi beni mahvetti yine aynı şeyler olur diye düşünüyorum sağlıkla gelsin de bulantısına da razıyımİnşallah bulantısız geçer bu sefer
Diğer hamileliklerde sağ ve ya sol kasığımin ağrısından bebeğin nerde olduğunu anlıyordum ama şimdi öğrendim öğreneli hiç bir belirtim yok uyku dışında gecem gunduzume karıştı hayattaki en güzel şey uykuymus gibi geliyor bu aralarBenimde 5 haftalik ama hiç birsey yok bi belirti arıyorum ama yok sadce birazcık göğüslerim ağrıdı onun dışında bisey yok valla allhtan keseyi gördüm perşembe günü yoksa birseymi var diyordum
Kuzum beni de listeye ekler misinDiğer hamileliklerde sağ ve ya sol kasığımin ağrısından bebeğin nerde olduğunu anlıyordum ama şimdi öğrendim öğreneli hiç bir belirtim yok uyku dışında gecem gunduzume karıştı hayattaki en güzel şey uykuymus gibi geliyor bu aralar
Ahaha ya o da bir belirtiyse o bende de var sürekli uyumak istiyorum ne kadar uyusamda yetmiyor gibi sanki birileri bana sürekli uyku ilacı veriyormuş gibi hissediyorumDiğer hamileliklerde sağ ve ya sol kasığımin ağrısından bebeğin nerde olduğunu anlıyordum ama şimdi öğrendim öğreneli hiç bir belirtim yok uyku dışında gecem gunduzume karıştı hayattaki en güzel şey uykuymus gibi geliyor bu aralar
Evet ilk aylar ve son aylar oğlumun son aylarını ful uyuyarak geçirdim ama iyiki uyumuşum baya süre uykuya hasrettimAhaha ya o da bir belirtiyse o bende de var sürekli uyumak istiyorum ne kadar uyusamda yetmiyor gibi sanki birileri bana sürekli uyku ilacı veriyormuş gibi hissediyorum
Benim var canım. Bugün lekelenme de oldu.Kızlar sağ kasıkta ağrı hisseden var mı sürekli ?
Tahmini doğum 16 OcakTahmini doğum tarihi yaş kaçıncı gebelik olduğuni yazarmisin canım
5+5 göründü sata göre 6+0 di
Yel giriyor olabilir mi canım havalar daha sıcak değil ama kışın yükünü kalın elbiseleri kaldırdık usutuyo olabilirsin havluyu ütüyle ısıt ağrıyan bölgeye köy sogudukca havlu tekrar ısıt dene eğer iyi gelirse yel girmiş demektir
Canım keseyi battan kaç gün sonra gördün ve vajinal ultrasonmuyduBenimde 5 haftalik ama hiç birsey yok bi belirti arıyorum ama yok sadce birazcık göğüslerim ağrıdı onun dışında bisey yok valla allhtan keseyi gördüm perşembe günü yoksa birseymi var diyordum